Danalock V3 On / Off / On Command

For Z-Wave related questions in Domoticz
Post Reply
l00pz
Posts: 55
Joined: Wednesday 01 April 2015 11:52
Target OS: Linux
Domoticz version: Beta
Contact:

Danalock V3 On / Off / On Command

Post by l00pz » Tuesday 14 August 2018 22:23

After using Stable Build 4.9700 for a few weeks, I jumped the gun yesterday and updated my Domoticz installation to the latest Beta with build commit 5936d70. After installing this commit (and also commit 4b274d47 from today) I noticed that my Z-wave Danalock V3 gets an On / Off / On command when I try to unlock or lock the lock (this issue wasn't present in the latest Stable build). These On / Off / On commands happen within 10 seconds after pushing the button, and therefore I get a Z-wave Time-out from my lock in the Log and I'm unable to use Notifications on the lock as I get three messages. First I thought this had something to do with my lock so I excluded the lock from my Z-wave Network and rejoined it, but the same "problem" stays after rejoining the Z-wave and doing a full reset of the lock. I disable the event system as a test to be sure that not an Event was doing this, but also then the problem stays. The log of the Lock states the following:

Image

Am I the only one who has this issue, or are there more people who have this issue? I did make a Back-up of my Stable installation, but restoring this would mean I would lose 1,5 days of Logging of my Solar Panels and P1 as I discovered this issue 1,5 after doing the update.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests