Missing Content on Page Schalter and Zähler Topic is solved

Please use template to report bugs and problems. Post here your questions when not sure where else to post
Only for bugs in the Domoticz application! other problems go in different subforums!
Forum rules
Before posting here, make sure you are on the latest Beta or Stable version.
If you have problems related to the web gui, clear your browser cache + appcache first.

Use the following template when posting here:

Version: xxxx
Platform: xxxx
Plugin/Hardware: xxxx
Description:
.....

If you are having problems with scripts/blockly, always post the script (in a spoiler or code tag) or screenshots of your blockly

If you are replying, please do not quote images/code from the first post

Please mark your topic as Solved when the problem is solved.
Post Reply
matzeb74
Posts: 51
Joined: Sunday 07 January 2018 20:23
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: newest
Location: Stuttgart
Contact:

Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by matzeb74 » Monday 22 January 2018 1:34

Version: 3.8833
Build Hash: 60050638
Compile Date: 2018-01-19 13:22:13

Hello.
I Updated to the Beta and now ive lost the Content on the pages Schalter(Switches) and Zähler(Counter). There are only blanc Pages with no Content. Everything else works fine since the Update. Is there any way to fix this?

dmitrij
Posts: 1
Joined: Monday 22 January 2018 8:25
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by dmitrij » Monday 22 January 2018 8:30

I have the same issue.
I was using last stable version of Domoticz, then switched to beta in configuration and then updated to v. 3.8833 (Raspberry PI3 platform). From now on I do not see any switches in Switch category, however they are present in Dashboard.
Is there any way to revert back to last stable version or maybe problem with Switches and Counter could be easily solved?

qbic2007
Posts: 42
Joined: Friday 02 January 2015 18:22
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by qbic2007 » Monday 22 January 2018 18:58

Same issue here, stopped updating for compatibility issue a while ago (~6 months), that issue being solved, I updated to 3.8833 and lost these 2 pages (switches and utility).

But only on one device, my PC shows shows the pages correctly :?

User avatar
bizziebis
Posts: 536
Joined: Saturday 19 October 2013 14:00
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.8805
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by bizziebis » Monday 22 January 2018 19:11

It's a caching problem of your device. Try to force the program to close, clear data and cache and try again.

Or try to open a Private Browsing window and see if it will work then.

matzeb74
Posts: 51
Joined: Sunday 07 January 2018 20:23
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: newest
Location: Stuttgart
Contact:

Re: Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by matzeb74 » Monday 22 January 2018 19:29

Tried it first with cleaning Cache and Browserdata, Pages are both empty.

Tried opening Inkognito Window, everything is there.

Then i tried with Https:// and also everything works fine. Only opening as normal Page in normal Browsing mode will not work. The same on my Smartphone.


Tried again with deleting all Browserdata, and it works....

Thanks

qbic2007
Posts: 42
Joined: Friday 02 January 2015 18:22
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by qbic2007 » Monday 22 January 2018 20:34

for me it was solved following the below steps: (clearing browser cache, history and offline files did not fix the issue - for me)

http://www.domoticz.com/forum/viewtopic ... 63#p167355
last post from Dextm80

mattsjo
Posts: 68
Joined: Saturday 13 July 2013 22:27
Target OS: -
Domoticz version:
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Re: Missing Content on Page Schalter and Zähler

Post by mattsjo » Wednesday 31 January 2018 20:52

Hi,
In Chrome you can enter the following address and delete the appcache:
chrome://appcache-internals/

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests