Search found 90 matches

by Draakje
Tuesday 30 October 2018 9:44
Forum: Z-Wave
Topic: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device
Replies: 7
Views: 259

Re: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device

How about including new devices via the dropdown inside domoticz (without touching the button on the stick) I rather not try this... as in the past this will lock up my stick.. I know it should work.. but in my case it doesn't.. And this may be related to the device I want to add ofcourse (NeoCoolC...
by Draakje
Monday 29 October 2018 23:02
Forum: Z-Wave
Topic: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device
Replies: 7
Views: 259

Re: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device

So the solution I got from Aeotec did put my stick back into a working order. Solution: 1) Download the Zensys tool which is a debug software that is Windows Exclusive (unfortunately OSX or Linux will not work with this program), you can find the software here: http://www.axialcontrol.com/zensys-too...
by Draakje
Monday 29 October 2018 18:03
Forum: Z-Wave
Topic: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device
Replies: 7
Views: 259

Re: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device

The module I want to included is definitely not already included.. new out of the box .
by Draakje
Monday 29 October 2018 10:14
Forum: Z-Wave
Topic: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device
Replies: 7
Views: 259

Re: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device

then again... If I do that the stick gets stuck in some kind of mode and I cannot add new devices :)

I did sent a mail to Aeotec and they advise me to put the stick is SUC mode (windows tool.. Have not yet had the time to do/try that..
by Draakje
Saturday 27 October 2018 19:17
Forum: Z-Wave
Topic: Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device
Replies: 7
Views: 259

Aeotec gen 5 z-wave stick gets stuck after trying to add new device

Hi all, every time I try to add a new device via domoticz the stick stops functioning. The means. After that I am unable to add any device. Even the one I tried to add in the first place. When I then disconnect the stick from the system and try to add new device by pressing the button. The led on th...
by Draakje
Wednesday 26 September 2018 7:35
Forum: Other questions and discussions
Topic: Accepting cookies domoticz forum problem
Replies: 4
Views: 266

Accepting cookies domoticz forum problem

It has come to my attention that when you open direct links to topics this site becomes more or less unusable. I can not click on any links etc.. When I do I get a message that I need to accept the cookies first. But... I was never asked to accept the cookies.. I only get this question when I open t...
by Draakje
Saturday 25 August 2018 17:12
Forum: Z-Wave
Topic: funny thing z-wave
Replies: 1
Views: 321

funny thing z-wave

Hi All, Today I noticed that one of my Neo Coolcam PowerPlug was not giving all it's information to domoticz.. It looks like it is still negotiating with domoticz looking at the hardware list. but when I look in the Control panel I have some strange readings.. one thing is that the switch is off (wh...
by Draakje
Tuesday 07 August 2018 21:27
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with group (z-wave)
Replies: 3
Views: 364

Re: Problem with group (z-wave)

So I have setup the second switch in a seperated group

It seems to work better.

So the question remains.. Why does the group not work for both switches?
by Draakje
Saturday 04 August 2018 23:14
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with group (z-wave)
Replies: 3
Views: 364

Re: Problem with group (z-wave)

It is always the same device..

Will try with a new group (with only that device)
by Draakje
Saturday 04 August 2018 0:53
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with group (z-wave)
Replies: 3
Views: 364

Problem with group (z-wave)

Hi all, I have a small problem. I have a few z-wave devices (all Neo coolcams. 10x) these wall plug are installed all around the house. When I look at the Mesh network it all seems ok. I created a group of two (two lights on ground floor) and setup timers for turning on and off. Now my problem, When...
by Draakje
Tuesday 31 July 2018 16:43
Forum: Z-Wave
Topic: Resetting z-wave stick? or node?
Replies: 6
Views: 487

Re: Resetting z-wave stick? or node?

thnx

Turns out I don't have these options (or I am looking in the wrong place..
by Draakje
Tuesday 31 July 2018 15:24
Forum: Z-Wave
Topic: Resetting z-wave stick? or node?
Replies: 6
Views: 487

Re: Resetting z-wave stick? or node?

