kwh not calculated or reported?

Please use template to report bugs and problems. Post here your questions when not sure where else to post
Only for bugs in the Domoticz application! other problems go in different subforums!
Forum rules
Before posting here, make sure you are on the latest Beta or Stable version.
If you have problems related to the web gui, clear your browser cache + appcache first.

Use the following template when posting here:

Version: xxxx
Platform: xxxx
Plugin/Hardware: xxxx
Description:
.....

If you are having problems with scripts/blockly, always post the script (in a spoiler or code tag) or screenshots of your blockly

If you are replying, please do not quote images/code from the first post

Please mark your topic as Solved when the problem is solved.
Post Reply
User avatar
Xorfor
Posts: 103
Joined: Sunday 03 December 2017 23:37
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Contact:

kwh not calculated or reported?

Post by Xorfor » Sunday 19 August 2018 22:38

I am using a Zwave device for recording the usage of electricity and I also use 'SolarEdge via Web API'. Both devices report the usage or return in the correct way, but the kwh values are always 0!!! This happens since a couple of days after an update of Domoticz. After the update to the latest beta today, I got a peak in that hour of 9000 Wh. It looks like that it summarized all the values of the last days?
Somebody the same issue?

User avatar
Xorfor
Posts: 103
Joined: Sunday 03 December 2017 23:37
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Contact:

Re: kwh not calculated or reported?

Post by Xorfor » Saturday 25 August 2018 20:06

To clarify my problem, a screen dump is attached. You see the usage is recorded, but kWh is always 0! Suddenly I got a day total in the week graph. It looks like the sum of the previous days. In this case, the device is a BeNext P1 Dongle.
usage.png
usage.png (67.21 KiB) Viewed 162 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests