Domoticz App Topic is solved

pgas37
Posts: 57
Joined: Wednesday 06 December 2017 20:44
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by pgas37 » Wednesday 07 February 2018 14:39

Domoticz v 3.8153
Raberrypi v3
Ios app on iphone

I cannot connect my iphone using my external ip. Xxx:6144, using loginname and password.
Port 6144 on the router is forwarded to the internal ip adress.

I tried it many times, no mistake in ip, pwd, etc.

Use of only my internal ip in the app within the network all works fine.

Can anyone help?

Thanks
Paul

User avatar
galadril
Posts: 603
Joined: Monday 07 September 2015 10:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: latest
Contact:

Re: Domoticz App

Post by galadril » Monday 12 February 2018 9:57

pgas37 wrote:
Wednesday 07 February 2018 14:39

I cannot connect my iphone using my external ip. Xxx:6144, using loginname and password.
Port 6144 on the router is forwarded to the internal ip adress.
http or https?

If you use https, please make sure that you've setup a correct CA signed certificate
https://letsencrypt.org/
Solar panels of Ginlong, Omnik-Solar, Transenergy or Solarman?? Try my Android app:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ongmonitor

pgas37
Posts: 57
Joined: Wednesday 06 December 2017 20:44
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by pgas37 » Monday 12 February 2018 12:33

i use http

Cavas
Posts: 3
Joined: Saturday 08 April 2017 11:12
Target OS: OS X
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by Cavas » Thursday 15 February 2018 16:34

galadril wrote:
Monday 29 January 2018 11:23
Cavas wrote:
Tuesday 23 January 2018 18:19
I bought it for notification but I don't have any sounds on notifications.
it shoud use the sound settings that all notifications use
Thanks for answer but nothing...

In Domoticz app and notification center all is configured. But in Setup / Mobile Devices, when I click on the green arrow I see the notification banner but no sound.
Attachments
IMG_0311.jpg
IMG_0311.jpg (336.42 KiB) Viewed 1946 times

pgas37
Posts: 57
Joined: Wednesday 06 December 2017 20:44
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by pgas37 » Sunday 18 February 2018 12:18

Because i still cannot connect with the Domoticz-app (http:// ext-ip, port 6144( forwarded in the router) ID+passw)
I installed NMAP (sudo apt-get install nmap) and i checked if port 6144 on the internal ip-adress was open.
It is NOT open so Domoticz seems not to listen on the remote shared port for Domoticz-clients.

If I use e.g. port 6100 or 4000 in the Domoticz setup NMAP reports an open TCP-port. Forwarding those ports on the router does not solved the problem.

I updated en upgraded the raspberrypi.

Anyone any suggestion?
thanks
Paul


==========================================
NMAP report:
pi@raspberrypi:~ $ nmap 192.168.178.59

Starting Nmap 6.47 ( http://nmap.org ) at 2018-02-18 11:08 CET
Nmap scan report for 192.168.178.59
Host is up (0.00099s latency).
Not shown: 995 closed ports
PORT STATE SERVICE
21/tcp open ftp
22/tcp open ssh
443/tcp open https
5900/tcp open vnc
8080/tcp open http-proxy
Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 0.34 seconds
===========================================================

User avatar
lsp242
Posts: 20
Joined: Sunday 04 February 2018 9:51
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.8153
Location: Netherlands
Contact:

Re: Domoticz App

Post by lsp242 » Wednesday 21 February 2018 10:26

I've a issue with graphs from P1 readings. The frist graph pulled works fine (fe Gas), but switch to the other in this case electric, that graph wont show.

Can the graphs be the same lay out as on Domoticz page?
Gadget freak - Domoticz beginner - ios and android user

baekmark
Posts: 11
Joined: Monday 29 August 2016 10:49
Target OS: Linux
Domoticz version: Latest
Location: Denmark
Contact:

Re: Domoticz App

Post by baekmark » Wednesday 21 February 2018 20:32

I'm having the same problem, showing the first graph is fine - all through the graphs is a bit pointy - but showing the next sensor produce no graph :(
I have the paid version

Keep up the good work

BR
Lars

jacola
Posts: 2
Joined: Monday 26 March 2018 1:44
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by jacola » Monday 26 March 2018 2:32

i am quite frustrated,
have my domoticz system up and running and the app downloaded.
latest IOS etc, all should be fine.

even with "use our demo setup" i get stuck with the same point.
can verify the connection settings fine

but don't get anywhere else, no UI, no "home" screen. just stuck with the network settings dialog ?

what am i doing wrong ?

johannes

mikeoo
Posts: 144
Joined: Sunday 22 March 2015 8:35
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Holland
Contact:

Re: Domoticz App

Post by mikeoo » Monday 26 March 2018 8:15

jacola wrote:
Monday 26 March 2018 2:32
i am quite frustrated,
have my domoticz system up and running and the app downloaded.
latest IOS etc, all should be fine.

even with "use our demo setup" i get stuck with the same point.
can verify the connection settings fine

but don't get anywhere else, no UI, no "home" screen. just stuck with the network settings dialog ?

what am i doing wrong ?

johannes
App is working fine on my iPad Air2 with latest IOS.
Just test is it and also verify the connection again and is working fine. Get also all sensor in the Gui.

