Browser saying site not secure; Apparently successful SSL certificate installation

On various Hardware and OS systems: pi / windows / routers / nas, etc
Post Reply
ronschaeffer
Posts: 11
Joined: Monday 11 September 2017 17:13
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Browser saying site not secure; Apparently successful SSL certificate installation

Post by ronschaeffer » Wednesday 08 August 2018 9:06

Hello-

I've set up https/ssl access based on https://www.domoticz.com/wiki/Native_HT ... SL_support and created/installed an SSL certificate using letsencrypt based on the instructions here https://www.domoticz.com/wiki/Native_se ... ts_Encrypt.

At first, I was getting the "missing SSL DH parameters from file" error in the Domoticz log at restart. But, following the further instructions to correct that, the log now shows no errors at restart.

Nevertheless, both Chrome and Edge continue to report that the site is insecure. I have tried restarting several times, checking the Domoticz log each time. No errors are reported.

Any ideas?

Thanks,
Ron

corederoma82
Posts: 76
Joined: Saturday 14 January 2017 22:34
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Browser saying site not secure; Apparently successful SSL certificate installation

Post by corederoma82 » Wednesday 08 August 2018 11:15

have you tried from an external connection? Because if you trying from an internal connection is normal.
Raspberry PI 3, 3x Yeelight bulbs, 1x Yeeligh led strip, 1x Sonoff with ESP826

ronschaeffer
Posts: 11
Joined: Monday 11 September 2017 17:13
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Browser saying site not secure; Apparently successful SSL certificate installation

Post by ronschaeffer » Wednesday 08 August 2018 22:17

Silly me. Yes, that's the issue. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests