Greenwave Z-Wave smartplugs €27,5 / 6x strip €49,50

Spotted a nice hardware deal? Share here!
User avatar
jannl
Posts: 955
Joined: Thursday 02 October 2014 6:36
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Geleen
Contact:

Re: Greenwave Z-Wave smartplugs €27,5 / 6x strip €49,50

Post by jannl » Sunday 13 December 2015 0:12

Lol. Why use a switch if it should be on 24/7.....

dannybloe
Posts: 1473
Joined: Friday 29 August 2014 11:26
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Location: Ermelo
Contact:

Re: Greenwave Z-Wave smartplugs €27,5 / 6x strip €49,50

Post by dannybloe » Sunday 13 December 2015 0:51

Well, how about energy logging, scheduling like turning it off at night or when there's nobody at home etc?
Creator dzVents - RPi3, loads of zwave devices, esp8266, evohome.

User avatar
jannl
Posts: 955
Joined: Thursday 02 October 2014 6:36
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: Geleen
Contact:

Re: Greenwave Z-Wave smartplugs €27,5 / 6x strip €49,50

Post by jannl » Sunday 13 December 2015 10:58

Then it is not on 24/7.

js26936
Posts: 3
Joined: Sunday 31 January 2016 14:40
Target OS: Windows
Domoticz version:
Location: Germany
Contact:

Re: Greenwave Z-Wave smartplugs €27,5 / 6x strip €49,50

Post by js26936 » Sunday 31 January 2016 15:10

So, my first post in this forum :D

Ordered two of those greenway powernode 6 port ( NP310-F ) at robbshop.nl

Sometimes they offer " Demo" models for just 30 Euros ! Delivery to germany costs 12 Euros, and 2 % of the price for using PayPal.
Delivery was very fast ( 2 days ).
So note that "Demo" means used!
yes,both are funktional, but one of them was very dirty, and stick with some kind of glue

But for the price still ok !!!

tjabas
Posts: 176
Joined: Sunday 11 December 2016 14:51
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version:
Contact:

Re: Greenwave Z-Wave smartplugs €27,5 / 6x strip €49,50

Post by tjabas » Tuesday 11 September 2018 12:25

I have two NP310-F , but i cant get them to uppdate the power usage, i have added the watts measurements in domoticz, but they dont uppdate, i have enabled polling on them both but it wont work, any suggestions?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest