Search found 89 matches

by Doler
Thursday 16 February 2017 16:27
Forum: Bugs and Problems
Topic: Browser Cache refresh fails
Replies: 11
Views: 476

Re: Browser Cache refresh fails

Worked for me too. Thanks!
by Doler
Tuesday 31 January 2017 14:33
Forum: Bugs and Problems
Topic: Presence detection script not working anymore
Replies: 38
Views: 3539

Re: Presence detection script not working anymore

Hi all, I have been trying to get this to work on Pi. With a lot of trial and error and Google Fu I managed to find out that ARPing (v2.11) doesn't accept the capital "W" option, it should be lower case... while 1==1: # currentstate = subprocess.call('ping -q -c1 -W 1 '+ device + ' > /dev...
by Doler
Wednesday 11 January 2017 23:13
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: problems with Persistent data [SOLVED]
Replies: 8
Views: 312

Re: problems with Persistent data [SOLVED]

It would already have worked if you had changed

Code: Select all

if (barometer) ~= (barometer_old) then
into

Code: Select all

if (barometer) ~= (domoticz.data.barometer_old) then
. No special need to put it into a local variable other than nicer code.
by Doler
Thursday 05 January 2017 20:20
Forum: Compatibility
Topic: Using BROADLINK RM2 on DOMOTICZ
Replies: 204
Views: 43683

Re: Using BROADLINK RM2 on DOMOTICZ

I'm not knowledgeable in that area but maybe the new python plugin development (beta) creates an opportunity? Just a thought.
by Doler
Saturday 10 December 2016 15:47
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!
Replies: 337
Views: 22680

Re: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!

Well, I tried that as well domoticz.switchGroup('Innelampor Basement', 'On') but no changes... It works for me. Do you have 'Enable http fetch' set to True in Settings? If so, did you create the group just shortly so the HTTP fetch didn't have time to run (dependent on your interval setting)? Guess...
by Doler
Saturday 10 December 2016 15:36
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!
Replies: 337
Views: 22680

Re: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!

Hi! Trying to switch on groups with dzvents but don't get it to work... Shouldn't this work: domoticz.groups['Innelampor Basement'].switchOn() Please advice /Rickard You should use domoticz.switchGroup('Innelampor Basement', 'On') (see Domoticz methods) Well, I tried that as well domoticz.switchGro...
by Doler
Saturday 10 December 2016 15:27
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!
Replies: 337
Views: 22680

Re: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!

gus wrote:Hi!

Trying to switch on groups with dzvents but don't get it to work...

Shouldn't this work:
domoticz.groups['Innelampor Basement'].switchOn()


Please advice


/Rickard

You should use

Code: Select all

 domoticz.switchGroup('Innelampor Basement', 'On')

(see Domoticz methods)
by Doler
Monday 21 November 2016 23:49
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!
Replies: 337
Views: 22680

Re: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!

Something like

Code: Select all

Domoticz.devices['Subwoofer'].setState(Domoticz.devices['Versterker'].state)
by Doler
Sunday 20 November 2016 16:25
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED Error: PROXY: Connect failed, reconnecting: Operation canceled Topic is solved
Replies: 12
Views: 572

Re: 2016-11-19 18:21:13.024 Error: PROXY: Connect failed, reconnecting: Operation canceled Topic is solved

I had 'Shared Domoticz Allowed' and 'Apps Allowed' disabled so it makes sense that it's now working for you as it did for me. Maybe the other two options also use of the MyDomoticz server?
by Doler
Sunday 20 November 2016 15:50
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED Error: PROXY: Connect failed, reconnecting: Operation canceled Topic is solved
Replies: 12
Views: 572

Re: 2016-11-19 18:21:13.024 Error: PROXY: Connect failed, reconnecting: Operation canceled Topic is solved

Just to be sure: you did 'Apply Settings' after unchecking? For me disabling works (no more error messages).
by Doler
Thursday 03 November 2016 18:18
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: dzVents 1.1.1
Replies: 56
Views: 3420

Re: dzVents 1.1.1

Hello Danny, I'm having trouble getting the right/current state of groups. When querying with domoticz.devices[group_name].state I only get the state that is retrieved by the HTTP fetch (so it's only updated every half hour). I looked into your code and got to the point that in the function updateGr...
by Doler
Monday 17 October 2016 12:03
Forum: dzVents Lua Framework
Topic: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!
Replies: 337
Views: 22680

Re: Introducing dzVents - Domoticz Lua file based event scripting made e-z!

I get: 2016-10-16 20:32:59.685 LUA: Cannot find the device. Skipping: Beneden 5 2016-10-16 20:33:00.487 LUA: Cannot find the device. Skipping: boven 4 2016-10-16 20:33:00.487 LUA: Cannot find the device. Skipping: Beneden 5 2016-10-16 20:33:00.487 LUA: Cannot find the device. Skipping: Alert 9 2016...
by Doler
Saturday 24 September 2016 14:55
Forum: MySensors
Topic: MySensors - Gateway to Domoticz
Replies: 308
Views: 65940

Re: MySensors - Gateway to Domoticz

HI I have a problem. I build my sensor on my new Arduino Nano V3 with NRF24L01+. I write to Arduino latest sketch from 2.0 mysensors. Then i connect it to my Domoticz on Raspberry Pi 2. But one problem is that to domoticz i also have connected RFLink on Arduino Mega and it has the same Vendor and I...
by Doler
Tuesday 14 June 2016 12:00
Forum: Bugs and Problems
Topic: Set Virtual Thermostat Setpoint via Lua
Replies: 46
Views: 11959

Re: Set Virtual Thermostat Setpoint via Lua

I think that's an old problem. Instead I use:

Code: Select all

commandArray['OpenURL'] = DOMOTICZSERVER .. '/json.htm?type=command&param=udevice&idx=' .. SETPOINTIDX .. '&nvalue=0&svalue=' .. SETPOINTVALUE

This works for me without the warning.
by Doler
Thursday 09 June 2016 12:52
Forum: Bugs and Problems
Topic: Incorrect graph after update V3.5228
Replies: 5
Views: 360

Re: Incorrect graph after update V3.5228

Confirm that the patch is working, thanks.
by Doler
Tuesday 07 June 2016 13:09
Forum: Bugs and Problems
Topic: Incorrect graph after update V3.5228
Replies: 5
Views: 360

Re: Incorrect graph after update V3.5228

I experience the same with one exception: I have a powernode 6 (greenwave) that does show the correct graph. All other switches (amongst powernode 1, virtual) lack the graph as illustrated by andreo.
by Doler
Monday 06 June 2016 8:46
Forum: Bugs and Problems
Topic: Create virtual sensor
Replies: 7
Views: 1382

Re: Create virtual sensor

I did see the same one time, it appeared that I had 'Accept new hardware devices' disabled. Enabling this setting solved my problem.

Go to advanced search