EVOHOME scripting error

For heating/cooling related questions in Domoticz
Post Reply
pheerink
Posts: 9
Joined: Monday 07 November 2016 12:59
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

EVOHOME scripting error

Post by pheerink » Thursday 25 January 2018 11:53

I'm using evohome scripts on my raspberry pi and everything is working fine. Can change mode the temperature etc. Awesome.

Now I try to install Evohome (i follwed the WIKI) on a Ubuntu 16.04 LTS virtual machine which is running Domoticz with switches and weather stuff. This virtual install is running on QNAP with RFLINK USB and is doing other job as a charm. Running for some months now!

When I'm running the script:
./evo-update.sh init
it creates the evohome hardware and it creates one zone which is correct but the rest of the zones are unknown zones and the scripts stops with the following error.
Traceback (most recent call last):
File "/home/paul/evohome-client/evo-update.sh", line 133, in <module>
zonemode=zone['heatSetpointStatus']['setpointMode']
KeyError: 'heatSetpointStatus'
Anyone a clue what this error means and why it is giving this error. Please help!

martijnm
Posts: 29
Joined: Thursday 04 February 2016 14:06
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.530
Location: Emmen, Drenthe
Contact:

Re: EVOHOME scripting error

Post by martijnm » Sunday 11 February 2018 22:46

Got rid of the error by switching from script to EvoHome WebAPI

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests