Zwave problem

Please use template to report bugs and problems. Post here your questions when not sure where else to post
Only for bugs in the Domoticz application! other problems go in different subforums!
Forum rules
Before posting here, make sure you are on the latest Beta or Stable version.
If you have problems related to the web gui, clear your browser cache + appcache first.

Use the following template when posting here:

Version: xxxx
Platform: xxxx
Plugin/Hardware: xxxx
Description:
.....

If you are having problems with scripts/blockly, always post the script (in a spoiler or code tag) or screenshots of your blockly

If you are replying, please do not quote images/code from the first post

Please mark your topic as Solved when the problem is solved.
Post Reply
dextm80
Posts: 140
Joined: Tuesday 24 October 2017 18:32
Target OS: Linux
Domoticz version: 4.10159
Contact:

Zwave problem

Post by dextm80 » Sunday 09 December 2018 0:45

Hi guys, anyone know why my fibaro motion sensor get on my fibaro plug without scenes or events created for?

When my motion sensor find movement, my wall plug status from off become on and then already off when motion turn off.

I've latest beta

Thanks
Domoticz on AsRock j3455-ITX 8gb ram - Aeotec ZWave Usb Stick - RFLink 433Mhz
1x Fibaro Wall Plug
1x Fibaro Motion Sensor
x NeoCoolcam Wall Plug
Netatmo Weather Station - Netatmo Thermostat
Philips Hue Bridge

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests