Homebridge and temperature sensors?

Post Reply
batso
Posts: 10
Joined: Monday 01 February 2016 22:45
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Homebridge and temperature sensors?

Post by batso » Monday 01 February 2016 22:55

Are only switches available from homebridge?
I cannot see my temperature sensors.

User avatar
Marci
Posts: 463
Joined: Friday 22 January 2016 19:00
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 2.3530
Location: Wakefield, West Yorkshire UK
Contact:

Re: Homebridge and temperature sensors?

Post by Marci » Tuesday 02 February 2016 19:14

Correct. Standard Domoticz plugin only exposes switches & lights. For anything else you need to write your own or switch to eDomoticz Homebridge plugin (& latest version of Homebridge)
Extended Domoticz homebridge-plugin for latest Homebridge - adds temp/humidity/pressure sensors, power consumption sensors, DarkSkies virtual weather station support, YouLess Meter support, general % usage support & switch/lamp status checking!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests