Devices not being displayed on the Dashboard!?

Dashticz, alternative dashboard based on HTML, CSS, jQuery

Moderators: robgeerts, htilburgs

Post Reply
rgroothuis
Posts: 226
Joined: Friday 03 April 2015 17:09
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Devices not being displayed on the Dashboard!?

Post by rgroothuis » Sunday 04 November 2018 23:47

I'm adding my Domoticz devices one by one to the Dashboard. For a number of devices they are not displayed on the Dashboard and I cannot determine why not! Any hint/idea why this is the case.

In my config.js I've the following:

blocks[431] = {}
blocks[431]['title'] = 'Tuin';
blocks[431]['show_lastupdate'] = false;

blocks[353] = {}
blocks[353]['title'] = '1st Verd';
blocks[353]['show_lastupdate'] = true;

blocks[461] = {}
blocks[461]['title'] = '2de Verd';
blocks[461]['show_lastupdate'] = true;

blocks[417] = {}
blocks[417]['title'] = 'Laura Slaapkamer';
blocks[417]['show_lastupdate'] = true;

blocks[252] = {}
blocks[252]['title'] = 'Schuur';
blocks[252]['show_lastupdate'] = false;

columns[2] = {}
columns[2]['blocks'] = ['blocktitle_2',60,90,91,100,367,481,489,145,'blocktitle_3',9,353,461,417,252,431];
columns[2]['width'] = 3;

The items 353, 417, 252 are visible but the items 461 and 431 are NOT visible. I absolutely don't understand this. How come??
Screen Shot 2018-11-04 at 22.47.21.png
Screen Shot 2018-11-04 at 22.47.21.png (290.39 KiB) Viewed 124 times
Suggestions on how to solve this?

User avatar
HansieNL
Posts: 460
Joined: Monday 28 September 2015 15:13
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Devices not being displayed on the Dashboard!?

Post by HansieNL » Monday 05 November 2018 0:13

Have tried to add the following lines to your CONFIG.js:
config['auto_positioning'] = 0;
config['use_favorites'] = 0;
Blah blah blah

rgroothuis
Posts: 226
Joined: Friday 03 April 2015 17:09
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Devices not being displayed on the Dashboard!?

Post by rgroothuis » Monday 05 November 2018 0:15

THat was the trick. Thanks for the suggestion. I'm a happy user now :-)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: randleman and 4 guests