Search found 3324 matches

by gizmocuz
Wednesday 29 March 2017 10:50
Forum: Bugs and Problems
Topic: Dummy sensor "Electric (Instant + Counter)" not transferred from Remote to Master Domoticz server Topic is solved
Replies: 6
Views: 84

Re: Dummy sensor "Energy (Instant + Counter)" not transferred from Remote to Master Domoticz server Topic is solved

Hmm okey, i did not try the replicating, but it is now handled by the system instead of just updating the database values Will test soon with replication, make sure on the other side that the accept new hardware is enabled this is the call i tested with: http://127.0.0.1:8080/json.htm?type=command&a...
by gizmocuz
Wednesday 29 March 2017 9:18
Forum: Bugs and Problems
Topic: Dummy sensor "Electric (Instant + Counter)" not transferred from Remote to Master Domoticz server Topic is solved
Replies: 6
Views: 84

Re: Dummy sensor "Energy (Instant + Counter)" not transferred from Remote to Master Domoticz server Topic is solved

Actually i answered this problem in the other thread, here it is again: "Dummy sensors are very dum (my) ... via json you directly update the nValue/sValue in the database" 95% of the dummy sensors are not being transferred, and also no notifications will be fired, it does not go through t...
by gizmocuz
Wednesday 29 March 2017 9:07
Forum: Bugs and Problems
Topic: Timers doesn't work even after restart :-(
Replies: 8
Views: 127

Re: Timers doesn't work even after restart :-(

This is not a timer !! (or a timer as we think it is), Let us call this a 'Delay' please You have to enter only '5' instead of 00:05 in blockly, just tested everything, still working Edit: It should not even be possible to enter 00:00 , i think you are using the wrong block for the value, get it fro...
by gizmocuz
Wednesday 29 March 2017 8:50
Forum: Bugs and Problems
Topic: OFF action not triggered if there's no ON action script (v3.753)
Replies: 3
Views: 101

Re: OFF action not triggered if there's no ON action script (v3.753)

Whoeps... sorry ... forgot to mention this here! Thanks for reporting!
by gizmocuz
Wednesday 29 March 2017 8:48
Forum: Bugs and Problems
Topic: Solar Radiation during night
Replies: 1
Views: 78

Re: Solar Radiation during night

We get all sensors value in 1 query, so the communication to WU will still be the same.
CPU power on your machine to handle this request is nothing
Every 10 minutes there will be an update... not so much data
by gizmocuz
Wednesday 29 March 2017 8:44
Forum: Bugs and Problems
Topic: Change in the ID's for Mysensors!
Replies: 2
Views: 85

Re: Change in the ID's for Mysensors!

There was a recept patch concerning all lights/switches
There should have been a patch that migrates the old types to the new, but i guess this was not build (or not build correctly)

I suspect a lot of users will experience this
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 21:03
Forum: Bugs and Problems
Topic: Multiple i2c sensors and Remote Server problems
Replies: 17
Views: 263

Re: Multiple i2c sensors and Remote Server problems

BME280 sensor costs around 2euros. Adding Arduino/power supply/cables/more cables/spend LAN or Wi-Fi connections/add complexity (I can mention a lot more) in order to have the second+ BME280 sensor to work? Could be a solution in a different situation but not here. Okey... but it's a solution... th...
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 21:01
Forum: Bugs and Problems
Topic: Timers doesn't work even after restart :-(
Replies: 8
Views: 127

Re: Timers doesn't work even after restart :-(

It could definitely be related to DST changes, but the OP said he restarted domoticz, at that time, all timers will be reloaded/created internally
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 20:17
Forum: Bugs and Problems
Topic: Timers doesn't work even after restart :-(
Replies: 8
Views: 127

Re: Timers doesn't work even after restart :-(

can you add a dummy hardware (if you did not have one already), create a dummy switch, add a timer on this switch?
Make sure you set it at least two minutes away from the current time!

@Amsterdam020, he said he restarted domoticz, so i dont think this is the issue
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 20:12
Forum: Z-Wave
Topic: Aeotec ZW100 MultiSensor 6 - motion sensor not working
Replies: 25
Views: 623

Re: Aeotec ZW100 MultiSensor 6 - motion sensor not working

Is your controller still in group 1, because on the previous page it seems you removed it. I don't think Aeotec can help you with this issue here... The motion sensor is triggered via the burglar alarm sensor (new sensor type), it will change it's value, i won't recommend using the 'switch' make an ...
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 19:52
Forum: Bugs and Problems
Topic: Multiple i2c sensors and Remote Server problems
Replies: 17
Views: 263

Re: Multiple i2c sensors and Remote Server problems

I want domoticz to support a broad amount of hardware. Yes, actually, this whole I2C on for raspberry pi's is a pain to maintain (yes, i am the author of the BME280, and a lot of hardware...) So... we do have good support for MySensors.org, i suggest you have a look at this. Why reinvent the wheel a...
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 16:58
Forum: Bugs and Problems
Topic: Multiple i2c sensors and Remote Server problems
Replies: 17
Views: 263

Re: Multiple i2c sensors and Remote Server problems

We can not keep going on supporting all i2c sensors... there are too many.
Just stick 'm on an arduino (pro/nano/...) use my sensors and you got a wired/wireless sensor
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 13:10
Forum: Bugs and Problems
Topic: nodo rflink, unable to talk with domoticz Topic is solved
Replies: 4
Views: 79

Re: nodo rflink, unable to talk with domoticz Topic is solved

Could you check in the settings if 'accept new hardware' is enabled?
Do you see any log messages from the RFLink ?
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 12:16
Forum: Bugs and Problems
Topic: Multiple i2c sensors and Remote Server problems
Replies: 17
Views: 263

Re: Multiple i2c sensors and Remote Server problems

Instead of using i2c sensors directly on the RPI, you might also consider using MySensors.org ?
by gizmocuz
Tuesday 28 March 2017 10:39
Forum: Bugs and Problems
Topic: Multiple i2c sensors and Remote Server problems
Replies: 17
Views: 263

Re: Multiple i2c sensors and Remote Server problems

Maybe best to go the MySensors way ?
by gizmocuz
Saturday 25 March 2017 13:02
Forum: Bugs and Problems
Topic: RPI3 GPIO-big problem
Replies: 13
Views: 372

Re: RPI3 GPIO-big problem

Please post the wiki page
by gizmocuz
Saturday 25 March 2017 11:43
Forum: Bugs and Problems
Topic: Harmony hub no username/pass field
Replies: 6
Views: 170

Re: Harmony hub no username/pass field

I see two points in your setup above
Also this is another question and not really related to this topic
by gizmocuz
Saturday 25 March 2017 10:28
Forum: Bugs and Problems
Topic: Switch Timers are not reliable
Replies: 1
Views: 87

Re: Switch Timers are not reliable

I suspect this switch is to close to midnight, the random timer could go over 00:00, could you test without the random timer ? or try 23:40
by gizmocuz
Friday 24 March 2017 8:42
Forum: Bugs and Problems
Topic: Push on button - Mysensors dont work v3.7115
Replies: 17
Views: 257

Re: Push on button - Mysensors dont work v3.7115

what you already did, going back to the stable, was definitely NOT recommended
You can not go back one version either
Try this:
set the switch back to normal On/Off, is it working then ?
by gizmocuz
Friday 24 March 2017 8:21
Forum: Bugs and Problems
Topic: Push on button - Mysensors dont work v3.7115
Replies: 17
Views: 257

Re: Push on button - Mysensors dont work v3.7115

It could be related to this patch:
https://github.com/domoticz/domoticz/pull/1319

You have a switch, and in domoticz you have set this switch to a 'Push Button' type ? So it always sends an "On" or "Off" (depending on the type)

Go to advanced search