Check firewall / logfiles domoticz etc to see if you can find some info. Do you test it with local or external settings.
Test it all first with local settings so your Domotiz and Apple are both in the same network.
Remove App --> restart iPhone/iPad --> install app again and try again.

User avatar
DewGew
Posts: 256
Joined: Thursday 21 April 2016 12:01
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: V4.9741
Location: Sweden
Contact:

Re: Domoticz App

Post by DewGew » Monday 26 March 2018 11:29

Is it possible to add "choose access point" ? When I'm on wifi at work the app thinks I am local connection. Then I have to switch off wifi to use the app.
Raspberry Pi 2B - domoticz - Aeon Labs Z-Stick GEN5 - RFlink gateway
NanoPi NEO-air - domoticz - REGO6XX interface
Dashticz V2 - Homebridge

jacola
Posts: 2
Joined: Monday 26 March 2018 1:44
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by jacola » Monday 26 March 2018 19:34

problem found .. i put in a directory .. as that was also part of the demo settings, and connection has confirmed ok but got stuck in that place.
removing the directory made it work ..

now i really like it :)

johannes

User avatar
remb0
Posts: 976
Joined: Thursday 11 July 2013 22:21
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Domoticz App

Post by remb0 » Monday 09 April 2018 19:55

Image
We made an interview. pm if you have feedback, please.
https://gadget-freakz.com/2018/04/inter ... rk-heinis/

Thanks Mark!

twentysevendk
Posts: 4
Joined: Saturday 24 March 2018 15:16
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by twentysevendk » Saturday 14 April 2018 19:41

Notifications don't work in the application. I use built-in notifications (configured from sensors), as well as notifications sent by "notify" command from dzVents script. None of them is notified in the App. However, when I press the green arrow in the mobile devices tab, I get a notification, though without sound.
When trying to change a user variable from the App, don't get a chance to type in a float number, there is no button for a decimal point on the built-in keyboard.
Has anyone met these issues before and know how to fix?

gorstj
Posts: 23
Joined: Tuesday 13 December 2016 19:06
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by gorstj » Sunday 15 April 2018 21:39

Does remote access via mydomoticz.com work?

Tried using but can't get it working for me

User avatar
galadril
Posts: 603
Joined: Monday 07 September 2015 10:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: latest
Contact:

Re: Domoticz App

Post by galadril » Tuesday 22 May 2018 19:27

There is a new beta coming with the next changelog:

- New permium feature > Passcode, Touch ID and Face ID support
- Reworked the settings page
- Various fixes on crash reports
- Updated libraries (Xamarin version)
Solar panels of Ginlong, Omnik-Solar, Transenergy or Solarman?? Try my Android app:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ongmonitor

User avatar
galadril
Posts: 603
Joined: Monday 07 September 2015 10:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: latest
Contact:

Re: Domoticz App

Post by galadril » Tuesday 22 May 2018 19:27

gorstj wrote:
Sunday 15 April 2018 21:39
Does remote access via mydomoticz.com work?

Tried using but can't get it working for me
No sorry... hope that the developer from mydomoticz gets some free time to work together...
Solar panels of Ginlong, Omnik-Solar, Transenergy or Solarman?? Try my Android app:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ongmonitor

User avatar
galadril
Posts: 603
Joined: Monday 07 September 2015 10:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: latest
Contact:

Re: Domoticz App

Post by galadril » Tuesday 22 May 2018 19:28

twentysevendk wrote:
Saturday 14 April 2018 19:41
Has anyone met these issues before and know how to fix?
There is also a fix for notifications in the next upcoming beta..
So please wait for the next version for your fix..
Solar panels of Ginlong, Omnik-Solar, Transenergy or Solarman?? Try my Android app:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ongmonitor

FunFair
Posts: 37
Joined: Wednesday 04 October 2017 11:29
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by FunFair » Saturday 02 June 2018 20:04

Wrong topic sorry

Rvaart
Posts: 1
Joined: Monday 19 March 2018 10:47
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by Rvaart » Monday 04 June 2018 17:35

Is a live feed from a camera currently possible in the app?

Takkie32
Posts: 1
Joined: Sunday 10 June 2018 21:30
Target OS: NAS (Synology & others)
Domoticz version:
Contact:

Re: Domoticz App

Post by Takkie32 » Sunday 10 June 2018 22:03

Hello,

Just started today with the app. Can i get some help with the server settings pls. Local i can connect with 192.168.... but on 4G it doesnt work. On the Ziggo modem i have opened port 8084. The ip is the one i can find on whatsmyip? Can someone push me the right way please. Btw i am using the payed iPhone app.

Cheers,

Ronald

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest