Search found 162 matches

by Plantje
Friday 07 December 2018 0:09
Forum: Heating/cooling
Topic: TOON died within Domoticz
Replies: 256
Views: 35428

Re: TOON died within Domoticz

EdwinK wrote:
Thursday 06 December 2018 22:11
madpatrick wrote:
Thursday 06 December 2018 20:44
EdwinK wrote:
Wednesday 06 June 2018 9:12
And since about a day now, Toon, and the smart plug's connected to it, are again not working with Domoticz :(
Have you checked the log ?
This is from about 6 months ago.
And did you check the log? :)
by Plantje
Thursday 22 November 2018 20:55
Forum: Z-Wave
Topic: Several Z-Wave issues/questions with different devices
Replies: 2
Views: 120

Re: Several Z-Wave issues/questions with different devices

One down....
I think while fiddling with the smoke detector I either excluded it or did a reset. I just read the manual and added it again to the network.
by Plantje
Thursday 22 November 2018 20:06
Forum: Z-Wave
Topic: Several Z-Wave issues/questions with different devices
Replies: 2
Views: 120

Several Z-Wave issues/questions with different devices

I have a combination of Z-Wave and 433Mhz stuff at home and some of the Z-Wave stuff is acting up... I had an issue with a lot of time outs on my Aeotec multi sensor. Someone mentioned I should disable polling, so I did and now the time outs for the multi sensors are gone. However, the multi sensors...
by Plantje
Thursday 25 October 2018 22:09
Forum: News & Updates
Topic: Domoticz version 4.9700 released (Stable)
Replies: 194
Views: 50574

Re: Domoticz version 4.9700 released (Stable)

Nice that you get back to this!
by Plantje
Thursday 04 October 2018 21:24
Forum: News & Updates
Topic: Domoticz version 4.9700 released (Stable)
Replies: 194
Views: 50574

Re: Domoticz version 4.9700 released (Stable)

But on the website it says 4, right? Mine does. And it is also Windows
by Plantje
Wednesday 19 September 2018 22:01
Forum: Z-Wave
Topic: Settings Aeon multisensor Gen 5
Replies: 3
Views: 363

Re: Settings Aeon multisensor Gen 5

Ah ok, like that. It sure helps! Thanks!

And 225 reports all? 97 would be everything up until humidity, 33 until temperature, 1 only battery and 0 nothing?

Where could I have read this?
by Plantje
Tuesday 18 September 2018 10:37
Forum: Z-Wave
Topic: Settings Aeon multisensor Gen 5
Replies: 3
Views: 363

Settings Aeon multisensor Gen 5

Recently I had a lot of timeouts from my multisensory. Disabling polling was the solution. However, that meant my illumination values were not being updated. I looked in the settings and here on the forum. Found a setting that works: Aeon multi sensor gen5.jpg However, why do I need to fill in 255? ...
by Plantje
Tuesday 18 September 2018 9:21
Forum: Other questions and discussions
Topic: Beginner needs help
Replies: 1
Views: 287

Re: Beginner needs help

You should be good. Perhaps you need to check the PIR switch.

Wave in front of your multi sensor and check which switch switches on. That is the one to check. In the configuration of Z-Wave you can also check which devices are connected to the multi sensor.
by Plantje
Monday 17 September 2018 23:41
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Hmmm... that is not available for the greenwave power nodes and power strip, so I have to re-enable polling there. The Aeotec power node does have a setting like that and it pushes the values every now and then. As for the multi sensors: they do have quite some settings in order to push the values, ...
by Plantje
Monday 17 September 2018 20:07
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Hmmm... ok, I'm a liiiittle bit at a loss here... I always thought that the reason I see usage of a power node and lux values of a multisensory is because of the polling... But it's the other way around? I set the devices to push every now and then?

With this in my mind I will review my setup...
by Plantje
Monday 17 September 2018 17:41
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Ok, the enormous list of timeouts is clear now. Since polling is switched off that doesn't occur anymore. Still some timeouts do occur. If motion is detected in the bathroom the lights switch on for 15 minutes. I do that by switching on the lights and setting the "on time" of the sensor at 900 secon...
by Plantje
Monday 17 September 2018 16:37
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

The Greenwave power nodes and power strip do blink green occasionally… as I understood that means they cannot report to the main station either. But they don't report time outs in the Domoticz log. I will do more investigating, but at first glance it looks like a multi sensor is only reporting a ti...
by Plantje
Monday 17 September 2018 16:25
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Euh…. as already mentioned: my multi sensors are USB powered, not battery powered. But perhaps disabling polling will work... As long as the device will continue to work as well True but that does not mean that you can poll. Many zwave devices are not pollable. Hmmm... ok, like that. I always thoug...
by Plantje
Monday 17 September 2018 15:05
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Euh…. as already mentioned: my multi sensors are USB powered, not battery powered.
But perhaps disabling polling will work... As long as the device will continue to work as well
by Plantje
Monday 17 September 2018 14:48
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Thanks for thinking along, but the multi sensors are not battery powered (fortunately!) They get power through USB.
by Plantje
Monday 17 September 2018 10:10
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

After a reboot of the Domoticz server the motion detection stayed disabled. But still timeouts were coming in.
by Plantje
Monday 17 September 2018 9:43
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Ok, started analysing my situation for a little. I have a few Z-Wave devices: Fibaro smoke sensors Greenwave power nodes Greenwave power strip Aeotec power node Aeotec multi sensors Danfoss Popp Radiator Thermostats I get the timeout in the logs of only the three Aeon multi sensors I have. I have pl...
by Plantje
Thursday 13 September 2018 22:28
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6577

Re: OpenZWave: Received timeout notification

qwerk wrote:
Monday 10 September 2018 20:38
EDIT:
I found out, I had 1 faulty z-wave device. A removed it, and now I have almost no timeouts and all is responding as normal again.
How did you determine the Z-Wave device was faulty?
by Plantje
Thursday 13 September 2018 16:57
Forum: Third party and supplementary tools
Topic: short Tutorial: Telegram Bot for notifications via HTTP (no Lua/Script/...)
Replies: 4
Views: 5226

Re: short Tutorial: Telegram Bot for notifications via HTTP (no Lua/Script/...)

Thank you for this brief tutorial! Agreed with other comments... everything can be found in the Wiki, but this is nice and clean!

Curious to know how to add more users as well!
by Plantje
Friday 10 August 2018 21:35
Forum: News & Updates
Topic: Domoticz version 4.9700 released (Stable)
Replies: 194
Views: 50574

Re: Domoticz version 4.9700 released (Stable)

Cool! Nice stuff