Geofence for Domoticz

Deluka
Posts: 21
Joined: Thursday 03 March 2016 19:38
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Closed by peer

Post by Deluka » Sunday 22 April 2018 21:06

When i set things up using http the app works but when i try to use https i get a error connect closed by peer.
Checking the cert using chrome on a win machine it tells me its secure.
The dz log is not reporting faild logins.
Anyone any idea what is going wrong

Appesteijn
Posts: 127
Joined: Friday 10 April 2015 23:53
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Geofence for Domoticz

Post by Appesteijn » Sunday 08 July 2018 22:14

I have just put a version in beta that should work correctly on Android 8+. As I don't have an Android 8+ phone, please let me know if it works, thank you!

mic71
Posts: 5
Joined: Sunday 25 March 2018 21:17
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Geofence for Domoticz

Post by mic71 » Tuesday 10 July 2018 18:39

Thanks appesteijn the app work like a sharm on my and my wife's galaxy s8 wit android 8 thanks again for your work

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk


marcpos
Posts: 8
Joined: Friday 08 January 2016 9:35
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version:
Contact:

Re: Geofence for Domoticz

Post by marcpos » Wednesday 11 July 2018 9:31

mic71 wrote:
Tuesday 10 July 2018 18:39
Thanks appesteijn the app work like a sharm on my and my wife's galaxy s8 wit android 8 thanks again for your work ImageImage

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
On my S8 with Oreo it's also working great since the last update. Thanks!!! :)

Appesteijn
Posts: 127
Joined: Friday 10 April 2015 23:53
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Geofence for Domoticz

Post by Appesteijn » Saturday 14 July 2018 7:51

Good to hear!

HJvD
Posts: 3
Joined: Wednesday 24 October 2018 14:27
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 4.9700
Contact:

Re: Geofence for Domoticz

Post by HJvD » Wednesday 24 October 2018 14:37

Hi,

Installed Domofence (on a Nokia 7 plus with Android 9). The virtual switch can be toggled bij Domofence by using the testing button in Domofence. So far so good. But when testing (walk in and out the geofence with my phone) nothing is happening. In my case the lamp outside my house has to switch on. After unlocking my phone the lamp is switched on immediately. So I set Domofence not te be controlled by the battery saving from Android and also that it can always use the data. So far no improvement. What can I do to make it work? Any ideas?

Edit: found that something is happening. When I switch notifications on, i find that entering or leaving the fence is noticed by the app, so I think a command is send to Domoticz. Next thing I noticed is that the virtual switch is toggled after ten minutes or something.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: julianmclean and 1 guest