Search found 154 matches

by Varazir
Sunday 11 November 2018 15:06
Forum: Bash / PowerShell / Batch etc.
Topic: pfSense Internet Usage and Bandwidth
Replies: 17
Views: 5065

Re: pfSense Internet Usage and Bandwidth

Varazir did you get it working? I think the snmp version is a lot better, I've not had to do anything since I've put it in place on my system, it's just kept working as expected. ya got it to work by changing the snmp script. Added a variable fore the domoticz devices ID as well. Then why not using...
by Varazir
Wednesday 07 November 2018 19:29
Forum: Bash / PowerShell / Batch etc.
Topic: pfSense Internet Usage and Bandwidth
Replies: 17
Views: 5065

Re: pfSense Internet Usage and Bandwidth

getting error ++ awk '{ print $4 }' + wanoutkb2=869273840 update.sh: line 47: ("2653134149"-"2652444641") / 60 * 8: syntax error: operand expected (error token is ""2653134149"-"2652444641") / 60 * 8") ++ bc -l + inbits= ++ bc -l ++ echo 'scale=2; / 1000000' (standard_in) 1: syntax error + inmegabit...
by Varazir
Wednesday 07 November 2018 19:17
Forum: Bash / PowerShell / Batch etc.
Topic: pfSense Internet Usage and Bandwidth
Replies: 17
Views: 5065

Re: pfSense Internet Usage and Bandwidth

ben53252642 wrote:
Saturday 25 February 2017 2:45
Hey Folks,
Maybe create a variable for the device ID in domoticz ?
by Varazir
Saturday 03 November 2018 15:22
Forum: General Discussion
Topic: WIKI: Native HTTPS / SSL support
Replies: 2
Views: 132

Re: *W*IKI: Native HTTPS / SSL support

bewo wrote:
Saturday 03 November 2018 15:20
Just go ahead... ;-)

https://www.domoticz.com/wiki/Native_se ... ts_Encrypt
the domoticz.sh wasn't that clean some old # outed text made it hard to find the variable
by Varazir
Saturday 03 November 2018 15:08
Forum: General Discussion
Topic: WIKI: Native HTTPS / SSL support
Replies: 2
Views: 132

WIKI: Native HTTPS / SSL support

Hello

Is this still valid ?
https://www.domoticz.com/wiki/Native_HT ... SL_support

I can't find the lines described in the article?
I like to change cert to the Lets Encrypt cert
by Varazir
Thursday 20 September 2018 12:03
Forum: Forum feedback
Topic: Cert error
Replies: 1
Views: 260

Cert error

Hello I get SSL cert error when I try to open the webpage

NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

Chrome say it's created for *.flexwebhosting.nl.
by Varazir
Monday 20 August 2018 8:48
Forum: ESP8266
Topic: change IDx is that possible ?
Replies: 3
Views: 660

Re: change IDx is that possible ?

It's sad if you have many blocky you have to change all of them.
by Varazir
Tuesday 07 August 2018 17:25
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6182

Re: OpenZWave: Received timeout notification

I think I'm going to solder a antenna onto my razberry. The node I have most problem with is one that is placed normally behind my computer in the room next to my controller. Keeping that node in the same room as the controller it works fine. Forgot to mention, I tried that as well (soldering an an...
by Varazir
Monday 06 August 2018 23:12
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6182

Re: OpenZWave: Received timeout notification

I think I'm going to solder a antenna onto my razberry.

The node I have most problem with is one that is placed normally behind my computer in the room next to my controller.
Keeping that node in the same room as the controller it works fine.
by Varazir
Monday 06 August 2018 19:17
Forum: Z-Wave
Topic: OpenZWave: Received timeout notification
Replies: 55
Views: 6182

Re: OpenZWave: Received timeout notification

Plantje wrote:
Monday 06 August 2018 13:36
Varazir wrote:
Wednesday 18 July 2018 9:37
Plantje wrote:
Wednesday 18 July 2018 9:28

Same here... For this I do a planned restore health every night.
How do you do that ?
Sorry, I was kinda busy...
You can do that here:
Capture.JPG
No problem, I found the setting, I thought first it was going to be on each node.
by Varazir
Sunday 29 July 2018 8:56
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

maybe the node 18 can't reach your controller, can you try to add a node nearby so it can relay/forward data? (and this shall not be a battery operated node as they don't relay/forward) The node (20) have now been in the same room as the controller and still working https://i.imgur.com/pYVr3v1.png ...
by Varazir
Saturday 28 July 2018 13:54
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

bjacobse wrote:
Saturday 28 July 2018 9:21
maybe the node 18 can't reach your controller, can you try to add a node nearby so it can relay/forward data? (and this shall not be a battery operated node as they don't relay/forward)
Node 13 and 18 is in the same room

Image
by Varazir
Saturday 28 July 2018 8:57
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

Connected it to the wall yesterday in the computer room and now it's reported dead again.

Re-adding it and letting it be in the same room as the RPi ( last time it was OK for days )
by Varazir
Friday 27 July 2018 23:50
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

bjacobse wrote:
Friday 27 July 2018 20:23
can you try to exclude node 18, and then include it again? potentially node 18 could actually also be faulty and broken
I never manage to exclude the device but I can include it again.

Image


Image
by Varazir
Friday 27 July 2018 13:53
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

try to heal network, be patient and wait some time, not sure how long maybe 30min or less This my list, I have run a heal network several times, I have set it to heal each night as well but still node 018 fail https://i.imgur.com/Jd4KQih.png 2018-07-27 13:51:40.025 Detail, Node018, Polling: COMMAND...
by Varazir
Friday 27 July 2018 11:24
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

You shall not use the group stuff to connect them together. this is as far as I know, only used if for instance a PIR sensor connect DIRECTLY to a wall switch - without using a controller, as in a stand alone system You shall include device 8 to your controller. Device 8 must have a manual that exp...
by Varazir
Friday 27 July 2018 8:27
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

It seems that the device number 8 (green colour) isn't connected to anything. Have this device been included properly to/with the controller? The ESXI number 13 (red colour) is forwarding to TVrum device number 6 (orange colour), then device 6 is then connected to your controller. I would try to en...
by Varazir
Thursday 26 July 2018 21:45
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

Hi. I only see two nodes connected to the controller, I would expect to see more, considering the distances look quite short. Re the groups, they aren't needed for successful operation. From what I can make out, the Razberry boards work better with an external antenna. The internal one can pick up ...
by Varazir
Wednesday 25 July 2018 8:49
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

An I/O cable may be worth a shot, it certainly cant hurt, 30cm is about the max length I would try. Alternatively there are places on the Razberry with provision for soldering either a mini coax connector (not easy) or an antenna coax cable (a bit easier) IMG_1171a.jpg The light on the razberry fla...
by Varazir
Tuesday 24 July 2018 8:33
Forum: Z-Wave
Topic: Problem with times due to placement of nodes
Replies: 20
Views: 1003

Re: Problem with times due to placement of nodes

@fargle Do you think it would work to add a gpio-cable to move the razberry board from the raspberry pi ?