No meters on others tab

Please use template to report bugs and problems. Post here your questions when not sure where else to post
Only for bugs in the Domoticz application! other problems go in different subforums!
Forum rules
Before posting here, make sure you are on the latest Beta or Stable version.
If you have problems related to the web gui, clear your browser cache + appcache first.

Use the following template when posting here:

Version: xxxx
Platform: xxxx
Plugin/Hardware: xxxx
Description:
.....

If you are having problems with scripts/blockly, always post the script (in a spoiler or code tag) or screenshots of your blockly

If you are replying, please do not quote images/code from the first post

Please mark your topic as Solved when the problem is solved.
Post Reply
peliilep
Posts: 12
Joined: Sunday 06 November 2016 9:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 4.7
Location: NL
Contact:

No meters on others tab

Post by peliilep » Tuesday 12 June 2018 7:57

Version: 3.9629
Platform: wheezy
Plugin/Hardware: Pi
Description: No meters on tab

Since I still got the issue with an empty log, I did an beta upgrade this morning.
But now I got another issue. No meters on my others tab. I've got several meters like electricity, gas, usage (as well by the slimme meter, as by zwave devices) Even after a reboot and cleaning my caches...
Evo-Home API, HEOS, KaKu, Landys Smartmeters, Logitech Hub, RFXCOM 433, RFXCOM 868 (Visonic), Xiaomi GW, Youless, Zwave+. MySensors: USB-GW + Cat-feeder, Lux sensor, Watermeter

jake
Posts: 439
Joined: Saturday 30 May 2015 22:40
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Contact:

Re: No meters on others tab

Post by jake » Tuesday 12 June 2018 18:23

Did you already change the loglevel 0 to loglevel normal in your domoticz.sh file?
I had the same before, but now it is fixed for me.
Please clean the specific site data for both internal and external ip address, as well as http and https.
Also try another browser to make sure. I had some problems with the latest beta's with weird buttons or meters. Deleting the local stored site data fixed that, but not all browsers on my PC cooperated the same with that.

peliilep
Posts: 12
Joined: Sunday 06 November 2016 9:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 4.7
Location: NL
Contact:

Re: No meters on others tab

Post by peliilep » Friday 15 June 2018 14:01

I finally had the time to dive into my issue regarding the missing meters on the others tab.
It's rather strange as when I log on a an administrator I get the message No metersensors added to the system.
But when I log on as an ordinary user I see all meters.....
When I create a new admin user I'm still not able to see the meters.
I checked the user settings for both the admin users and the ordinary user, and both have access to the devices.


BTW, thanks Jake, that solves the problem with logging.
Evo-Home API, HEOS, KaKu, Landys Smartmeters, Logitech Hub, RFXCOM 433, RFXCOM 868 (Visonic), Xiaomi GW, Youless, Zwave+. MySensors: USB-GW + Cat-feeder, Lux sensor, Watermeter

peliilep
Posts: 12
Joined: Sunday 06 November 2016 9:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 4.7
Location: NL
Contact:

Re: No meters on others tab

Post by peliilep » Friday 15 June 2018 18:14

I got the solution to this... two RFXMeter counters were the root cause of this problem.
See my other post of a few minutes ago for details.
Evo-Home API, HEOS, KaKu, Landys Smartmeters, Logitech Hub, RFXCOM 433, RFXCOM 868 (Visonic), Xiaomi GW, Youless, Zwave+. MySensors: USB-GW + Cat-feeder, Lux sensor, Watermeter

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests