Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Please use template to report bugs and problems. Post here your questions when not sure where else to post
Only for bugs in the Domoticz application! other problems go in different subforums!
Forum rules
Before posting here, make sure you are on the latest Beta or Stable version.
If you have problems related to the web gui, clear your browser cache + appcache first.

Use the following template when posting here:

Version: xxxx
Platform: xxxx
Plugin/Hardware: xxxx
Description:
.....

If you are having problems with scripts/blockly, always post the script (in a spoiler or code tag) or screenshots of your blockly

If you are replying, please do not quote images/code from the first post

Please mark your topic as Solved when the problem is solved.
Post Reply
pshadoko
Posts: 2
Joined: Thursday 14 December 2017 10:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Post by pshadoko » Friday 15 December 2017 12:02

Hi all of you harder worker. :D
I notice when I upgraded from last stable to beta 3.8783 (because of the display counter lastweek bug) that now there is a bug on displaying widget for multilevel switch in button mode
When there is a lot of levels, they are displayed out off the widget box.
screen_cap.PNG
screen_cap.PNG (160.48 KiB) Viewed 403 times
Use a raspberry raspbian up to date.

Best regards and thank you for this beautifull project.

SweetPants
Posts: 2174
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.9911
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Post by SweetPants » Friday 15 December 2017 16:36

Did you follow the red forum rules concerning app cache and browser cache? (both are different things)
Ubuntu 16.04.3 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

pshadoko
Posts: 2
Joined: Thursday 14 December 2017 10:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Post by pshadoko » Saturday 16 December 2017 12:20

Hi thank you for the first reply of my first post... :D
Version: 3.8789
Platform: raspberry pi with the raspbian OS up to date
Plugin/Hardware: OpenZwave / RFXCOM

Description:
There is a bug on displaying widget for multilevel switch in button mode When there is a lot of levels, they are displayed out off the widget area

I have cleared all navigators (chrome/firefox) caches from Win and app cache by restarting domoticz and raspberry
I have updgraded from latest stable to beta 3.8783 and today upgrade to beta 3.8789
Usualy I use the elemental theme, so I do a couple of tests with the others themes

But the problem is still there.

If someone that use one of the 2 releases 3.8783 or 3.8789 could make a test to infirm or confirm the display problem.

Best regards

SweetPants
Posts: 2174
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.9911
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Post by SweetPants » Saturday 16 December 2017 17:26

I'm on 3.8789 and created a multi (Off + 6) level switch using elemental theme but can't replicate this. If I remember correctly this was reported before, but don't know what the solution was. I will check later.

Edit: My bad, this problem was related to a counter device with multiple the same entries https://github.com/domoticz/domoticz/issues/1950, but it looks similar
Ubuntu 16.04.3 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

zak45
Posts: 512
Joined: Sunday 22 January 2017 12:37
Target OS: Windows
Domoticz version: V3.9056
Contact:

Re: Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Post by zak45 » Sunday 17 December 2017 0:42

the same here.
V8740 on win 10 / Firfox or Chrome the same
Capture.JPG
Capture.JPG (49.39 KiB) Viewed 340 times

SweetPants
Posts: 2174
Joined: Friday 12 July 2013 21:24
Target OS: Linux
Domoticz version: V4.9911
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Bug in level widget display (Beta 3.8783)

Post by SweetPants » Sunday 17 December 2017 12:17

I did not read the initial post correct. If you want more selector buttons better use menu style selectors instead of button set.
Ubuntu 16.04.3 LTS, Intel NUC, MySensors 2.3.0-alpha, Pro Mini 3.3/8M RFM69(HW), ESP8266 (SDK2.2.0), Sonoff, RFLink, RFXcom, MQTT, NodeRed, Domoticz Beta (from source)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests