Widgets on Android not working

Post Reply
domoticzag
Posts: 24
Joined: Tuesday 13 September 2016 19:39
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Widgets on Android not working

Post by domoticzag » Friday 30 March 2018 1:30

Hello

I have the paid version of the domoticz app. Because Id like the widgets feature. But sometimes it doesn't work, the widgets say '' problem loading widget ''

It Will Only work again after a full reboot... But Only for a day or so.

Any idea How to solve This??

Thanks
20180330_012859.png
20180330_012859.png (104.18 KiB) Viewed 1042 times
RPi 3
Domoticz Béta
RFLink Gateway dipool antenna
Many kaku devices
P1 smart meter
Custom made ESP8266 devices
Hue lights / Milight ligts and strips

domoticzag
Posts: 24
Joined: Tuesday 13 September 2016 19:39
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Widgets on Android not working

Post by domoticzag » Sunday 01 April 2018 16:12

Nobody?
RPi 3
Domoticz Béta
RFLink Gateway dipool antenna
Many kaku devices
P1 smart meter
Custom made ESP8266 devices
Hue lights / Milight ligts and strips

domoticzag
Posts: 24
Joined: Tuesday 13 September 2016 19:39
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Widgets on Android not working

Post by domoticzag » Thursday 05 April 2018 0:15

Nobody else has These issues?????
RPi 3
Domoticz Béta
RFLink Gateway dipool antenna
Many kaku devices
P1 smart meter
Custom made ESP8266 devices
Hue lights / Milight ligts and strips

dutch64
Posts: 9
Joined: Friday 04 November 2016 23:46
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version:
Contact:

Re: Widgets on Android not working

Post by dutch64 » Sunday 08 April 2018 10:23

I experience the same issues for very long already. Those widgets seem to be beta and not high priority for the developers it seems

dutch64
Posts: 9
Joined: Friday 04 November 2016 23:46
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version:
Contact:

Re: Widgets on Android not working

Post by dutch64 » Monday 23 April 2018 17:09

In my case I've found out that these problems seem to be caused by another widget; buienradar. After I removed that widget all problems are gone, maybe you can try the same (if not buienradar in your case then maybe another widget). All these widgets seems to be 'connected' somehow

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests