Search found 674 matches

by Nautilus
Friday 21 September 2018 20:01
Forum: Bugs and Problems
Topic: Lua 'On AFTER...' not working since upgrade to v3.8153
Replies: 15
Views: 1147

Re: Lua 'On AFTER...' not working since upgrade to v3.8153

That’s basically the way to do it. But if the idea is to use this with scenes I think you are out of luck - they cannot be turned off (a scene sets the devices to target status, but is not able to ”reverse” the status). You should use groups instead :)
by Nautilus
Friday 21 September 2018 19:56
Forum: Z-Wave
Topic: Fibaro FGBS001 and rain gauge
Replies: 14
Views: 644

Re: Fibaro FGBS001 and rain gauge

Ah, sorry I didn’t notice that you were not the original poster. I thought you already had RFLink and were looking to buy a rain gauge. My bad :)
by Nautilus
Friday 21 September 2018 15:10
Forum: Bugs and Problems
Topic: Lua 'On AFTER...' not working since upgrade to v3.8153
Replies: 15
Views: 1147

Re: Lua 'On AFTER...' not working since upgrade to v3.8153

Hmm, could it be that it is triggered more than one time (e.g. if motion detected again when the switch has already turned on). If the device is already "On", the "On FOR X" does not do anything as it only returns the device to the state where it was when triggered (which in this case would already ...
by Nautilus
Friday 21 September 2018 14:50
Forum: Z-Wave
Topic: Fibaro FGBS001 and rain gauge
Replies: 14
Views: 644

Re: Fibaro FGBS001 and rain gauge

@Nautilus, this seems like the Alecto WS-1200 https://www.alecto.nl/weerstation-1200 Got one myself, great device for this value! So if the original device does not work with the rtl_433, i think this one will not either. @mantoz:, try rtl_433 from the command line too else a RFXCom or RFLink will ...
by Nautilus
Friday 21 September 2018 2:23
Forum: Z-Wave
Topic: Fibaro FGBS001 and rain gauge
Replies: 14
Views: 644

Re: Fibaro FGBS001 and rain gauge

Regarding 433Mhz, I won't invest in more (I have a RFLink but need to review the antenna) because I have the Xiaomi gateway with a lot's of temp, door and motion sensors. This works with RFLink: https://www.aliexpress.com/item/Wireless-Rain-Meter-Gauge-Weather-Station-indoor-outdoor-temperature-Rec...
by Nautilus
Thursday 20 September 2018 22:56
Forum: Bugs and Problems
Topic: Lua 'On AFTER...' not working since upgrade to v3.8153
Replies: 15
Views: 1147

Re: Lua 'On AFTER...' not working since upgrade to v3.8153

You need to use "On" instead of "ON" :)
by Nautilus
Thursday 20 September 2018 22:53
Forum: LUA
Topic: How to set device RGBWW via Lua script?
Replies: 2
Views: 97

Re: How to set device RGBWW via Lua script?

You can use these examples as a reference: https://www.domoticz.com/wiki/Domoticz_API/JSON_URL's#Set_a_light_to_a_certain_color_or_color_temperature Also, a nice way to see the exact API call is to open developer console in a browser (e.g. in Chrome you can do it by right-click -> inspect), select n...
by Nautilus
Thursday 20 September 2018 12:03
Forum: Other questions and discussions
Topic: Logitech Media Server
Replies: 339
Views: 47441

Re: Logitech Media Server

Yes, the error message would actually be a bit different (Logitech Media Server: model XXX not supported. ) in case the type would not be supported, my bad. I guess the error seen by EdwinK is coming from here: https://github.com/domoticz/domoticz/blob/b11aff2a59bd80c9e41cca7e97816a96de618116/main/E...
by Nautilus
Thursday 20 September 2018 0:08
Forum: PHP and all others
Topic: LG TV WebOs 3.0
Replies: 25
Views: 4242

Re: LG TV WebOs 3.0

I found for a other home automation a script where you can send notifications to the LG tv. A very cool thing. But I have no idea how to include that in domoticz or the LG tv script. Maybe some one other have the know how to include that. I would spend some money onver PayPal. https://www.home-assi...
by Nautilus
Wednesday 19 September 2018 23:29
Forum: Other questions and discussions
Topic: Logitech Media Server
Replies: 339
Views: 47441

Re: Logitech Media Server

Now I get this error: 2018-09-07 23:20:11.091 Logitech Media Server: (piCorePlayerHSK)' 2018-09-07 23:20:11.066 Status: Logitech Media Server: 1 connected player(s) found. 2018-09-07 23:20:11.093 Error: EventSystem: Could not determine switch type for event device piCorePlayerHSK How to fix? No one...
by Nautilus
Wednesday 19 September 2018 22:59
Forum: Zigbee
Topic: Xiaomi Smart Home Suite (very cheap) compatibilty?
Replies: 2357
Views: 333804

Re: Xiaomi Smart Home Suite (very cheap) compatibilty?

...it will take up to 5 or 10 seconds, before the switch is turning to state "on" in Domoticz. If this is just about seeing the switch update in the web UI then it is expected as the UI updates every 10 seconds. However, if you use the switch as a trigger for the event system, the reaction should b...
by Nautilus
Saturday 15 September 2018 1:19
Forum: Show your projects
Topic: Withings WS-50 Scale Syncer - Temperature & CO2
Replies: 55
Views: 10889

Re: Withings WS-50 Scale Syncer - Temperature & CO2

A bit late to the party as I a moved over to Home Assistant. Just did a full update and it is still working for me so am I missing something? :? Please note I am not using their official API as they do not support the temperature / CO2 part. (Basically the main reason for building this script) Inde...
by Nautilus
Tuesday 04 September 2018 12:37
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors?
Replies: 5
Views: 152

Re: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors?

Well, this is indeed strange. After a day it all seems to work again. To my knowledge I did not even clear the cache again in between the last unsuccessful tests and now. Perhaps the fault was between the chair and the keyboard...:roll:
by Nautilus
Monday 03 September 2018 0:23
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors?
Replies: 5
Views: 152

Re: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors?

There was a bug similar to this, please upgrade Thanks for the reply. I went ahead and updated to latest beta, cleared cache and went to see my sensors. Low and behold - I could see the graphs for a percentage sensor that yesterday showed nothing. But then I checked the next and it was empty again....
by Nautilus
Sunday 02 September 2018 0:51
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors?
Replies: 5
Views: 152

SOLVED: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors?

Version: 4.9796 Platform: Raspberry Pi3B / Raspbian Stretch Plugin/Hardware: Z-wave, RFLink, HarmonyHub etc. Description: Log (graph) empty for percentage/power/custom sensors Hi, I noticed recently that none of my percentage, power and custom sensors show any logs / graph. Am I missing something o...
by Nautilus
Sunday 05 August 2018 0:11
Forum: LUA
Topic: Find My iPhone implementation in LUA script
Replies: 252
Views: 40478

Re: Find My iPhone implementation in LUA script

I changed to pyicloud (https://github.com/picklepete/pyicloud), a lot of additional functionalities implemented in this library...:)
by Nautilus
Thursday 26 July 2018 0:08
Forum: iOS
Topic: Pilot: Home Automation Control (iOS app)
Replies: 809
Views: 122983

Re: Pilot: Home Automation Control (iOS app)

Hi,

some strange issue when trying to enable SSL. Should Pilot support the default (.domoticz.com) certificate? I've confirmed it works via browser (just need to accept the security warning) but Pilot tells it cannot find the server when I set it up.
by Nautilus
Tuesday 24 July 2018 23:42
Forum: Show your projects
Topic: Withings WS-50 Scale Syncer - Temperature & CO2
Replies: 55
Views: 10889

Re: Withings WS-50 Scale Syncer - Temperature & CO2

Code has been updated and is now working again after Withings became part of the Nokia company. I guess they've done another change. I'm getting some authentication related errors: Withings WS-50 Syncer Version 0.4.8 [-] Dry run mode enabled, no changes to the database will be made [-] Attaching da...
by Nautilus
Monday 23 July 2018 1:03
Forum: Blockly
Topic: If is all time true
Replies: 4
Views: 730

Re: If is all time true

Is there a chance that this problem will be solved? I guess there's a chance (if you refer to nested if's not working and all else if's being executed) but the issue has been there for years so instead of waiting for a fix, I'd either try to build and commit the fix myself or set the conditions so ...
by Nautilus
Friday 20 July 2018 8:22
Forum: Blockly
Topic: If is all time true
Replies: 4
Views: 730

Re: If is all time true

Hi, unfortunately nested ifs do not work in blockly (at least the last I checked). Also all "else if"'s are executed even if previous ones are "true" which means you need to be very careful when setting the conditions. Finally, in cases where you only have one "If...do" (no else if), you shouldn't u...