Search found 236 matches

by Flopp
Sunday 24 June 2018 12:04
Forum: Bugs and Problems
Topic: After every update/reboot (some) USB devices not working
Replies: 6
Views: 638

After every update/reboot (some) USB devices not working

I also have problem with Zwave USB device.
I am using a laptop with Debian.
After I reboot laptop I need to remove Zwave, connect it and sometimes I even have to change USB port in DZ since Debian sees it as a new USB port.
by Flopp
Friday 22 June 2018 22:28
Forum: Other questions and discussions
Topic: change configuration for zwave
Replies: 4
Views: 752

change configuration for zwave

Thanks for a very detailed answer.

I was unclear in my text.

What I want to change is the text that describe a function.

I have created an xml file for a new device and upload it to github for openzwave.
by Flopp
Tuesday 19 June 2018 6:55
Forum: Switches and Scenes
Topic: New device - TZWP-102, PR created
Replies: 4
Views: 872

Re: New device - TZWP-102, PR created

I had made a mistake in TZWP-102.xml, that was it was not working to send new settings to device.

Everything is working OK now.

PR accepted by OpenZwave and merged
by Flopp
Tuesday 19 June 2018 6:53
Forum: Other questions and discussions
Topic: change configuration for zwave
Replies: 4
Views: 752

Re: change configuration for zwave

I change in TZWP-102.xml file, stopped DZ, then delete my zwcfg_0x........xml file and start, DZ then recreated a new zwcfg_0x....xml file with my settings from TZWP-102.xml.
Nice
by Flopp
Monday 18 June 2018 9:52
Forum: Other questions and discussions
Topic: change configuration for zwave
Replies: 4
Views: 752

change configuration for zwave

Is it possible to change the configuration for a z-wave device? I added a new device, Telldus TZWP-102.xml to my domoticz setup, DZ now sees my new device and I can also see the configuration-page for my new device, but I found a spelling error on the configuration-page and if I change the xml file ...
by Flopp
Friday 15 June 2018 22:36
Forum: Switches and Scenes
Topic: New device - TZWP-102, PR created
Replies: 4
Views: 872

Re: New device - TZWP-102, PR created

I have now tried little more and it seems that everything is working until you try to send new settings to the device
by Flopp
Friday 15 June 2018 21:47
Forum: Switches and Scenes
Topic: New device - TZWP-102, PR created
Replies: 4
Views: 872

Re: New device - TZWP-102

I have now added all information for this device. Pretty easy just by looking how other devices was setup.
Created 2 Pull requests.
https://github.com/domoticz/domoticz/pull/2493
by Flopp
Friday 15 June 2018 20:09
Forum: Switches and Scenes
Topic: New device - TZWP-102, PR created
Replies: 4
Views: 872

Re: New device - TZWP-102

I now finally bought this. I set Domoticz to Include Node and then plug the device to a socket and it automatically was added, no button pressed :) Domoticz see this Telldus_Plugg Telldus Unknown: type=0003, id=0003 Telldus 0x0003 0x0003 I can control it On/Off and see Voltage, Amp, Watts, kWh, so f...
by Flopp
Monday 11 June 2018 15:01
Forum: Other questions and discussions
Topic: Getting error 'Transport endpoint is not connected' while getting remote_endpoint in connection_manager::start
Replies: 13
Views: 2514

Re: Getting error 'Transport endpoint is not connected' while getting remote_endpoint in connection_manager::start

I didn’t remember that I have had this error before.

A few days ago it started to give me this error again and now it is gone again.
Nothing changed and no restarts of PC or software.

If more users starts to get this again it must be something with Domoticz that sends data to somewhere?
by Flopp
Monday 05 February 2018 10:20
Forum: Other questions and discussions
Topic: Z-wave Nodes die for no reason
Replies: 35
Views: 8438

Re: Z-wave Nodes die for no reason

My setup has been working for a long time now. I have not change anything.

Yesterday it stopped but I think that was because I restarted the PC. The solution was to check the box Data Timeout, I set it to 1 minute and it started to work after I checked that box
by Flopp
Thursday 18 January 2018 20:23
Forum: Other questions and discussions
Topic: Z-wave Nodes die for no reason
Replies: 35
Views: 8438

Re: Z-wave Nodes die for no reason

...and today it stopped. Worked for 35 hours!!!

Restart of Domoticz service helped
by Flopp
Thursday 18 January 2018 14:58
Forum: Other questions and discussions
Topic: Z-wave Nodes die for no reason
Replies: 35
Views: 8438

Re: Z-wave Nodes die for no reason

Yesterday I did a Heal, lets see how long it will work, hopefully for ever :)
Before I got dead nodes after a few days
by Flopp
Wednesday 17 January 2018 14:46
Forum: Other questions and discussions
Topic: Z-wave Nodes die for no reason
Replies: 35
Views: 8438

Re: Z-wave Nodes die for no reason

I will try to summaries my situation. I have been changing stuff now and then. 2015: RPi 1, Tellstick DUO and MySensors. 2016: RPi 2, Tellstick DUO, MySensors now I also added a Razberry Z-wave controller, like this https://www.kjell.com/se/sortiment/el-verktyg/smarta-hem/styrenheter/razberry-z-wave...
by Flopp
Thursday 11 January 2018 8:31
Forum: MySensors
Topic: S_DIMMER sending wrong value?
Replies: 4
Views: 1350

Re: S_DIMMER sending wrong value?

I am also getting a value between 0-660 when asking for percentage
by Flopp
Wednesday 13 December 2017 20:19
Forum: Bugs and Problems
Topic: FGD212 - watt is 0 after 1 hour
Replies: 23
Views: 2712

Re: FGD212 - watt is 0 after 1 hour

Setup->Hardware then Setup on your OpenZWave.
Select your Zwave device.
Then you should see something like below.
I have marked register 13 and 15
Image
by Flopp
Wednesday 29 November 2017 21:04
Forum: MySensors
Topic: MySensors S_RGB_LIGHT WS2812 ledstrip
Replies: 49
Views: 22373

Re: MySensors S_RGB_LIGHT WS2812 ledstrip

This has been working for a long time now, but today I noticed one small thing, it is not problem.

If the LED is ON and I restart my node, the LED will turn on after restart but in DZ it shows that the LED is OFF.
I think it be OFF when the node is presenting the Child.
by Flopp
Wednesday 29 November 2017 18:54
Forum: Z-Wave
Topic: Change Z-wave controller
Replies: 7
Views: 1314

Re: Change Z-wave controller

I did mine this way too. RazBerry on node 1. And a new Aeotec Get 5 stick. It took a while, but eventually I managed to transfer the primary to the Aeotec. However I had to use the Z-Way software to do it. I never managed it with OpenZWave and Domoticz. The Z-Way software (Especially the newer vers...
by Flopp
Sunday 26 November 2017 18:23
Forum: Z-Wave
Topic: Change Z-wave controller
Replies: 7
Views: 1314

Re: Change Z-wave controller

Ok, it was not that easy.
I can control my Zwave devices but I do not get all data’s, eg. watt.
I think it need to pair all Zwave to my new Zwave controller, as @blacksn0w wrote