Derik wrote:
Tuesday 31 July 2018 13:59
There is a new setting in the Zwave usb controller perhaps play with that
Please elaborate :)
by Draakje
Tuesday 31 July 2018 7:58
Forum: Z-Wave
Topic: Understanding Mesh?
Replies: 3
Views: 594

Understanding Mesh?

Hi all I need some explaining of the mesh network. (see attachments) As I have at least one device (id 008) which is slow to respond to commands(sometimes never response) I was looking at my mesh network. I noticed that it looks pretty much ok (right??) But I also see that node 12 is not connected t...
by Draakje
Tuesday 31 July 2018 7:39
Forum: Z-Wave
Topic: Resetting z-wave stick? or node?
Replies: 6
Views: 487

Re: Resetting z-wave stick? or node?

Last night I hard reset the stick.. (was frustrated :P) After a bit of struggle the list was completely empty.. I then connected all of my powerplugs one by one (after a reset of the plug) again. But still some plugs are not functioning correct.. At one time I had a switch status on in Domoticz but ...
by Draakje
Monday 30 July 2018 18:55
Forum: Z-Wave
Topic: Resetting z-wave stick? or node?
Replies: 6
Views: 487

Resetting z-wave stick? or node?

Hi all, Topic maybe a bit confusing... Let me try to explain..... :) I have an Aeotec Z-wave stick gen 5 and mostly Neo Coolcam Powerplugs. In the past I had some trouble (and still have) with some plugs. The loose connection. Sometimes only a single meter... (very strange) I just remove the node (a...
by Draakje
Monday 30 July 2018 18:52
Forum: Z-Wave
Topic: Adding nodes secure or insecure
Replies: 1
Views: 326

Adding nodes secure or insecure

Hi all,

I wanted to know wether to add new z-wave nodes secure or in-secure.
Why would one choose one another?
by Draakje
Thursday 08 February 2018 10:11
Forum: Other questions and discussions
Topic: Aeontec Z-Wave Stick Gen5 losing conenction to domoticz
Replies: 1
Views: 339

Aeontec Z-Wave Stick Gen5 losing conenction to domoticz

Hi all, I have this problem since a few weeks.. So I have 7 z-wave devices connected to the stick and all is working just fine. But after a period (not a fix one) ALL connections are lost. What I see in Domoticz is absolutely nothing. And by that I mean I don't even see the stick anymore! A restart ...
by Draakje
Thursday 25 January 2018 14:12
Forum: OpenTherm gateway
Topic: OTGW use with remote session
Replies: 16
Views: 2065

Re: OTGW use with remote session

Ok. I Guess this is the famous Boiler/Thermostat acceptance thing. :D You can check it by instead of using ser2net you run the OTMonitor on the client pi and temporarily relay the messages via OTMonitor to Domoticz. - You set the thermostat in domoticz - You can see the temperature override in otmo...
by Draakje
Thursday 25 January 2018 10:27
Forum: OpenTherm gateway
Topic: OTGW use with remote session
Replies: 16
Views: 2065

Re: OTGW use with remote session

sincze wrote:
Thursday 25 January 2018 10:07
2 minutes delay with second domoticz installation or 2 minutes delay with ser2net solution ?
:D
Good question :)

2 minutes delay using ser2net (as in using OTGW LAN)
by Draakje
Wednesday 24 January 2018 23:42
Forum: OpenTherm gateway
Topic: OTGW use with remote session
Replies: 16
Views: 2065

Re: OTGW use with remote session

You will have it up and running in 5 minutes :) https://www.domoticz.com/forum/viewtopic.php?t=211&start=80 Good luck. Another idea would be to create a virtual thermostat on your primary domoticz and have it talk to the remote domoticz Pi via json calls. :) But if the remote server functionality w...