Dashticz - General Discussions

Dashticz, alternative dashboard based on HTML, CSS, jQuery

Moderators: robgeerts, htilburgs

User avatar
htilburgs
Posts: 509
Joined: Tuesday 03 November 2015 12:01
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by htilburgs » Wednesday 28 February 2018 10:51

EdwinK wrote:
Tuesday 27 February 2018 10:47
Now doing a new git pull

rom https://github.com/robgeerts/dashticz_v2
59a7adf..c625095 beta -> origin/beta
Updating 59a7adf..c625095
error: Your local changes to the following files would be overwritten by merge:
js/version.js
Please commit your changes or stash them before you merge.
Aborting

This is because I changed the version line mentioned earlier, but how can I make this go away. Stash changes?!
First make a backup !
Then remove the file version.js and simply do a git pull.
Hardware:
RPi3 - Aeon Labs Z-Stick GEN5 - Fibaro Dimmer 2 - Fibaro Roller Shutter 2 - Fibaro Smoke Sensor - Yeelight RGBW Led bulb - Yeelight Smart LED Light Strip - Neo Coolcam PIR Motion Sensor - Neo Coolcam PowerPlug - Nest Thermostat v3

User avatar
mAiden88
Posts: 58
Joined: Friday 14 October 2016 22:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.7286
Location: Almelo
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by mAiden88 » Saturday 03 March 2018 11:01

Time to ask some help. Dashticz won't add my switches from Domoticz.
I look now for 3 days to my config, but i can't find any error, so hope maybe someone else can see it..

This is what i see: http://prntscr.com/im7mto .. Nothing more.

Here my config file:

Code: Select all

var _LANGUAGE             = 'nl_NL'; //or en_US
var _HOST_DOMOTICZ           = 'http://192.168.0.177:8080';
var _BACKGROUND_IMAGE      = 'bg1.jpg';
var _USE_AUTO_POSITIONING    = true; //don't want to configure positions, use auto positioning
var _USE_FAVORITES         = true; //only used when using auto positioning
var _HIDE_SECONDS_IN_CLOCK  = true; //do not show the seconds in the clock
var _HIDE_MEDIAPLAYER_WHEN_OFF = false; //when you have a mediaplayer connected, hide it if nothing is playing
var _STANDBY_AFTER_MINUTES = false; //enter amount of seconds like: 5 (5 seconds)
var _USE_BEAUFORT = true; //Bft instead of m/s
var _TRANSLATE_SPEED = true; //windspeed, north northwest instead of NNW
var _SCROLL_NEWS_AFTER = 7000; //milliseconds, so 7000 is 7 seconds
var _SHOW_LASTUPDATE = false;
var _LASTUPDATE_FORMAT = 'DD-MM-YY HH:mm';
var _SCREENSLIDER_EFFECT = 'slide'; //'slide' or 'fade' or 'cube' or 'coverflow' or 'flip'

var buttons = {}
//buttons.buienradar = {width:12, isimage:true, image: 'http://api.buienradar.nl/image/1.0/Rada ... =285&h=256'}
//buttons.radio = {width:12, image: 'img/radio_on.png', title: 'Radio', url: 'http://nederland.fm'}
//buttons.nunl = {width:12, icon: 'fa-frpaper-o', title: 'Nu.nl', url: 'http://www.nu.nl'}
//buttons.FR12 = {width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'FR12.nl', url: 'http://www.fr12.nl'}
//buttons.Kalender = {width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'Google Kalender', url: 'https://calendar.google.com/calendar/embed?src=6iecpb7mhsrvthr2rn0dc0t0sk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Brussels'}



//CUSTOM POSITIONING;

var blocks = {}

blocks['29'] = {}
blocks['29']['width'] = 4; //1 to 12, remove this line if you want to use the default (4)

blocks['18'] = {} //dimmer
blocks['18']['width'] = 4;

blocks['blocktitle_1'] = {}
blocks['blocktitle_1']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_1']['title'] = 'Schakelaars';

blocks['blocktitle_2'] = {}
blocks['blocktitle_2']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_2']['title'] = 'Weer';

blocks['blocktitle_3'] = {}
blocks['blocktitle_3']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_3']['title'] = 'Nieuws';

blocks['blocktitle_4'] = {}
blocks['blocktitle_4']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_4']['title'] = 'Toon';

var columns = {}

columns[1] = {}
columns[1]['blocks'] = ['blocktitle_1','29'] //remark: idx 144 produces 2 blocks, so you can use: '144_1' and '144_2' (or of course, just 144 if you want one)
columns[1]['width'] = 4;

columns[2] = {}
columns[2]['blocks'] = ['blocktitle_2','18']
columns[2]['width'] = 4; 

columns[3] = {}
columns[3]['blocks'] = ['clock','sunrise']
columns[3]['width'] = 2;

var screens = {}
screens[1] = {}
screens[1]['background'] = 'bg11.jpg';
screens[1]['columns'] = [1,2,3]

screens[2] = {}
screens[2]['background'] = 'bg11.jpg';
screens[2]['columns'] = [4,5]
Try also default config now, with 1 switch from Domoticz. Stays also as on screendump.
Other thing. Edit box on the page opens himself, can i disable that one? :D
Anyone can build a fast processor. The trick is to build a fast system.

User avatar
htilburgs
Posts: 509
Joined: Tuesday 03 November 2015 12:01
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by htilburgs » Saturday 03 March 2018 12:03

mAiden88 wrote:
Saturday 03 March 2018 11:01
Time to ask some help. Dashticz won't add my switches from Domoticz.
I look now for 3 days to my config, but i can't find any error, so hope maybe someone else can see it..

This is what i see: http://prntscr.com/im7mto .. Nothing more.

Here my config file:

Code: Select all

var _LANGUAGE             = 'nl_NL'; //or en_US
var _HOST_DOMOTICZ           = 'http://192.168.0.177:8080';
var _BACKGROUND_IMAGE      = 'bg1.jpg';
var _USE_AUTO_POSITIONING    = true; //don't want to configure positions, use auto positioning
var _USE_FAVORITES         = true; //only used when using auto positioning
var _HIDE_SECONDS_IN_CLOCK  = true; //do not show the seconds in the clock
var _HIDE_MEDIAPLAYER_WHEN_OFF = false; //when you have a mediaplayer connected, hide it if nothing is playing
var _STANDBY_AFTER_MINUTES = false; //enter amount of seconds like: 5 (5 seconds)
var _USE_BEAUFORT = true; //Bft instead of m/s
var _TRANSLATE_SPEED = true; //windspeed, north northwest instead of NNW
var _SCROLL_NEWS_AFTER = 7000; //milliseconds, so 7000 is 7 seconds
var _SHOW_LASTUPDATE = false;
var _LASTUPDATE_FORMAT = 'DD-MM-YY HH:mm';
var _SCREENSLIDER_EFFECT = 'slide'; //'slide' or 'fade' or 'cube' or 'coverflow' or 'flip'

var buttons = {}
//buttons.buienradar = {width:12, isimage:true, image: 'http://api.buienradar.nl/image/1.0/Rada ... =285&h=256'}
//buttons.radio = {width:12, image: 'img/radio_on.png', title: 'Radio', url: 'http://nederland.fm'}
//buttons.nunl = {width:12, icon: 'fa-frpaper-o', title: 'Nu.nl', url: 'http://www.nu.nl'}
//buttons.FR12 = {width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'FR12.nl', url: 'http://www.fr12.nl'}
//buttons.Kalender = {width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'Google Kalender', url: 'https://calendar.google.com/calendar/embed?src=6iecpb7mhsrvthr2rn0dc0t0sk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Brussels'}



//CUSTOM POSITIONING;

var blocks = {}

blocks['29'] = {}
blocks['29']['width'] = 4; //1 to 12, remove this line if you want to use the default (4)

blocks['18'] = {} //dimmer
blocks['18']['width'] = 4;

blocks['blocktitle_1'] = {}
blocks['blocktitle_1']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_1']['title'] = 'Schakelaars';

blocks['blocktitle_2'] = {}
blocks['blocktitle_2']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_2']['title'] = 'Weer';

blocks['blocktitle_3'] = {}
blocks['blocktitle_3']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_3']['title'] = 'Nieuws';

blocks['blocktitle_4'] = {}
blocks['blocktitle_4']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_4']['title'] = 'Toon';

var columns = {}

columns[1] = {}
columns[1]['blocks'] = ['blocktitle_1','29'] //remark: idx 144 produces 2 blocks, so you can use: '144_1' and '144_2' (or of course, just 144 if you want one)
columns[1]['width'] = 4;

columns[2] = {}
columns[2]['blocks'] = ['blocktitle_2','18']
columns[2]['width'] = 4; 

columns[3] = {}
columns[3]['blocks'] = ['clock','sunrise']
columns[3]['width'] = 2;

var screens = {}
screens[1] = {}
screens[1]['background'] = 'bg11.jpg';
screens[1]['columns'] = [1,2,3]

screens[2] = {}
screens[2]['background'] = 'bg11.jpg';
screens[2]['columns'] = [4,5]
Try also default config now, with 1 switch from Domoticz. Stays also as on screendump.
Other thing. Edit box on the page opens himself, can i disable that one? :D
For one thing, you're using the "old" variables. When you take a look at the wiki, you see the correct ones.
When you follow the instructions on the Wiki, you should have a basic dashboard and from there on you can start creating.

http://www.domoticz.com/wiki/Dashticz_V2
Hardware:
RPi3 - Aeon Labs Z-Stick GEN5 - Fibaro Dimmer 2 - Fibaro Roller Shutter 2 - Fibaro Smoke Sensor - Yeelight RGBW Led bulb - Yeelight Smart LED Light Strip - Neo Coolcam PIR Motion Sensor - Neo Coolcam PowerPlug - Nest Thermostat v3

hsvt
Posts: 4
Joined: Tuesday 09 August 2016 23:31
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by hsvt » Saturday 03 March 2018 18:16

mAiden88 wrote:
Saturday 03 March 2018 11:01
Time to ask some help. Dashticz won't add my switches from Domoticz.
I look now for 3 days to my config, but i can't find any error, so hope maybe someone else can see it..

This is what i see: http://prntscr.com/im7mto .. Nothing more.

Here my config file:

Code: Select all

var _LANGUAGE             = 'nl_NL'; //or en_US
var _HOST_DOMOTICZ           = 'http://192.168.0.177:8080';
var _BACKGROUND_IMAGE      = 'bg1.jpg';
var _USE_AUTO_POSITIONING    = true; //don't want to configure positions, use auto positioning
var _USE_FAVORITES         = true; //only used when using auto positioning
var _HIDE_SECONDS_IN_CLOCK  = true; //do not show the seconds in the clock
var _HIDE_MEDIAPLAYER_WHEN_OFF = false; //when you have a mediaplayer connected, hide it if nothing is playing
var _STANDBY_AFTER_MINUTES = false; //enter amount of seconds like: 5 (5 seconds)
var _USE_BEAUFORT = true; //Bft instead of m/s
var _TRANSLATE_SPEED = true; //windspeed, north northwest instead of NNW
var _SCROLL_NEWS_AFTER = 7000; //milliseconds, so 7000 is 7 seconds
var _SHOW_LASTUPDATE = false;
var _LASTUPDATE_FORMAT = 'DD-MM-YY HH:mm';
var _SCREENSLIDER_EFFECT = 'slide'; //'slide' or 'fade' or 'cube' or 'coverflow' or 'flip'

var buttons = {}
//buttons.buienradar = {width:12, isimage:true, image: 'http://api.buienradar.nl/image/1.0/Rada ... =285&h=256'}
//buttons.radio = {width:12, image: 'img/radio_on.png', title: 'Radio', url: 'http://nederland.fm'}
//buttons.nunl = {width:12, icon: 'fa-frpaper-o', title: 'Nu.nl', url: 'http://www.nu.nl'}
//buttons.FR12 = {width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'FR12.nl', url: 'http://www.fr12.nl'}
//buttons.Kalender = {width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'Google Kalender', url: 'https://calendar.google.com/calendar/embed?src=6iecpb7mhsrvthr2rn0dc0t0sk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Brussels'}



//CUSTOM POSITIONING;

var blocks = {}

blocks['29'] = {}
blocks['29']['width'] = 4; //1 to 12, remove this line if you want to use the default (4)

blocks['18'] = {} //dimmer
blocks['18']['width'] = 4;

blocks['blocktitle_1'] = {}
blocks['blocktitle_1']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_1']['title'] = 'Schakelaars';

blocks['blocktitle_2'] = {}
blocks['blocktitle_2']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_2']['title'] = 'Weer';

blocks['blocktitle_3'] = {}
blocks['blocktitle_3']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_3']['title'] = 'Nieuws';

blocks['blocktitle_4'] = {}
blocks['blocktitle_4']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_4']['title'] = 'Toon';

var columns = {}

columns[1] = {}
columns[1]['blocks'] = ['blocktitle_1','29'] //remark: idx 144 produces 2 blocks, so you can use: '144_1' and '144_2' (or of course, just 144 if you want one)
columns[1]['width'] = 4;

columns[2] = {}
columns[2]['blocks'] = ['blocktitle_2','18']
columns[2]['width'] = 4; 

columns[3] = {}
columns[3]['blocks'] = ['clock','sunrise']
columns[3]['width'] = 2;

var screens = {}
screens[1] = {}
screens[1]['background'] = 'bg11.jpg';
screens[1]['columns'] = [1,2,3]

screens[2] = {}
screens[2]['background'] = 'bg11.jpg';
screens[2]['columns'] = [4,5]
Try also default config now, with 1 switch from Domoticz. Stays also as on screendump.
Other thing. Edit box on the page opens himself, can i disable that one? :D
You have to delete the ' around the switchnumber (idx).
columns[2]['blocks'] = ['blocktitle_2',18]

lister1308
Posts: 11
Joined: Sunday 24 November 2013 23:34
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by lister1308 » Sunday 04 March 2018 1:53

I have the same problem, using a minimal config. Automatic positioning also not working. I am running dashticz on a linux system with apache webserver and have domoticz running on a raspberry pi. Did you got it working?

Code: Select all

var config = {}
config['language'] = 'nl_NL'; //or: en_US, de_DE, fr_FR, hu_HU, it_IT, pt_PT, sv_SE
config['domoticz_ip'] = 'http://192.168.xx.xx:8080';
config['user_name'] = 'xxxxx';
config['pass_word'] = 'xxxxx';
config['auto_positioning'] = 1;
config['use_favorites'] = 1;
config['last_update'] = 1;
config['domoticz_refresh'] = 5;
config['dashticz_refresh'] = 60;

var blocks = {}
blocks['blocktitle_domoticz'] = {}
blocks['blocktitle_domoticz']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_domoticz']['title'] = 'Schakelaars' ;

blocks[154] = {}
blocks[154]['title']= 'Woonkamer bank';

var columns = {}
columns[1] = {}
columns[1]['blocks'] = ['blocktitle_domoticz',154]
columns[1]['width'] = 3 ;
RPi with Domoticz and RFlink on USB
Fedora Linux server for web functionality
RPi with Pi-camera and connected to Domoticz

qwerk
Posts: 293
Joined: Tuesday 22 July 2014 7:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by qwerk » Saturday 10 March 2018 18:45

I am running the latest beta: 2.2
The fullscreen option is working fine. but after a dashticz reload it is back to normal size.
Is there a setting so that it starts in full screen? I could not find it in an discussion on this board.

thanks in advance

jake
Posts: 494
Joined: Saturday 30 May 2015 22:40
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: beta
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by jake » Monday 12 March 2018 23:35

qwerk wrote:
Saturday 10 March 2018 18:45
I am running the latest beta: 2.2
The fullscreen option is working fine. but after a dashticz reload it is back to normal size.
Is there a setting so that it starts in full screen? I could not find it in an discussion on this board.

thanks in advance
I have the same issue, only Kiosk Browser is really full screen. However that browser seems to take more resources, which makes a swipe to the next page on my Tab 2 very slow in reaction.

tontze
Posts: 335
Joined: Thursday 12 January 2017 16:30
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by tontze » Tuesday 13 March 2018 17:27

Hi, dashticz is responding very slowly when switching devices from somewhere else that in dashticz, sometimes states does not update at all ?
-----------------------------------------
Rpi 3 / Razberry 2
RFLink 433mhz / Nrf 2.4Ghz
Mi Light
ESP82xx

User avatar
EdwinK
Posts: 1412
Joined: Sunday 22 January 2017 22:46
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: BETA
Location: Rhoon
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by EdwinK » Tuesday 13 March 2018 18:32

It doesn't respond at all. Just the basic things are there atm. Weather, flipclock and the trash information. Nothing has changed on the config.
Running latest BETA on a Pi-3 | Toon® Thermostat (rooted) | RFxcom | Dashticz V2

Aussi
Posts: 15
Joined: Tuesday 13 March 2018 22:50
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by Aussi » Tuesday 13 March 2018 23:32

Hi everybody,

just installed this very nice feature on my Raspberry Pi2 to have another interface than the oldskool domoticz one.

It seems to pick up all my favorites from domoticz, very nice looking.

But now I want to do some editing of the interface. But that doesnt seem to be saved....

For example I want to change the weather location to Utrecht and setup the garbage pickup dates. I set those , save them and F5 the site
but nothing is saved. The weather location goes back to Amsterdam and my garbage details are empty again.

Any one got an idea how to troubleshoot this ? I started the interface with an almost clear CONFIG.js:

Code: Select all

var config = {}
config['domoticz_ip'] = 'https://192.168.0.13:443';
config['app_title'] = 'Dashticz';
config['domoticz_refresh'] = '5';
config['dashticz_refresh'] = '60';
And even after saving the interface the CONFIG.js stays the same like above. Altho the interface is showing my domoticz favorites.... :/

May be some one can give me some tips and tricks :D

User avatar
htilburgs
Posts: 509
Joined: Tuesday 03 November 2015 12:01
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Netherlands
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by htilburgs » Wednesday 14 March 2018 10:07

Hardware:
RPi3 - Aeon Labs Z-Stick GEN5 - Fibaro Dimmer 2 - Fibaro Roller Shutter 2 - Fibaro Smoke Sensor - Yeelight RGBW Led bulb - Yeelight Smart LED Light Strip - Neo Coolcam PIR Motion Sensor - Neo Coolcam PowerPlug - Nest Thermostat v3

Aussi
Posts: 15
Joined: Tuesday 13 March 2018 22:50
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by Aussi » Wednesday 14 March 2018 13:10

htilburgs wrote:
Wednesday 14 March 2018 10:07
Have you tried the Wiki :D - http://www.domoticz.com/wiki/Dashticz_V2
Yes and I found out that php needs to be enabled. Altho I am also reading that php cant be enabled within domoticz on the RPi to be used for dashticz.

so that's kind of the struggle ;) or maybe its not true what I just mentioned?

aiolos
Posts: 129
Joined: Sunday 13 September 2015 18:58
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: stable
Location: Sale, UK
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by aiolos » Wednesday 14 March 2018 22:19

hsvt wrote:
Sunday 25 February 2018 21:07
joostnl wrote:
Monday 19 February 2018 23:07
Wob76 wrote:
Friday 16 February 2018 4:22


Is this possible yet?
+1 would really safe space
This should be really nice.
In Domoticz it is one block.
In the latest beta it is possible to combine Temp/Humidity/Barometer in one block. There is a configuration option per block, for example:

Code: Select all

blocks[3441] = {single_block: true};
will combine the values in one block for idx 3441.

There is no general setting to change this for all blocks.

Let me know if there are any issues with it.
Contributor to Dashticz
More on my Github profile

Aussi
Posts: 15
Joined: Tuesday 13 March 2018 22:50
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by Aussi » Wednesday 14 March 2018 22:23

So have been struggling some more with how to implement dashticz.

Got some more succes with it but also lost my domoticz page :/
Managed to get it working by installing apache server on my raspberry but that also kicked the domoticz page out :/

I cannot believe this is the good way to go because this stuff is also not mentioned on the Wiki?

I also want to reach the Dashticz interface from outside my home network so that might also be a though one

any one got any bright tips :D?

pollefinario
Posts: 22
Joined: Wednesday 10 February 2016 13:40
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by pollefinario » Sunday 18 March 2018 15:31

Hi All,
Been using Dashticz for a while now and its great.
However since a coupe of days it won't load any devices. It's running on my home server. I've tried a fresh install but that gives the same results.
This are the errors I could find:
Image
Domoticz runs on the latest Beta and nothing is changed with regards to the domoticz url.

Any thoughts? Thanks!

JuanUil
Posts: 310
Joined: Friday 22 May 2015 12:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 2.xx
Location: Asten NB Nederland
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by JuanUil » Sunday 18 March 2018 17:10

Hi Folks,

I am trying to get this wonderful dashboard to work.
Followed the wiki to install, altered ip and port but I get no Favourite switches.
it keeps on saying Loading.
What do I do wrong?

Image


my config:

Code: Select all

var config = {}
config['language'] = 'nl_NL';
config['domoticz_ip'] = 'http://xx.xxx.xx:8080';
config['app_title'] = 'Dashticz';
config['domoticz_refresh'] = '5';
config['dashticz_refresh'] = '60';
config['user_name'] = 'xxxxx';
config['pass_word'] = 'xxxxxxx';
config['loginEnabled'] = 1;



var trashnames = {}
trashnames['Gft'] = 'GFT';
trashnames['Pmd'] = 'Plastic';
trashnames['Rest'] = ''; //LEAVE EMPTY IF YOU WANT TO HIDE IT

var publictransport = {}
publictransport.ovinfobus = { show_via: false, station: 'son-en-breugel/bushalte-penseelkever', provider: '9292-bus', icon: 'bus', width:5, results: 6 }

var tvguide = {}
tvguide.dutch = { key:'dutch', icon: 'fa-television', width:7, channels: [1,3,4,31,46,92], maxitems: 5 }

var _STREAMPLAYER_TRACKS  	= [
	{"track":1,"name":"Q-music","file":"http://icecast-qmusic.cdp.triple-it.nl/Qmusic_nl_live_96.mp3"},
	{"track":2,"name":"538 Hitzone","file":"http://vip-icecast.538.lw.triple-it.nl/WEB11_MP3"},
	{"track":3,"name":"Slam! NonStop","file":"http://stream.radiocorp.nl/web10_mp3"},
	{"track":4,"name":"100%NL","file":"http://stream.100p.nl/100pctnl.mp3"},
  ]; 


var buttons = {}
buttons.nunl = {key: 'nunl',  width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'Nu.nl', newwindow:true, url: 'http://www.nu.nl'}
buttons.nos = {key: 'nos',  width:12, icon: 'fa-newspaper-o', title: 'Nos', url: 'http://www.nos.nl'}


var blocks = {}
blocks['blocktitle_1'] = {}
blocks['blocktitle_1']['key'] = 'blocktitle_1';
blocks['blocktitle_1']['type'] = 'blocktitle';
blocks['blocktitle_1']['title'] = 'Example';


var columns = {}
columns['bar'] = {}
columns['bar']['blocks'] = ['logo','miniclock','settings']
					
columns[1] = {}
columns[1]['blocks'] = ['currentweather_big','weather','garbage']
columns[1]['width'] = 5;

columns[2] = {}
columns[2]['blocks'] = ['blocktitle_1',tvguide.dutch,publictransport.ovinfobus]
columns[2]['width'] = 5; 

columns[3] = {}
columns[3]['blocks'] = ['sunrise','streamplayer',buttons.nunl,buttons.nos]
columns[3]['width'] = 2; 

var columns_standby = {}
columns_standby[1] = {}
columns_standby[1]['blocks'] = ['clock','weather']
columns_standby[1]['width'] = 12;

var screens = {}
screens[1] = {}
screens[1]['background'] = 'bg2.jpg';
screens[1]['columns'] = [1,2,3]
any help is highly appreciated
Your mind is like a parachute,
It only works when it is opened!

JuanUil
Posts: 310
Joined: Friday 22 May 2015 12:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 2.xx
Location: Asten NB Nederland
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by JuanUil » Monday 19 March 2018 13:08

Nobody can help me? :roll:
Your mind is like a parachute,
It only works when it is opened!

pollefinario
Posts: 22
Joined: Wednesday 10 February 2016 13:40
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by pollefinario » Monday 19 March 2018 13:19

Juan, Our errors look more or less the same. Not getting any data from domoticz...
What does your Inspector say? (in chrome on windows ctrl - shift - I ), same errors as me?

User avatar
DewGew
Posts: 273
Joined: Thursday 21 April 2016 12:01
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: V4.9741
Location: Sweden
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by DewGew » Monday 19 March 2018 14:36

You can delete this:

Code: Select all

var trashnames = {}
trashnames['Gft'] = 'GFT';
trashnames['Pmd'] = 'Plastic';
trashnames['Rest'] = ''; //LEAVE EMPTY IF YOU WANT TO HIDE IT
Its not in use anymore. Might not help you but its a start.
Raspberry Pi 3 - domoticz - Aeon Labs Z-Stick GEN5 - RFlink gateway
NanoPi NEO-air - domoticz - REGO6XX interface
Dashticz V2 - Homebridge

dennis075
Posts: 2
Joined: Saturday 20 January 2018 13:05
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz - General Discussions

Post by dennis075 » Monday 19 March 2018 18:00

Got the same problems as pollefinario, domoticz error. Running the latest beta. Is there a fix for this problem?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests