OpenWeatherMap API Device Location Issue

Post Reply
nwcatalyst
Posts: 4
Joined: Friday 09 October 2015 23:17
Target OS: Linux
Domoticz version:
Contact:

OpenWeatherMap API Device Location Issue

Post by nwcatalyst » Tuesday 27 December 2016 15:57

OpenWeatherMap location fails to update for me. I've tried several APIs and same result. Inputting a custom zip code string for location or lat long still just reverts back to the default location after clicking update. Help?

jeanclic
Posts: 49
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: OpenWeatherMap API Device Location Issue

Post by jeanclic » Saturday 28 January 2017 12:37

Hello,

I think I do have the same trouble here, or a similar : when I put my location in Domoticz Open Weather Map hardware, it always set it back to "lat=53.40&lon=14.58".

Has anybody fixed this issue ?

(darksky is working ok, and weather underground too, but open weather map seems to have a better accuracy for my location)
RPI3B (Domoticz v3.8153 + >50 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x9 Wall plugs
x4 fibaro / x1 PIR

jeanclic
Posts: 49
Joined: Saturday 28 January 2017 12:32
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: Beta
Location: France / Burgundy
Contact:

Re: OpenWeatherMap API Device Location Issue

Post by jeanclic » Sunday 29 January 2017 17:03

I answer to myself : following update to version 3.6561 (beta), it is working fine now.
Thank you if someone fixed it !
If not, it works by a miracle !
RPI3B (Domoticz v3.8153 + >50 scripts) + RFXtrx433E (fw1020) + Z-Stick Gen5 / RPI2B+ (RasPlex)
x1 Eth. wired tablet
x8 T/H Oregon / x1 T/H Bresser
x7 Di-o with 1N4007 / x2 QUBINO "Flush 1 relay"
x9 Wall plugs
x4 fibaro / x1 PIR

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest