[667] Ability to execute script:/// from Blocky

Use this forum to discuss possible implementation of a new feature before opening a ticket.
A developer shall edit the topic title with "[xxx]" where xxx is the id of the accompanying tracker id.
Duplicate posts about the same id. +1 posts are not allowed.
User avatar
Laulo7
Posts: 4
Joined: Sunday 18 March 2018 15:35
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.9030
Location: france (vaucluse)
Contact:

Re: [667] Ability to execute script:/// from Blocky

Post by Laulo7 » Sunday 18 March 2018 15:46

Hello,

add "1/" in parameter(s)

Image
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (5.95 KiB) Viewed 996 times
It's a long way to the top..

DennisD
Posts: 69
Joined: Friday 18 September 2015 21:46
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: [667] Ability to execute script:/// from Blocky

Post by DennisD » Sunday 18 March 2018 19:59

Having the same issue, strangely tho was that the scripts did work. If i call them directly in terminal the script (sending a snapshot to my telegram) works flawlessly but when i true to call the script through domoticz nothing happens. I did try changing the url, adding "1/" in the parameters even the space after the script text area. After adding the space or changing the url i get no error msgs but i don't get the script to run

I am running the latest (beta)version 3.9052 but come to think of it i did have it before that build (not sure which one).

tontze
Posts: 335
Joined: Thursday 12 January 2017 16:30
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: [667] Ability to execute script:/// from Blocky

Post by tontze » Sunday 18 March 2018 20:30

Laulo7 wrote:
Sunday 18 March 2018 15:46
Hello,

add "1/" in parameter(s)

Image
Why ? where are you referring to ? To remove # ?
-----------------------------------------
Rpi 3 / Razberry 2
RFLink 433mhz / Nrf 2.4Ghz
Mi Light
ESP82xx

DennisD
Posts: 69
Joined: Friday 18 September 2015 21:46
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: [667] Ability to execute script:/// from Blocky

Post by DennisD » Sunday 18 March 2018 20:39

If you run the whole path the backspace isn't needed mine is in /home/pi/domoticz/scripts/bash/ and specify it like that and i have no #.

Strange problem with my problem is that the script seems to work partially, since the snapshot is uploaded to the directory which is specified in the script, i how ever don't get a msg via telegram (it does so when i locally call the script)

dnlauto
Posts: 4
Joined: Saturday 05 May 2018 23:27
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: [667] Ability to execute script:/// from Blocky

Post by dnlauto » Sunday 06 May 2018 18:10

Did you ever get this resolved? I have the same issue. Adding "1/" as a parameter does not help for me.

olafmarcos
Posts: 16
Joined: Sunday 27 December 2015 2:09
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version: 9999
Location: Santander - Spain
Contact:

Re: [667] Ability to execute script:/// from Blocky

Post by olafmarcos » Monday 27 August 2018 13:40

I'm in the same situation:
Spoiler: show
2018-08-27 12:54:56.672 Status: Executing script: /usr/local/domoticz/var/scripts/tv_alert.sh#
2018-08-27 12:54:56.682 Error: Error executing script command (/usr/local/domoticz/var/scripts/tv_alert.sh#). returned: 32512
The script runs perfectly from CLI.

For workaround, i add a blankspace and ampersand to send the job to background and it seems to work.
script.jpg
script.jpg (9.5 KiB) Viewed 254 times
Status: Executing script: /usr/local/domoticz/var/scripts/tv_alert.sh &#

Any advances?
Synology NAS ds215j, DSM 6.2
Domoticz Beta from Jadahl 9999
Z-wave (AEOTEC Aeotec Z-Stick Series GEN5,Fibaro FGRM222, FGS222, FGMS001-ZW5 Motion Sensor+)
Philips Hue Bridge
Nuki Lock Plugin

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests