No chill calculation WS3500 Alecto

PeJeWe
Posts: 1
Joined: Monday 28 November 2016 21:52
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.5877
Location: Netherlands
Contact:

No chill calculation WS3500 Alecto

Postby PeJeWe » Monday 28 November 2016 22:17

Hi i am new here.

I have everyting working so far.

but my Temp + Humidity sensor is in the wrong place. (i think)
it must be in the weather section now in the temp section, how can i change/correct this?
I use a Raspberry serie B+ and a RFLink with firmware 44.8 and a Alecto WS3500 weather station.
The latest domoticz version 3.5877

I see rain and wind ( no outside temp) in the weather section but there is no chill calculation, it is always "0"

i hope some one can help me with this.

User avatar
mrccore
Posts: 11
Joined: Wednesday 07 December 2016 12:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.5877
Location: Madeira
Contact:

Re: No chill calculation WS3500 Alecto

Postby mrccore » Wednesday 07 December 2016 12:30

Hi.
I'm having the same issue you have.
Normally the Temp+Humidity stays on the Temp sector and on the Weather sector on the wind value card we should have the temp and the chill values.
At this moment i don't have any off these values i'm getting chill value "0" don't now why.
Other thing i cant see is the wind speed... cant get value off speed and direction.

What i would like to now is why we don't get the pressure value on domoticz?

I have the latest domoticz version 3.6... and RFLink fw R44.8

User avatar
mrccore
Posts: 11
Joined: Wednesday 07 December 2016 12:15
Target OS: Raspberry Pi
Domoticz version: 3.5877
Location: Madeira
Contact:

Re: No chill calculation WS3500 Alecto

Postby mrccore » Wednesday 07 December 2016 13:04

One other thing i'm getting is always the NNE direction and the values 23 and 45 NNE very strange.
At this moment i don't have the LCD turned ON so the outside station is transmitting only to the RFLink


Return to “Temperature and Weather”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest