Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post Reply
TheCub3
Posts: 35
Joined: Saturday 24 February 2018 19:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by TheCub3 » Wednesday 20 June 2018 20:52

he hello,

maybe a know issue ?, but mis a switch in my Domoticz i have a sensor "balkon deur" but i dont see this in the my blokly ?.
schakelaar00.jpg
schakelaar00.jpg (18.42 KiB) Viewed 1019 times
this switch is working and active,
schakelaar01.jpg
schakelaar01.jpg (58.76 KiB) Viewed 1017 times
i use Domoticz version 3.8153 with a raspberry PI. what is already tried
- putty: domoticz reload
- putty: domoticz stop and start
- Domoticz restart computer

does any know what this can be ?

-A

SweetPants
Posts: 2406
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10276
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by SweetPants » Wednesday 20 June 2018 21:27

What do you see when you select the dropdown menu in A-F?
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

TheCub3
Posts: 35
Joined: Saturday 24 February 2018 19:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by TheCub3 » Wednesday 20 June 2018 21:45

SweetPants wrote:
Wednesday 20 June 2018 21:27
What do you see when you select the dropdown menu in A-F?
noob question but what is the "dropdown" menu A-F ?

SweetPants
Posts: 2406
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10276
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by SweetPants » Wednesday 20 June 2018 21:50

Behind EvoTouch there is a little down arrow, press on it
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

TheCub3
Posts: 35
Joined: Saturday 24 February 2018 19:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by TheCub3 » Wednesday 20 June 2018 21:58

SweetPants wrote:
Wednesday 20 June 2018 21:50
Behind EvoTouch there is a little down arrow, press on it
yes that is it tnx
schakelaar02.jpg
schakelaar02.jpg (6.44 KiB) Viewed 1002 times
what i dont understand is why does it not have a own "icon" ?

User avatar
StanHD
Posts: 595
Joined: Friday 12 July 2013 16:09
Target OS: Windows
Domoticz version:
Location: East Sussex, UK
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by StanHD » Wednesday 20 June 2018 22:15

Because here is just my G-L list, the others are typicaly the same ImageImage

There would be a ton of icons Image
Last edited by StanHD on Wednesday 20 June 2018 22:15, edited 1 time in total.
Domoticz Main - Intel nuc, Windows, RFXTRX433E. Lan Relay Boards, Aeon Z-Stick Gen 5, Evohome HGI80, Milight WiFi, MySensors Ethernet Gateway, Harmony Hub
Domoticz Slave - Asrock Ion - Linux, Python:- Broadlink RM2, Sonos
HA-Bridge - Amazon Echo / Alexa

SweetPants
Posts: 2406
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10276
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by SweetPants » Wednesday 20 June 2018 22:15

TheCub3 wrote:
Wednesday 20 June 2018 21:58
what i dont understand is why does it not have a own "icon" ?
If you have 100+ switches (and this is not unusual), you get 100 devices to choose from in a messy screen. They are now grouped by first letter A through F etc etc
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

TheCub3
Posts: 35
Joined: Saturday 24 February 2018 19:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by TheCub3 » Wednesday 20 June 2018 22:45

Thnx all

I dont have dont have lots of switches yet, iam stil setting my hardware from homewizard to the domoticz
One thing is a issue that is my Somfy becourse i use RF LINK and that is not working with rf LINK ?

But oké i wander of, tnx all i really appreciatie it

SweetPants
Posts: 2406
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.10276
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by SweetPants » Thursday 21 June 2018 11:38

Can you mark the topic solved?
Ubuntu 16.04.5 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

TheCub3
Posts: 35
Joined: Saturday 24 February 2018 19:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Mis devices in Blockly ? (devices --> Switches)

Post by TheCub3 » Thursday 21 June 2018 18:26

SweetPants wrote:
Thursday 21 June 2018 11:38
Can you mark the topic solved?
Yes thank you

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest