framb0ise v2 - awesome new dashboard!

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 11:44

Hi Guys,

It's probably more efficient if you add your suggestions, requests, etc to the 'issues' page of the project:

https://github.com/safi78/framb0ise/issues
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

kniazio
Posts: 77
Joined: Thursday 06 October 2016 8:14
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by kniazio » Sunday 23 April 2017 12:21

I'll add the 'PushButton On' in a minute :)
Please add

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 12:25

kniazio wrote: Please add
done
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 12:26

The certificate issue with crossorigin.me is fixed as well, so Darksky should work as normal.
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
jvdz
Posts: 1446
Joined: Tuesday 30 December 2014 20:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Stable
Location: Westland/Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by jvdz » Sunday 23 April 2017 12:59

tontze wrote: But, on my setup, blinds just shows its tate, no control buttons :)
I had a try today as well and really like this approach!
I've made a fix for the Blinds as I saw the same thing and this also takes the device.MaxDimLevel into account to avoid getting a percentage problem.
Just edit framboise.js and replace/insert these lines:

Code: Select all

	
	case "Dimmer":
		if (device.Data == 'Off') {
			switchClass = 'btn btn-success btn-primary glyphicon glyphicon-off active';
		} else {
			switchClass = 'btn btn-warning btn-primary glyphicon glyphicon-off active';
		}
		$("#td-" + device.idx).html('<div class="slider-div"><input type="text" id="slider-' + device.idx + '" data-slider-value="' + device.LevelInt + '" data-slider-min="0" data-slider-max="' + device.MaxDimLevel + '" data-slider-tooltip="hide" />&nbsp;&nbsp;&nbsp;<button class="'+switchClass+'" Onclick="switchLight(' + device.idx + ')"></button></div>');
		$("#slider-" + device.idx).slider();
		$("#slider-" + device.idx).on("slideStop", function(slideEvt) {
			setDimmer(device.idx, slideEvt.value);
		});
		break;
	case "Blinds Percentage":
		if (device.Data == 'Open') {
			switchClass = 'btn btn-success btn-primary glyphicon glyphicon-off active';
		} else {
			switchClass = 'btn btn-warning btn-primary glyphicon glyphicon-off active';
		}
		$("#td-" + device.idx).html('<div class="slider-div"><input type="text" id="slider-' + device.idx + '" data-slider-value="' + device.LevelInt + '" data-slider-min="0" data-slider-max="' + device.MaxDimLevel + '" data-slider-step="1" data-slider-tooltip="hide" />&nbsp;&nbsp;&nbsp;<button class="'+switchClass+'" Onclick="switchLight(' + device.idx + ')"></button></div>');
		$("#slider-" + device.idx).slider();
		$("#slider-" + device.idx).on("slideStop", function(slideEvt) {
			setDimmer(device.idx, slideEvt.value);
		});
		break;
	case "Motion Sensor":
@safi78, maybe you can update your version or do you want me to create a pull request? (I am new to git, but used to CVS/SVN)

Jos

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 13:06

Hi jvdz,

Thanks, added!

I think in the future pull requests are better. Still trying to get used to Github myself as well ;)
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
jvdz
Posts: 1446
Joined: Tuesday 30 December 2014 20:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Stable
Location: Westland/Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by jvdz » Sunday 23 April 2017 13:29

safi78 wrote: I think in the future pull requests are better. Still trying to get used to Github myself as well ;)
Will do some searching for a dummies guide to GIT and reading on how this needs to be done as it seems to work quite differently from CVS/SVN versioning.

Jos

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 13:31

jvdz wrote:
safi78 wrote: I think in the future pull requests are better. Still trying to get used to Github myself as well ;)
Will do some searching for a dummies guide to GIT and reading on how this needs to be done as it seems to work quite differently from CVS/SVN versioning.

Jos
This was useful for me: https://github.com/Roshanjossey/first-c ... /README.md

It's a 'devious' process for starters ... lol
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 14:31

added 'Smoke Detectors'.
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

Maikie
Posts: 28
Joined: Sunday 23 April 2017 15:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by Maikie » Sunday 23 April 2017 15:47

It could be me but I cannot get it to work. This is what I did to install

1. Open a putty connection to raspberry and browse to my domoticz / www folder
2. From there I ran the command - git clone https://github.com/safi78/framb0ise
3. After that finished I opened the framb0ise folder and nano the config.js file. (The file was ampty and I added the link to my domoticz)

When I now browse to my domoticz url with /framb0ise I get the domoticz offline message.

What did I do wrong?

andi216
Posts: 57
Joined: Tuesday 14 March 2017 14:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.7243
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by andi216 » Sunday 23 April 2017 16:04

I have a FA20RF smoke detector.
In page icon smoke detector does not change the status (is red) even if the sensor is on or off.

User avatar
jvdz
Posts: 1446
Joined: Tuesday 30 December 2014 20:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Stable
Location: Westland/Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by jvdz » Sunday 23 April 2017 16:24

Maikie wrote: When I now browse to my domoticz url with /framb0ise I get the domoticz offline message.

What did I do wrong?
I had the same and had to add /index.html to the end of the url.

Jos

Maikie
Posts: 28
Joined: Sunday 23 April 2017 15:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by Maikie » Sunday 23 April 2017 16:27

jvdz wrote:
Maikie wrote: When I now browse to my domoticz url with /framb0ise I get the domoticz offline message.

What did I do wrong?
I had the same and had to add /index.html to the end of the url.

Jos
That indeed did the trick, thanks!

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 17:03

andi216 wrote:I have a FA20RF smoke detector.
In page icon smoke detector does not change the status (is red) even if the sensor is on or off.
Hmm. that's weird. What doest the 'Status' in domoticz say?

Doest it say "Normal" or "On"? Maybe I made a mistake there.
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

kniazio
Posts: 77
Joined: Thursday 06 October 2016 8:14
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by kniazio » Sunday 23 April 2017 17:07

Gentlemen.
Do not you think it should be the other way round :)

Button XBox-1 should be green
Attachments
framb.jpg
framb.jpg (179.24 KiB) Viewed 816 times
domoticz.jpg
domoticz.jpg (210.25 KiB) Viewed 816 times

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 17:18

kniazio wrote:Gentlemen.
Do not you think it should be the other way round :)

Button XBox-1 should be green
makes sense. Try the new update ;)
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

andi216
Posts: 57
Joined: Tuesday 14 March 2017 14:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.7243
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by andi216 » Sunday 23 April 2017 17:20

Hmm. that's weird. What doest the 'Status' in domoticz say?

Doest it say "Normal" or "On"? Maybe I made a mistake there.
I've refreshed the page too
Attachments
sma on-off.jpg
sma on-off.jpg (75.21 KiB) Viewed 811 times
Last edited by andi216 on Sunday 23 April 2017 17:26, edited 1 time in total.

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 17:22

Thanks, mine say "Normal' instead of 'Off', i'll change that right away.
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Sunday 23 April 2017 17:25

andi216 wrote:I have a FA20RF smoke detector.
In page icon smoke detector does not change the status (is red) even if the sensor is on or off.
can you test the new version?
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

andi216
Posts: 57
Joined: Tuesday 14 March 2017 14:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.7243
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by andi216 » Sunday 23 April 2017 17:33

can you test the new version?
Nothing changed :(

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests