Domoboard - General Discussions

Domoboard is a dashboard for Domoticz based on Python Flask.
Forum rules
Before posting here, make sure you are using the latest Beta or Stable version.

In order to fix issues or add features these have to be reported on the Domoboard Github pages.
This makes it possible to keep track of issues/features on a centralized place.

Refer to the issue of the github tracker when possible.

This subforum is meant to discuss issues and/or feature requests, or anything else related to Domoboard.
User avatar
EdKo66
Posts: 82
Joined: Sunday 22 January 2017 22:46
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version: 6953
Location: Rhoon - Netherlands
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby EdKo66 » Monday 20 March 2017 13:41

Thanks. Will take a look at this some time later this week.
Running on NAS Synology 413j | Toon Thermostat | RFxcom |

User avatar
EdKo66
Posts: 82
Joined: Sunday 22 January 2017 22:46
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version: 6953
Location: Rhoon - Netherlands
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby EdKo66 » Monday 20 March 2017 13:49

Dont' have systemd/ in my Synology
Running on NAS Synology 413j | Toon Thermostat | RFxcom |

squandor
Posts: 167
Joined: Saturday 19 December 2015 23:34
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.5837
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby squandor » Monday 20 March 2017 13:54

EdKo66 wrote:Dont' have systemd/ in my Synology

perhaps than with screen ?

jjnj
Posts: 200
Joined: Thursday 31 July 2014 13:51
Target OS: Windows
Domoticz version:
Location: NL
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby jjnj » Monday 20 March 2017 14:10

squandor wrote:
Hi jjnj,

It's looking great :) unfortunately the scrolling is an temporary bug so the menu can be scrolled on mobile devices. We will try to fix the menu scrolling bug so that the unnecessary scrolling of the page can be disabled again

Thank you very much for the information. I really like the interface and the possibilities!

User avatar
EdKo66
Posts: 82
Joined: Sunday 22 January 2017 22:46
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version: 6953
Location: Rhoon - Netherlands
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby EdKo66 » Monday 20 March 2017 19:27

squandor wrote:
EdKo66 wrote:Dont' have systemd/ in my Synology

perhaps than with screen ?


Not there either. I'm on Synology, so maybe they have different commands.
Running on NAS Synology 413j | Toon Thermostat | RFxcom |

GuyTreepbush
Posts: 11
Joined: Thursday 12 January 2017 14:26
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby GuyTreepbush » Monday 20 March 2017 23:25

EdKo66 wrote:
squandor wrote:
EdKo66 wrote:Dont' have systemd/ in my Synology

perhaps than with screen ?


Not there either. I'm on Synology, so maybe they have different commands.



I do not have such complicated setup for Synology to keep the service running (yet). I found that if I kick of the service in debug mode it keeps running when I close the ssh session.

Drawback is that when the Synology Goes down the service needs to be restarted.

Debug mode is described somewhere in this forum thread.

User avatar
EdKo66
Posts: 82
Joined: Sunday 22 January 2017 22:46
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version: 6953
Location: Rhoon - Netherlands
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby EdKo66 » Monday 20 March 2017 23:32

Going to try that. Thanx

Same problem :(
Running on NAS Synology 413j | Toon Thermostat | RFxcom |

jjnj
Posts: 200
Joined: Thursday 31 July 2014 13:51
Target OS: Windows
Domoticz version:
Location: NL
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby jjnj » Thursday 23 March 2017 21:58

two Domoticz temp graph results into an error where domoboard tries to merge values:

Code: Select all

[history]
  [[display_components]]
    components = domoticz_temp_charts[Woonkamer], domoticz_temp_charts[Buiten]
   [[domoticz_temp_charts]]
   [[[Woonkamer]]]
      Woonkamer = 1025, month, temp
   [[[Buiten]]]
      Buiten = 1036, month, temp

Image

Also is it possible to disable the percentage pop-up for the sliders? I'm touching on the percentage of the slider below the slider i want to change
Last edited by jjnj on Thursday 23 March 2017 22:13, edited 1 time in total.

miljume
Posts: 28
Joined: Thursday 03 December 2015 22:36
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: v3.4911
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby miljume » Thursday 23 March 2017 22:10

Hello,

I have a problem with the sync between Domoticz and Domoboard

If I change a switch in Domoticz GUI it doesn't change in Domoboard dashboard

The opposite works perferctly fine

Any clues?

Trigun
Posts: 52
Joined: Wednesday 30 November 2016 12:58
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.5877
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby Trigun » Thursday 23 March 2017 22:53

jjnj wrote:two Domoticz temp graph results into an error where domoboard tries to merge values:

Code: Select all

[history]
  [[display_components]]
    components = domoticz_temp_charts[Woonkamer], domoticz_temp_charts[Buiten]
   [[domoticz_temp_charts]]
   [[[Woonkamer]]]
      Woonkamer = 1025, month, temp
   [[[Buiten]]]
      Buiten = 1036, month, temp

Image

Also is it possible to disable the percentage pop-up for the sliders? I'm touching on the percentage of the slider below the slider i want to change


Hi jjnj,

i got the same error with two of the same graphs on the same page. unfortunately there is, as squandor mentioned, no solution for this at the moment. a new version might be on its way which might have the solution to combine graphs, which might do the trick. I am also really looking forward having this possibility. anyway way big thanks for the team for considering this as a possible new feature.

Cheers

squandor
Posts: 167
Joined: Saturday 19 December 2015 23:34
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.5837
Contact:

Re: Domoboard - General Discussions

Postby squandor » Friday 24 March 2017 9:43

miljume wrote:Hello,

I have a problem with the sync between Domoticz and Domoboard

If I change a switch in Domoticz GUI it doesn't change in Domoboard dashboard

The opposite works perferctly fine

Any clues?

Hi Miljume,

It could take a moment for the buttons to change. We used an timer to update the buttons because we didn't want to blow up the domoticz server by unlimited pulls ;)


Return to “Domoboard”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest