Node S_POWER Not Updated In Devices But Are in Hardware View

Post Reply
bagou91
Posts: 2
Joined: Tuesday 19 December 2017 11:34
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.8153
Location: France
Contact:

Node S_POWER Not Updated In Devices But Are in Hardware View

Post by bagou91 » Tuesday 19 December 2017 11:50

Hello,

I have a problem with a sensor node of type "S_POWER".
Datas values V_WATT, V_KWH, are updated in Hardware view, but only V_KWH are updated in Devices list view.
So my node send correctly values at the gateway USB and Domoticz can correctly read the values.
Values are sent every minutes by the node.

If I restart domoticz service, V_WATT are updated only 1 time in devices list. V_KWH are updated continually every minutes.

For me, this bug is in the inner workings of Domoticz...
I searched on forum and I found this post: http://www.domoticz.com/forum/viewtopic ... te#p159739
but no resolved :(

My screenshot:
Image
Image

Have you idea for to resolve this bug ?

Thank you
Raspberry B - Domoticz 3.8153 - MySensors library 2.1.1 - gateway serial USB - radio NRF24L01+

evertzwevert
Posts: 2
Joined: Saturday 27 August 2016 12:52
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version: 3.5523
Contact:

Re: Node S_POWER Not Updated In Devices But Are in Hardware View

Post by evertzwevert » Tuesday 16 January 2018 21:02

I'm having the exact same issue in the latest stable version 3.8153. in the latest beta versions the issue is non-existent.

bagou91
Posts: 2
Joined: Tuesday 19 December 2017 11:34
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.8153
Location: France
Contact:

Re: Node S_POWER Not Updated In Devices But Are in Hardware View

Post by bagou91 » Tuesday 16 January 2018 21:33

OK thanks.
So I hope that this bug will be fixed in next release...
Raspberry B - Domoticz 3.8153 - MySensors library 2.1.1 - gateway serial USB - radio NRF24L01+

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests