Search found 7 matches

by Newwolf
Tuesday 17 February 2015 17:07
Forum: OpenTherm gateway
Topic: [120] opentherm gateway
Replies: 351
Views: 57516

Re: [120] opentherm gateway

My OTGW is connected on my Raspberry with USB and running through Domoticz. (OTGW-USB) But it will also work separated. The IP can be for example: localhost or 192.168.1.11 The benefit of running it separate is you can connect remote with the windows OTmonitor and active switches like AA=28 (return ...
by Newwolf
Tuesday 17 February 2015 15:26
Forum: OpenTherm gateway
Topic: Return water temperature on Intergas HReco36
Replies: 11
Views: 3437

Re: Return water temperature on Intergas HReco36

Thanks for the reply.
Already found a good way how to do this.

Maybe nice for people how not found a way: http://www.domoticz.com/forum/viewtopic ... 738#p34738
by Newwolf
Tuesday 17 February 2015 15:23
Forum: OpenTherm gateway
Topic: [120] opentherm gateway
Replies: 351
Views: 57516

Re: [120] opentherm gateway

Heey, I also had problems with my domoticz and otgw, but this was a SD-card problem. At the moment it is working flowless in my setup. Maybe you can/want to test it without domoticz as client, but run it from command line. Code: ### Download OTGW mkdir /home/pi/otgw/ wget -N http://otgw.tclcode.com/...
by Newwolf
Monday 09 February 2015 21:54
Forum: OpenTherm gateway
Topic: Return water temperature on Intergas HReco36
Replies: 11
Views: 3437

Re: Return water temperature on Intergas HReco36

Okay nice, but is this possible to set from or in Domoticz or do I have to disconnect OTGW and configure it every update on the PC?
by Newwolf
Friday 06 February 2015 21:25
Forum: OpenTherm gateway
Topic: Return water temperature on Intergas HReco36
Replies: 11
Views: 3437

Re: Return water temperature on Intergas HReco36

Got the same problem, but when I look at Opentherm Monitor it's also not giving me the return water. (or I wasn't that patience)

So I think it's more a firmware problem as a Domoticz problem.

Grz.,
Jos
by Newwolf
Wednesday 25 June 2014 13:52
Forum: Temperature and Weather
Topic: imagitronix soil moisture sensor
Replies: 14
Views: 4969

Re: imagitronix soil moisture sensor

It's working for me pretty well now. Maybe you have to check the next few thinks: 1. get the sensor out of the earth and clean it. 2. remove the batteries for about 30 seconds. 3. wait 30 seconds. 4. put the sensor into the ground. 5. give the plants or ... water so he thinks "I'm very wet" 6. wait ...
by Newwolf
Tuesday 24 June 2014 10:28
Forum: Temperature and Weather
Topic: imagitronix soil moisture sensor
Replies: 14
Views: 4969

Re: imagitronix soil moisture sensor

You could look for the white striping on the sensor.

It has to be on the right spot in the ground. ( http://www.domoticaforum.eu/viewtopic.p ... 22&start=0 )