framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post Reply
tontze
Posts: 238
Joined: Thursday 12 January 2017 16:30
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by tontze » Tuesday 25 April 2017 13:07

safi78 wrote:
tontze wrote:
Blinds still dotn have control over it, i have "blinds inverted" control
That's correct. This project is 2 days live.

If you want to add it yourself, be my guest, otherwise add a request to the 'issues' page? Like suggested in the first post? That way we can keep track of all the work we still have to do, Rome wasn't built in 1 day ;)
Yes im sry, i got impression that it was allready added after jvdz presented code for it :)
-----------------------------------------
Rpi 3 / Razberry 2
RFLink 433mhz / Nrf 2.4Ghz
Mi Light
ESP82xx

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 16:27

tontze wrote: Yes im sry, i got impression that it was allready added after jvdz presented code for it :)
No prob. But we don't both don't have blinds inverted. Could you send a json file of that device? Then we can implement it for you?
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 16:43

No more config.js :)
Screen Shot 2017-04-25 at 16.26.19.png
Screen Shot 2017-04-25 at 16.26.19.png (247.15 KiB) Viewed 922 times
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

qwerk
Posts: 268
Joined: Tuesday 22 July 2014 7:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by qwerk » Tuesday 25 April 2017 17:17

nicely done, where does framboise store the password?

and the thicks?

tontze
Posts: 238
Joined: Thursday 12 January 2017 16:30
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by tontze » Tuesday 25 April 2017 17:57

safi78 wrote:
tontze wrote: Yes im sry, i got impression that it was allready added after jvdz presented code for it :)
No prob. But we don't both don't have blinds inverted. Could you send a json file of that device? Then we can implement it for you?

Code: Select all

{
   "ActTime" : 1493135755,
   "ServerTime" : "2017-04-25 18:55:55",
   "Sunrise" : "05:31",
   "Sunset" : "21:13",
   "result" : [
      {
         "AddjMulti" : 1.0,
         "AddjMulti2" : 1.0,
         "AddjValue" : 0.0,
         "AddjValue2" : 0.0,
         "BatteryLevel" : 255,
         "CustomImage" : 0,
         "Data" : "Open",
         "Description" : "",
         "Favorite" : 1,
         "HardwareID" : 6,
         "HardwareName" : "RFLink",
         "HardwareType" : "RFLink Gateway USB",
         "HardwareTypeVal" : 46,
         "HaveDimmer" : false,
         "HaveGroupCmd" : false,
         "HaveTimeout" : false,
         "ID" : "00D04282",
         "Image" : "Light",
         "IsSubDevice" : false,
         "LastUpdate" : "2017-04-25 08:00:02",
         "Level" : 99,
         "LevelInt" : 99,
         "MaxDimLevel" : 100,
         "Name" : "Blinds",
         "Notifications" : "false",
         "PlanID" : "4",
         "PlanIDs" : [ 4 ],
         "Protected" : false,
         "ShowNotifications" : true,
         "SignalLevel" : "-",
         "Status" : "Open",
         "StrParam1" : "",
         "StrParam2" : "",
         "SubType" : "BrelMotor",
         "SwitchType" : "Blinds Inverted",
         "SwitchTypeVal" : 6,
         "Timers" : "true",
         "Type" : "Light/Switch",
         "TypeImg" : "blinds",
         "Unit" : 193,
         "Used" : 1,
         "UsedByCamera" : false,
         "XOffset" : "966",
         "YOffset" : "219",
         "idx" : "162"
      }
   ],
   "status" : "OK",
   "title" : "Devices"
}
Do you mean this json ?

-T
-----------------------------------------
Rpi 3 / Razberry 2
RFLink 433mhz / Nrf 2.4Ghz
Mi Light
ESP82xx

User avatar
jvdz
Posts: 1022
Joined: Tuesday 30 December 2014 20:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Stable
Location: Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by jvdz » Tuesday 25 April 2017 18:18

marcotrumpet wrote:Hi
Just started yesterday with that awesome dashboard. No problem at all, but.. if I connect to http://myddns:port/framb0ise when I'm under wifi it's ok, if I go out I can connect to the page but nothing is listed.. It seems that I don't have any roomplans.. If I connect to domoticz main page with the same ddns everythings works fine.
Did you also put that host ( http://myddns:port) in config.js?

Jos

User avatar
jvdz
Posts: 1022
Joined: Tuesday 30 December 2014 20:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Stable
Location: Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by jvdz » Tuesday 25 April 2017 18:23

@tontze ,
Am I correct to assume that this blind doesn't have an percentage option, but merely UP/DOWN ( and possibly STOP)?

Jos

marcotrumpet
Posts: 114
Joined: Saturday 18 February 2017 9:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: RE: Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by marcotrumpet » Tuesday 25 April 2017 18:26

jvdz wrote:
marcotrumpet wrote:Hi
Just started yesterday with that awesome dashboard. No problem at all, but.. if I connect to http://myddns:port/framb0ise when I'm under wifi it's ok, if I go out I can connect to the page but nothing is listed.. It seems that I don't have any roomplans.. If I connect to domoticz main page with the same ddns everythings works fine.
Did you also put that host ( http://myddns:port) in config.js?

Jos
Yes I did. But the domoticz local port and the external one I use eith ddns are different. If I set in config "http://ddns:domoticzinternalport" or "http://ddns:domoticzexternalport" nothing appen

Inviato dal mio SM-G950F utilizzando Tapatalk
EDIT

My bad.. using "http://ddns:externalport" work! thanks mate

Maikie
Posts: 28
Joined: Sunday 23 April 2017 15:42
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by Maikie » Tuesday 25 April 2017 18:42

For my information, updating just by cloning from git again with this command?

Code: Select all

git clone https://github.com/safi78/framb0ise

qwerk
Posts: 268
Joined: Tuesday 22 July 2014 7:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by qwerk » Tuesday 25 April 2017 19:09

my smoke detectors are red again, without smoke or fire

User avatar
jvdz
Posts: 1022
Joined: Tuesday 30 December 2014 20:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Stable
Location: Netherlands
Contact:

Re: RE: Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by jvdz » Tuesday 25 April 2017 20:06

marcotrumpet wrote:
jvdz wrote:
marcotrumpet wrote:Hi
Yes I did. But the domoticz local port and the external one I use eith ddns are different. If I set in config "http://ddns:domoticzinternalport" or "http://ddns:domoticzexternalport" nothing appen

EDIT
My bad.. using "http://ddns:externalport" work! thanks mate
Sounds great, but you do realize that this setup is using one single static setup at this moment, so it can either be the internal or external port.
Maybe we should simply use the original URL's ip:port.
Jos

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 22:49

Maikie wrote:For my information, updating just by cloning from git again with this command?

Code: Select all

git clone https://github.com/safi78/framb0ise
yes. with the new settings window your settings will be stored for future updates.
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 22:50

qwerk wrote:my smoke detectors are red again, without smoke or fire
Something went wrong with our first Pull Request, some code got reverted to older state. I just fixed this for you (again)
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 22:52

qwerk wrote:nicely done, where does framboise store the password?

and the thicks?
All stuff is stored in 'local storage'. very safe and secure, only YOUR browser can access this, nothing is accessible for others or send over.

It's like a very permanent cookie :)
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

CaesarPL
Posts: 82
Joined: Tuesday 08 November 2016 15:03
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Location: Poland
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by CaesarPL » Tuesday 25 April 2017 23:07

Good evening, first of all - great job, thank you very much!

Excuse me for silly question, but how can I configure Traffic and Weather? Does it work only for Netherlands?

EDIT:
Ahhhh, DarkSky is missing. But what about Traffic?
HW: Raspberry Pi B+,Pi 3,2x Pi B,RFLink,FA20RF,DCS-930L,DCS-935L,Clarus switches,Eurochron,chinese and Alecto Temp,Owl Micro+,Mi Flora,Kerui door sensor,Yeelight,Xiaomi stuff
SF: Jessie,Domoticz 3.8153,Logitech Media srv,PiCorePlayers,Dashticz,Max2Play

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 23:09

CaesarPL wrote:Good evening, first of all - great job, thank you very much!

Excuse me for silly question, but how can I configure Traffic and Weather? Does it work only for Netherlands?
Thanks :)

And, if you can provide us with a good api for a source for Traffic and Weather in $yourcountry i'd gladly take a look?
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 23:10

CaesarPL wrote:Good evening, first of all - great job, thank you very much!

Excuse me for silly question, but how can I configure Traffic and Weather? Does it work only for Netherlands?

EDIT:
Ahhhh, DarkSky is missing. But what about Traffic?
What do you mean with your EDIT?
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

CaesarPL
Posts: 82
Joined: Tuesday 08 November 2016 15:03
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Location: Poland
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by CaesarPL » Tuesday 25 April 2017 23:26

safi78 wrote:
CaesarPL wrote:Good evening, first of all - great job, thank you very much!

Excuse me for silly question, but how can I configure Traffic and Weather? Does it work only for Netherlands?

EDIT:
Ahhhh, DarkSky is missing. But what about Traffic?
What do you mean with your EDIT?
Silly again and tired a bit. I thought that I don't have Weather as I haven't configured DarkSky, yet. Now I understand that Weather and Traffic works only in Netherlands. Duh, I always wanted to move to Netherlands from Poland...
HW: Raspberry Pi B+,Pi 3,2x Pi B,RFLink,FA20RF,DCS-930L,DCS-935L,Clarus switches,Eurochron,chinese and Alecto Temp,Owl Micro+,Mi Flora,Kerui door sensor,Yeelight,Xiaomi stuff
SF: Jessie,Domoticz 3.8153,Logitech Media srv,PiCorePlayers,Dashticz,Max2Play

User avatar
safi78
Posts: 460
Joined: Thursday 05 September 2013 15:39
Target OS: Linux
Domoticz version: LastBeta
Location: Alkmaar, NL
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by safi78 » Tuesday 25 April 2017 23:29

CaesarPL wrote:
safi78 wrote:
CaesarPL wrote:Good evening, first of all - great job, thank you very much!

Excuse me for silly question, but how can I configure Traffic and Weather? Does it work only for Netherlands?

EDIT:
Ahhhh, DarkSky is missing. But what about Traffic?
What do you mean with your EDIT?
Silly again and tired a bit. I thought that I don't have Weather as I haven't configured DarkSky, yet. Now I understand that Weather and Traffic works only in Netherlands. Duh, I always wanted to move to Netherlands from Poland...
dobry wieczór :)

yeah I should doublecheck on the darksystuff an generate a warning ..

So, if you have a polish api, i can see what i can do? I'll need some help translating though, but a very close friend of mine is half Polish, that shouldn't be a problem :)
I don't know if you noticed or not, but I'm an extremely arrogant man who tends to think all of his plans will work ...

https://safiweb.nl

homebridge, rfxcom, zwave, nest, applamp, hue, debian, apple, mysensors, netatmo, fibaro, synology, foscam, otherz

CaesarPL
Posts: 82
Joined: Tuesday 08 November 2016 15:03
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Location: Poland
Contact:

Re: framb0ise v2 - awesome new dashboard!

Post by CaesarPL » Tuesday 25 April 2017 23:36

safi78 wrote:
dobry wieczór :)
+1 ! Even letters are fine!
safi78 wrote: yeah I should doublecheck on the darksystuff an generate a warning ..

So, if you have a polish api, i can see what i can do? I'll need some help translating though, but a very close friend of mine is half Polish, that shouldn't be a problem :)
Unfortunately, I don't know any API that could work...
HW: Raspberry Pi B+,Pi 3,2x Pi B,RFLink,FA20RF,DCS-930L,DCS-935L,Clarus switches,Eurochron,chinese and Alecto Temp,Owl Micro+,Mi Flora,Kerui door sensor,Yeelight,Xiaomi stuff
SF: Jessie,Domoticz 3.8153,Logitech Media srv,PiCorePlayers,Dashticz,Max2Play

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest