Temperature sensors

Subforum for general discussions. Do not dump your questions/problems here, but try to find the subforum where it belongs!
Post Reply
tukestolo
Posts: 11
Joined: Wednesday 28 February 2018 1:35
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Temperature sensors

Post by tukestolo » Friday 18 May 2018 9:56

Hello guys !!
Can some one help, to understand why in the api when I select a room, I cannot get the temperature sensores ?
Why we need to make a different request only for temperature sensors ?

It make sense that the information came from room devices, no ?
Thanks,
Pedro Oliveira.

User avatar
waaren
Posts: 468
Joined: Tuesday 03 January 2017 15:18
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: Temperature sensors

Post by waaren » Friday 18 May 2018 22:37

tukestolo wrote:
Friday 18 May 2018 9:56
Hello guys !!
Can some one help, to understand why in the api when I select a room, I cannot get the temperature sensores ?
Why we need to make a different request only for temperature sensors ?

It make sense that the information came from room devices, no ?
Thanks,
Pedro Oliveira.
if you mean the API calls below can you please explain what you would expect differently ?

http://nnn.nnn.nnn.nnn:nnnn/json.htm?type=plans&order=name&used=true -- To get all rooms
http://nnn.nnn.nnn.nnn:nnnn/json.htm?type=command&param=getplandevices&idx=yy -- To get all devices in room with idx yy
Raspberry (debian stretch via berryboot on Synology DS916+) , Domoticz (almost) latest Beta, RFLink, RFXtrx433e, P1, Youless, Harmony, Hue, Yeelight, Xiaomi, HomeWizard, Zwave , dzVents 2.4.n, Amazon echo

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests