Domoticz does not create new RFlink device

Topics (not sure which fora)
when not sure where to post, post here and mods will move it to right forum.
Post Reply
stingone
Posts: 37
Joined: Monday 26 October 2015 17:28
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Domoticz does not create new RFlink device

Post by stingone » Monday 04 September 2017 17:24

Hi everyone. i try to add manualy a device via the RFlink button add new device.
Domotiz says new device created however its not listed under the device tab.

Im using this command : 20;4C;ANSLUTA;ID=d3d2;SWITCH=0;CMD=ON; and yes when changing the 20 to 10 it does work even through domoticz. but as said it does not create a new device.

User avatar
sincze
Posts: 691
Joined: Monday 02 June 2014 22:46
Target OS: Linux
Domoticz version: 3.8153
Location: Netherlands
Contact:

Re: Domoticz does not create new RFlink device

Post by sincze » Sunday 24 September 2017 17:07

stingone wrote:
Monday 04 September 2017 17:24
Hi everyone. i try to add manualy a device via the RFlink button add new device.
Domotiz says new device created however its not listed under the device tab.

Im using this command : 20;4C;ANSLUTA;ID=d3d2;SWITCH=0;CMD=ON; and yes when changing the 20 to 10 it does work even through domoticz. but as said it does not create a new device.
Same issue here.
I can PAIR, SWITCH ON / OFF the led strip with the 10;MiLightv1;0abc;04;0000;OFF command.
However no device is created in Domoticz. Running V3.8153 on a synology and R46 for RFLINK.
Using Pass2php since 2016-12
LAN: RFLink, P1-Port, OTGW, MySensors
USB: RFXCom, ZWave
WIFI: Mi-light Wifi-Bridge, Sonoff, ESP8266, Xiaomi Gateway
Solar: Omnik Inverter, PVOutput
Video: Kodi clients with Harmony HUB
Sensors: You name it I probably got 1.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests