Aurora theme

Post Reply
jeanclic
Posts: 91
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jeanclic » Friday 05 January 2018 10:28

piokuc wrote:
Friday 05 January 2018 10:26
Maybe clear cache webbrowser...
Thanks for the answer, sorry I was editing my post: Yes of course, I have cleaned it up as I always do, but, no luck...
RPI3B+PiDrive (Domoticz 3.8791 + ~60 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x10 plugs / x15 contacts
x4 fibaro / x1 PIR

MiloshCZ
Posts: 16
Joined: Monday 23 January 2017 18:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by MiloshCZ » Friday 05 January 2018 10:48

jeanclic wrote:
Friday 05 January 2018 10:23
EDIT2: I tried it on Chrome too: same result. Maybe this is because I completely removed the aurora folder and replaced it with the one just downloaded from this topic ?
Are using linux as server? What about permissions?

bdormael
Posts: 97
Joined: Saturday 13 December 2014 22:20
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by bdormael » Friday 05 January 2018 10:48

jeanclic wrote:
Friday 05 January 2018 10:23
Hello,

I have troubles displaying the latest version on Firefox (did not tried on any other browser):
2018-01-05 09_21_42-Domoticz.png

Does anyone encounters the same issue ? (I cleaned cache and deleted datas as always).

EDIT: I tried to go in the parameters and click on "apply parameters" without changing anything:
2018-01-05 09_24_52-Domoticz.png

EDIT2: I tried it on Chrome too: same result. Maybe this is because I completely removed the aurora folder and replaced it with the one just downloaded from this topic ?
2018-01-05 09_37_53-Developer Tools - http___192.168.1.37_8080_.png
I have exactly the same issue on Chrome on my 2 PCs, my iPhone & iPad via Safari. all cleared cache as well

MiloshCZ
Posts: 16
Joined: Monday 23 January 2017 18:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by MiloshCZ » Friday 05 January 2018 10:57

But I have similar problem at mobile phone. Android 7, Chrome 63.0.3239.111 - appcache cleared
Screenshot_20180105-094354.jpg
Screenshot_20180105-094354.jpg (33.14 KiB) Viewed 860 times
Screenshot_20180105-094413.jpg
Screenshot_20180105-094413.jpg (42.33 KiB) Viewed 860 times
Edit: Red color is OK, I know, that sensors are offline, but....
Edit2: Same problem at Desktop Chrome switched to mobile view

eenernl
Posts: 25
Joined: Sunday 09 August 2015 12:44
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Contact:

Re: Aurora theme

Post by eenernl » Friday 05 January 2018 12:59

What happens if you open another page and return back to dashboard. It looks like the issue I had before.

MiloshCZ
Posts: 16
Joined: Monday 23 January 2017 18:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by MiloshCZ » Friday 05 January 2018 13:22

eenernl wrote:
Friday 05 January 2018 12:59
What happens if you open another page and return back to dashboard. It looks like the issue I had before.
No change:
domoticz.milosh.eu_8433_(Galaxy S5) (1).jpg
domoticz.milosh.eu_8433_(Galaxy S5) (1).jpg (40.01 KiB) Viewed 826 times
domoticz.milosh.eu_8433_(Galaxy S5).jpg
domoticz.milosh.eu_8433_(Galaxy S5).jpg (32.55 KiB) Viewed 826 times

dextm80
Posts: 61
Joined: Tuesday 24 October 2017 18:32
Target OS: Linux
Domoticz version: 3.8153
Contact:

Re: Aurora theme

Post by dextm80 » Friday 05 January 2018 18:47

dextm80 wrote:
Friday 05 January 2018 0:56
@dextm80 : what do you mean with ‘no screenshot’? Do you mean the live video feed isn’t working? oR that the small webcam-button doesn’t do anything when you click on it? Please elaborate.
Exactly, live video feed isn’t working, tomorrow i try to update theme
Thanks for your support, you have made the best domoticz theme!
with new update now it's working all ok!!
thanks!
Domoticz on AsRock j3455-ITX 8gb ram - Aeotec ZWave Usb Stick - RFLink 433Mhz
1x Fibaro Wall Plug
1x Fibaro Motion Sensor
2x NeoCoolcam Wall Plug
Netatmo Weather Station - Netatmo Thermostat
Philips Hue Bridge

piokuc
Posts: 289
Joined: Sunday 07 February 2016 14:31
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.6328
Contact:

Re: Aurora theme

Post by piokuc » Friday 05 January 2018 19:20

I found some bugs...
1. Name domoticz is on left menu...
2. Good option will be change size width menu to full name position in one line. This is a little pixel more width.
bugs.jpg
bugs.jpg (156.73 KiB) Viewed 775 times

blauwebuis
Posts: 267
Joined: Wednesday 21 December 2016 10:11
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: current
Contact:

Re: Aurora theme

Post by blauwebuis » Saturday 06 January 2018 12:21

A new version has been uploaded

FIXES
- Weird white colour should be fixed.
- Domoticz logo now has a full grey background
- Small mobile issues with display.

ROBUSTNESS 2.0
- Robust wasn't as robust as I hoped. I took yet another tactic, hopefully more robust. So far so good.
- If there is a javascript failure, domoticz is still useable (items now have a grey background by default, which then becomes visible)

IMPROVEMENTS
- Wider menu, by popular request.
- Mobile view now looks better on the dashboard too.

@jeanclic: does this fix your issue? Thanks for the console output that really helped.

jeanclic
Posts: 91
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jeanclic » Saturday 06 January 2018 12:31

Hello,

thanks for the update, unfortunately, I still have the white issue. In fact, I see no change except for the wider menu. You should probably do the same for the parameters menu, I have some words splitted when I am in french.

Thanks

Question: Would it be possible to have the battery level displayed everywhere, not only on the dashboard ?
RPI3B+PiDrive (Domoticz 3.8791 + ~60 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x10 plugs / x15 contacts
x4 fibaro / x1 PIR

piokuc
Posts: 289
Joined: Sunday 07 February 2016 14:31
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.6328
Contact:

Re: Aurora theme

Post by piokuc » Saturday 06 January 2018 13:44

jeanclic wrote:
Saturday 06 January 2018 12:31
Hello,

thanks for the update, unfortunately, I still have the white issue. In fact, I see no change except for the wider menu. You should probably do the same for the parameters menu, I have some words splitted when I am in french.

Thanks

Question: Would it be possible to have the battery level displayed everywhere, not only on the dashboard ?
Problem with logo and Name DOMOTICZ with Version is still. Name DOMOTICz also with version should be move some pixel to right side.

Also text wrapping should be better resolved because now one item is wrong. REBOOT- in polish URUCHOM PONOWNIE SYSTEM. No good wrapping.

Icon for notification on devices should be not as "RING" maybe better will be "CLOUD" icon or icon chat cloud.

blauwebuis
Posts: 267
Joined: Wednesday 21 December 2016 10:11
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: current
Contact:

Re: Aurora theme

Post by blauwebuis » Saturday 06 January 2018 23:28

@jeanclic: I'm having trouble finding the issue. Could you tell me a bit more? Things like your device, browser, your theme settings. If there are errors in the console (99% sure there won't be), and most importantly: could you do a right mouse button on the bottom part of the white part -> inspect element. And then tell me (screenshot?) what css classes you see applied.

Nautilus
Posts: 716
Joined: Friday 02 October 2015 12:12
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Location: Finland
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Nautilus » Sunday 07 January 2018 2:33

Just installed the latest version, looks great! My only issue is that I cannot see any visualizations or web cameras. Cache should be cleared (appcache and empty + hard reload for chrome done a few times), user variables are there with correct numbers (as in theme.json), cameras are attached to switches and I can open the stream as popup. All in all, I cannot think of anything specific that would be missing. Console does not show errors although it is a bit weird that when I enter the developer mode background becomes white and some data is missing form the switched. When I close it and reload it looks normal again.

In any case, I'm sure it is something simple that I can get fixed with a good hint...:) And thanks again for the great theme!

edit: A couple of things came to my mind that have not been solved in any of the standard themes:
1. Camera popup is stretched if it does not match the fixed aspect ration, it would be great if the popup would open in the same aspect ratio as the images coming from the camera.
2. If I add a custom page with camera streams (which are based on loading jpeg stream), when I return to "normal" Domoticz page I can still see in the network tab of the console that camera images are loaded. This creates an unnecessary strain on the cameras as no one is watching the camera the feed anymore via the custom page, but there in the background images are still being loaded. Is there perhaps something that could be done for this on a theme level?

jeanclic
Posts: 91
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jeanclic » Sunday 07 January 2018 10:33

Hello there,

I searched for corrected the "white issue", and I think the problem is located in "theme.css" at line 225: I propose the following:

Code: Select all

.item tr{
    /*background-color:#D4E1EE;*/
	
    /* background: -moz-linear-gradient(to bottom, rgba(241,245,250,0.9) 0%, rgba(241,245,250,1) 100%);  */
    /* background: -webkit-linear-gradient(to bottom, rgba(241,245,250,1) 0% ,rgba(241,245,250,1) 55px, rgba(241,245,250,0.05) 55px, rgba(241,245,250,0.1) 60px,rgba(241,245,250,0.1) 100%); */
    /* background: linear-gradient(to bottom, rgba(241,245,250,1) 0% ,rgba(241,245,250,1) 55px, rgba(241,245,250,0.05) 55px,rgba(241,245,250,0.1) 60px, rgba(241,245,250,0.1) 100%);  */
    
	box-shadow: 2px 2px 18px 0px rgba(50, 50, 50, 0.2);
}
This removes the white.

There is also couple of issues regarding french length of texts in column mode on dashboard:
2018-01-07 09_24_02-Domoticz.png
2018-01-07 09_24_02-Domoticz.png (15.95 KiB) Viewed 579 times
2018-01-07 09_26_38-Domoticz.png
2018-01-07 09_26_38-Domoticz.png (5.29 KiB) Viewed 579 times
Issue with parameters menu:
2018-01-07 09_25_07-Domoticz.png
2018-01-07 09_25_07-Domoticz.png (22.85 KiB) Viewed 579 times
Also, Barometer is not working anymore.

Thanks in advance.
RPI3B+PiDrive (Domoticz 3.8791 + ~60 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x10 plugs / x15 contacts
x4 fibaro / x1 PIR

bdormael
Posts: 97
Joined: Saturday 13 December 2014 22:20
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Aurora theme

Post by bdormael » Sunday 07 January 2018 10:36

What I noticed is when you select iOS look, then afterwards unselect this again, you are stuck with the “white” issue everyone is talking about and it never disappears anymore


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Aadr
Posts: 13
Joined: Tuesday 09 June 2015 21:26
Target OS: Windows
Domoticz version: V2.2536
Location: The Nederlands
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Aadr » Sunday 07 January 2018 12:18

Hello,

I am having the same problem (white blocks), but when I switch the option "Toestaan om de Widgets te verschuiven" to off, the white issue is gone. Then the theme is really good. I hope this helps with solving the problem

Aadr
Posts: 13
Joined: Tuesday 09 June 2015 21:26
Target OS: Windows
Domoticz version: V2.2536
Location: The Nederlands
Contact:

Re: Aurora theme

Post by Aadr » Sunday 07 January 2018 12:21

Hello again,

sorry, I made a mistake. The option "Toestaan om de Widgets te verschuiven" should be in the on position to have a good theme. Sorry about this.

blauwebuis
Posts: 267
Joined: Wednesday 21 December 2016 10:11
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: current
Contact:

Re: Aurora theme

Post by blauwebuis » Monday 08 January 2018 1:12

New version uploaded

FIXES
- the white issue (hopefully).
- jitter/jumping about of some outputs when updated.
- small mobile display tweaks.
- tweaking stability.

IMPROVEMENTS
- wider settings sidemenu

NEW FEATURE
- inline setpoint: quickly change the thermostat setpoint without needing to open the popup.
Image

jeanclic
Posts: 91
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jeanclic » Monday 08 January 2018 9:25

Hello blauwebuis,

very nice work, I think I am about to use the Aurora Theme in production today !

there is still a minor issue with parameters menu:
2018-01-08 08_19_50-Domoticz.png
2018-01-08 08_19_50-Domoticz.png (8.31 KiB) Viewed 474 times
The Thermostat new feature is very good, even if it is not working very fast.
- Is it possible to have the Up and Down buttons bigger ? (wall tablett).
- Is it possible to have those buttons on the measure page where are all the thermostats ? (I don't put them on the dashboard).
- Is it possible to have the buttons on the floorplan somehow ?

thanks again for all the huge work you have made !

Edit: Another request: I wonder if it is possible to maximize the size of a plan in the floorplan display: see screenshot:
2018-01-08 08_30_17-Domoticz.png
2018-01-08 08_30_17-Domoticz.png (277.98 KiB) Viewed 474 times
RPI3B+PiDrive (Domoticz 3.8791 + ~60 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x10 plugs / x15 contacts
x4 fibaro / x1 PIR

jeanclic
Posts: 91
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: Aurora theme

Post by jeanclic » Monday 08 January 2018 10:15

After putting theme on my wall tablett, I have 2 issues:
1 - see screenshot : tiles are not good for highlighted items:
2018-01-08 09_08_28-Domoticz.png
2018-01-08 09_08_28-Domoticz.png (55.48 KiB) Viewed 466 times
2 - On my wall tablett I have a user beeing only "user". and I have to set the theme as I want (no Iphone styling) with primary user before beeing able to use it with my second user. (so I deduce that the settings I have put on my computer are not taken into account on an other one. I find this not good for me... sorry if I am not very clear.

PS : barometer is working, but it takes a few minutes to show.
PS2 : I assume you are aware that on firefox or chrome, there is a mode to test different tabletts/phones resolutions ? (CTRL+SHIFT+M) on firefox dev tool.
RPI3B+PiDrive (Domoticz 3.8791 + ~60 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x10 plugs / x15 contacts
x4 fibaro / x1 PIR

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: leffert and 1 guest