CPU Usage - v3.8153 Topic is solved

Please use template to report bugs and problems. Post here your questions when not sure where else to post
Only for bugs in the Domoticz application! other problems go in different subforums!
Forum rules
Before posting here, make sure you are on the latest Beta or Stable version.
If you have problems related to the web gui, clear your browser cache + appcache first.

Use the following template when posting here:

Version: xxxx
Platform: xxxx
Plugin/Hardware: xxxx
Description:
.....

If you are having problems with scripts/blockly, always post the script (in a spoiler or code tag) or screenshots of your blockly

If you are replying, please do not quote images/code from the first post
Post Reply
andi216
Posts: 57
Joined: Tuesday 14 March 2017 14:10
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.7243
Contact:

CPU Usage - v3.8153

Post by andi216 » Sunday 30 July 2017 20:08

Prior to version 3.8153, the CPU ranged from 0.40 to max 0.90%. Now CPU_Usage 24-26%.
Raspberry v2, Release beta,
Hardware: RfLink (4 sensors), Zwave Aeotec s2 ( fibaro motion and door contact), Broadlink, Milight.
Does anyone have this problem?

marton
Posts: 21
Joined: Sunday 17 April 2016 10:04
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: v3.8235
Contact:

Re: CPU Usage - v3.8153

Post by marton » Sunday 30 July 2017 20:38

I have the same thing. RPi3, CPU was running around 5-7% before, after the update 30%.

bluepi
Posts: 33
Joined: Tuesday 27 October 2015 22:37
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Contact:

Re: CPU Usage - v3.8153

Post by bluepi » Sunday 30 July 2017 20:40

No... No change in CPU, Version: 3.8153 on Raspberry Pi 2.
Screen Shot 2017-07-30 at 19.28.56.png
Screen Shot 2017-07-30 at 19.28.56.png (99.98 KiB) Viewed 541 times
The only spikes I get are from various nodejs scripts running. But mine is currently at 0.4%

marton
Posts: 21
Joined: Sunday 17 April 2016 10:04
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: v3.8235
Contact:

Re: CPU Usage - v3.8153

Post by marton » Sunday 30 July 2017 20:52

I looked at it again and turns out a nodejs script was going crazy. Restarted that and everything back to normal: 5-7% CPU usage.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests