Aurora theme

devros
Posts: 189
Joined: Saturday 29 October 2016 20:55
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by devros » Friday 08 June 2018 10:04

Hello,
Im playing with theme css, and have idea about custom image (PNG with transparency) on bottom page backgrounds for each Room (different energy monitoring ,tv, irrigation, security...).
For whole theme it works pretty well (i can post screenshots and css). But looks like, i cant change it individualy because rooms are not using any css identifiers.... Any idea how to solve this?

rhendriks
Posts: 185
Joined: Tuesday 24 December 2013 0:36
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Newest
Location: Netherlands Helmond
Contact:

Re: Aurora theme

Post by rhendriks » Monday 11 June 2018 19:29

Theme button is gone.
I have update several times but there is no button.
How can I fix this?

Xztraz
Posts: 136
Joined: Tuesday 31 January 2017 22:54
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Xztraz » Tuesday 12 June 2018 12:12

rhendriks wrote:
Monday 11 June 2018 19:29
Theme button is gone.
I have update several times but there is no button.
How can I fix this?
Running beta?
Test other browser with clean cache and files

SweetPants
Posts: 2351
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10216
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Aurora theme

Post by SweetPants » Tuesday 12 June 2018 12:35

rhendriks wrote:
Monday 11 June 2018 19:29
Theme button is gone.
I have update several times but there is no button.
How can I fix this?
No problem on V3.9629
Theme_Button.png
Theme_Button.png (49 KiB) Viewed 2111 times
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

rhendriks
Posts: 185
Joined: Tuesday 24 December 2013 0:36
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Newest
Location: Netherlands Helmond
Contact:

Re: Aurora theme

Post by rhendriks » Tuesday 12 June 2018 16:52

SweetPants wrote:
Tuesday 12 June 2018 12:35
rhendriks wrote:
Monday 11 June 2018 19:29
Theme button is gone.
I have update several times but there is no button.
How can I fix this?
No problem on V3.9629
Theme_Button.png
Image
I mean this , normally stay under " Backup/Herstel" the theme button.

SweetPants
Posts: 2351
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10216
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Aurora theme

Post by SweetPants » Tuesday 12 June 2018 19:17

You mean like this?
Theme_aurora.png
Theme_aurora.png (24.73 KiB) Viewed 2072 times
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

rhendriks
Posts: 185
Joined: Tuesday 24 December 2013 0:36
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Newest
Location: Netherlands Helmond
Contact:

Re: Aurora theme

Post by rhendriks » Tuesday 12 June 2018 22:14

SweetPants wrote:
Tuesday 12 June 2018 19:17
You mean like this?
Yes

SweetPants
Posts: 2351
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10216
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Aurora theme

Post by SweetPants » Tuesday 12 June 2018 22:18

rhendriks wrote:
Tuesday 12 June 2018 22:14
SweetPants wrote:
Tuesday 12 June 2018 19:17
You mean like this?
Yes
Well, as you can see it's still there in V3.9629 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

Xztraz
Posts: 136
Joined: Tuesday 31 January 2017 22:54
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Xztraz » Wednesday 13 June 2018 16:30

I'm on latest beta and i see the theme button.

looking at the code for that

Code: Select all

// actually adding the settings tab.
    if (typeof(Storage) !== "undefined") { // Do we even have theme settings?
        if (!$('#tabtheme').length){
            
            // modifying settings menu
            $('#tabs .pull-right').before('<li id="themeTabButton"><a data-target="#tabtheme" data-toggle="tab" data-i18n="Theme">Theme</a></li>');
            // If were on a mobile phone, make the settingsmenu a dropdown.   
            $('#tabs li:not(.pull-right)').click(function() {
                if ($(window).width() < 480) {
                    $(this).parent().toggleClass('menuopen');
                    if( !$(this).parent().hasClass('menuopen') ){
                        $(this).siblings('li:not(.pull-right)').slideUp("fast");
                    }else{
                        $(this).siblings('li:not(.pull-right)').slideDown("fast");
                    }
                }else{
                    $(this).siblings().show(); //safety, if user scaled/rotated the screen.
                    $(this).parent().removeClass('menuopen');
                }
            });
            
            // inserting the themesettings.html
            $('#my-tab-content').append('<div class="tab-pane" id="tabtheme"><section id="theme">Loading..</section></div>');
            $('#my-tab-content #theme').load("acttheme/themesettings.html",loadedSettingsHTML);
            
            // loadedSettingsHTML() was here
            
        }
    } else {
        // No Web Storage support.. hmm.
    }
one fault condition could be no web storage. so have you blocked web pages to store local files or something in your browser? did you try with another browser?

Maes
Posts: 58
Joined: Tuesday 05 April 2016 20:45
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Maes » Thursday 14 June 2018 13:01

When I change any settings and press save, all settings are reverted to default.

I'm using a baseURL in my domoticz, perhaps this needs special configuration with aurora?
I've tried using the parameter baseURL in custom.js but it doesn't do anything..

devros
Posts: 189
Joined: Saturday 29 October 2016 20:55
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by devros » Thursday 14 June 2018 13:54

Maes wrote:
Thursday 14 June 2018 13:01
When I change any settings and press save, all settings are reverted to default.

I'm using a baseURL in my domoticz, perhaps this needs special configuration with aurora?
I've tried using the parameter baseURL in custom.js but it doesn't do anything..
Setting in aurora is saved afaik localy, so it looks like problem with you browser (cookies disabled or private browsing enabled :) )

Maes
Posts: 58
Joined: Tuesday 05 April 2016 20:45
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Maes » Thursday 14 June 2018 14:23

Thanks for the help.
I checked and my chrome browser was still in pornhub mode.

I turned it off and the settings are "saved". However, the menu bar keeps going back to the top (but the setting clearly states that it should be a side bar)
prettydrawing.PNG
prettydrawing.PNG (65.99 KiB) Viewed 1961 times

devros
Posts: 189
Joined: Saturday 29 October 2016 20:55
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by devros » Thursday 14 June 2018 14:28

Maes wrote:
Thursday 14 June 2018 14:23
Thanks for the help.
I checked and my chrome browser was still in pornhub mode.

I turned it off and the settings are "saved". However, the menu bar keeps going back to the top (but the setting clearly states that it should be a side bar)

prettydrawing.PNG
try reset theme to default setting and reset app-cache

Maes
Posts: 58
Joined: Tuesday 05 April 2016 20:45
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Maes » Thursday 14 June 2018 14:36

devros wrote:
Thursday 14 June 2018 14:28
Maes wrote:
Thursday 14 June 2018 14:23
Thanks for the help.
I checked and my chrome browser was still in pornhub mode.

I turned it off and the settings are "saved". However, the menu bar keeps going back to the top (but the setting clearly states that it should be a side bar)

prettydrawing.PNG
try reset theme to default setting and reset app-cache
I tried this just now but it doesn't work.
If I uncheck the setting "Main menu as a sidebar" and check it again then the menu goes to the side. However, once I press "APPLY SETTINGS" the menu bar goes back to the top. The setting is still saved as checked, though.

jannnfe
Posts: 32
Joined: Tuesday 30 January 2018 1:27
Target OS: Linux
Domoticz version: Beta
Location: Germany
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jannnfe » Thursday 14 June 2018 23:46

Hello,
i love the Aurora Theme but i'm not able to get the Camera Live Stream in Dashboard.
It looks like this:
The attachment Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.04.png is no longer available
and my Camera is linked to this devices:
Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.04.png
Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.04.png (118.1 KiB) Viewed 1927 times
In the Settings the Camera Option of Aurora is enabled.
What to do?

Thanks! :)

devros
Posts: 189
Joined: Saturday 29 October 2016 20:55
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by devros » Friday 15 June 2018 8:42

jannnfe wrote:
Thursday 14 June 2018 23:46
Hello,
i love the Aurora Theme but i'm not able to get the Camera Live Stream in Dashboard.
It looks like this:
Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.04.png
and my Camera is linked to this devices:
Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.19.png
In the Settings the Camera Option of Aurora is enabled.
What to do?

Thanks! :)
Switch Dashboard mode from compact to normal...
then it should work

jannnfe
Posts: 32
Joined: Tuesday 30 January 2018 1:27
Target OS: Linux
Domoticz version: Beta
Location: Germany
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jannnfe » Friday 15 June 2018 11:23

devros wrote:
Friday 15 June 2018 8:42
jannnfe wrote:
Thursday 14 June 2018 23:46
Hello,
i love the Aurora Theme but i'm not able to get the Camera Live Stream in Dashboard.
It looks like this:
Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.04.png

and my Camera is linked to this devices:
Bildschirmfoto 2018-06-14 um 23.43.19.png

In the Settings the Camera Option of Aurora is enabled.
What to do?

Thanks! :)
Switch Dashboard mode from compact to normal...
then it should work
No sorry also in Normal mode there is no preview of the camera live feed.
Cleared cache and browser history.

User avatar
bueno79
Posts: 96
Joined: Wednesday 08 March 2017 11:26
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 4.9700
Location: France
Contact:

Re: Aurora theme

Post by bueno79 » Tuesday 26 June 2018 16:55

Hi, did you try the theme with 4.9700 ? Does it fully work ? Sad it is not implemented by default...

Jem101
Posts: 95
Joined: Saturday 02 May 2015 21:26
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Bexleyheath, SE London, UK
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Jem101 » Tuesday 26 June 2018 20:32

I'm running the latest beta which is slightly ahead of the release version and the Aurora theme works just fine. Which is not to say that it definitely works with 4.97 but I'd be astonished if it doesn't.
I firmly believe in having an open mind - although not so open that your brain falls out!

- sometimes attributed to Carl Sagan, but the original quote is much older than that

User avatar
bueno79
Posts: 96
Joined: Wednesday 08 March 2017 11:26
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 4.9700
Location: France
Contact:

Re: Aurora theme

Post by bueno79 » Tuesday 26 June 2018 21:09

hi,

I've test and yes it works on 4.9700. Still a bug on kodi telecommande popup windows. I love the theme, very interesting but we should be able to choose which device we want to display in 'big' and which one in small. camera or weather are interresting in Big and there is a good add ed value. for Switchs small is enought.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests