Search found 69 matches

by multinet
Friday 11 May 2018 20:27
Forum: Other questions and discussions
Topic: Water (Pool) Temperature Sensor
Replies: 43
Views: 6420

Re: Water (Pool) Temperature Sensor

Thanks Aleph for all you Help unfortunatly I'm have a bug now : my sensors PH and Redox have value at the highest : 41 for ph and -9400 for redox I remove the formula in wemos and i saw that value in mv are both at 65535 on wemos ads115 device page I don't know why and i've checked all my links they...
by multinet
Thursday 10 May 2018 16:33
Forum: Other questions and discussions
Topic: Water (Pool) Temperature Sensor
Replies: 43
Views: 6420

Re: Water (Pool) Temperature Sensor

Redox and PH probe a successfully plugged to wells :

Maybe I have to change the « custom sensor » to another type of sensor , but not sure

@Aleph0 : my next step is to install the 2 pump but I wonder how you link the pump to the pool system ?

Multinet
by multinet
Wednesday 09 May 2018 19:56
Forum: Other questions and discussions
Topic: Water (Pool) Temperature Sensor
Replies: 43
Views: 6420

Re: Water (Pool) Temperature Sensor

aleph0 wrote:
Wednesday 09 May 2018 11:02
Then, get it from here directly : http://megzou.freeboxos.fr/photos/domoticz/piscine.png
Thanks Aleph0

last (but not least) question : the 10k pull up on debitmetre is on the green wire before the HV3 connector of the level shifter ?

Many thanks for all your sharings
Multinet
by multinet
Wednesday 09 May 2018 10:49
Forum: Other questions and discussions
Topic: Water (Pool) Temperature Sensor
Replies: 43
Views: 6420

Re: Water (Pool) Temperature Sensor

Excuse me Aleph0 not sure to understand how to get the updated diagram : on page 1 of this thread the diagram seems to be not updated even if I clear browser cache

Thanks for your answer
Multinet
by multinet
Tuesday 08 May 2018 22:26
Forum: Other questions and discussions
Topic: Water (Pool) Temperature Sensor
Replies: 43
Views: 6420

Re: Water (Pool) Temperature Sensor

Hello Aleph0

Thanks for your answer

i’m Interrested in having an up to date diagram
Including the correction on relay board and the correction
On the inverted A0 A1 ph/orp probe and the pull-up 10k on data Flow meter

I will make my installation soon I receive all hardware :)
Multinet
by multinet
Tuesday 08 May 2018 15:09
Forum: Other questions and discussions
Topic: Water (Pool) Temperature Sensor
Replies: 43
Views: 6420

Re: Water (Pool) Temperature Sensor

Hello Aleph0

Just a question :

I don't know what is the +5V on the relay board (linked to GNC via 470uF too)

All relay board I've found have only the GND IN1 IN2 IN3 IN4 VCC but no more VCC connector on the side

Can you explain us what is it and where to find this kind of relay board?

Multinet
by multinet
Monday 16 April 2018 14:33
Forum: Bugs and Problems
Topic: empty screen, with just dropdown "replace device"
Replies: 20
Views: 673

Re: empty screen, with just dropdown "replace device"

Hello All js files are in .gz extension and format How can I apply the patch ? Thanks Hello iOS 11.3 iPhone X : ko (empty creek with one empty drop down list) using safari I found a workaround : activate JavaScript in safari settings It worked before without javascript? For me it has been on the who...
by multinet
Monday 16 April 2018 14:32
Forum: Bugs and Problems
Topic: empty screen, with just dropdown "replace device"
Replies: 20
Views: 673

Re: empty screen, with just dropdown "replace device"

Hello All js files are in .gz extension and format How can I apply the patch ? Thanks Hello iOS 11.3 iPhone X : ko (empty creek with one empty drop down list) using safari I found a workaround : activate JavaScript in safari settings It worked before without javascript? For me it has been on the who...
by multinet
Saturday 14 April 2018 13:39
Forum: Bugs and Problems
Topic: Thermostat setpoint not correctly working
Replies: 0
Views: 137

Thermostat setpoint not correctly working

Hello I've a Domoticz #1 (master) with a thermostat setpoint created (dummy device) I've a Domoticz #2 (slave) with a remote connexion to Domoticz #1 and i have added the themostat on my #2 Case 1 : I set a value using thermostat on Domoticz #1 (master) -> the value is reported on Domoticz #1 (maste...
by multinet
Thursday 12 April 2018 15:32
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED: Domoticz web interface w/ latest beta on iPad2 iOS 9.3.4
Replies: 7
Views: 397

Re: Domoticz web interface w/ latest beta on iPad2 iOS 9.3.4

Activating JavaScript on safari mobile on iOS 11.3 (iPhone X) is a workaround for me
by multinet
Thursday 12 April 2018 14:18
Forum: Bugs and Problems
Topic: empty screen, with just dropdown "replace device"
Replies: 20
Views: 673

Re: empty screen, with just dropdown "replace device"

Hello

iOS 11.3 iPhone X : ko (empty creek with one empty drop down list) using safari

I found a workaround : activate JavaScript in safari settings
by multinet
Wednesday 11 April 2018 22:36
Forum: Bugs and Problems
Topic: empty screen, with just dropdown "replace device"
Replies: 20
Views: 673

Re: empty screen, with just dropdown "replace device"

Is Gizmocuz aware of the problem ?
by multinet
Wednesday 11 April 2018 1:07
Forum: Bugs and Problems
Topic: empty screen, with just dropdown "replace device"
Replies: 20
Views: 673

Re: empty screen, with just dropdown "replace device"

Same here

Looks like a bug in domoticz beta
by multinet
Wednesday 11 April 2018 0:52
Forum: Bugs and Problems
Topic: SOLVED: Domoticz web interface w/ latest beta on iPad2 iOS 9.3.4
Replies: 7
Views: 397

Re: Domoticz web interface w/ latest beta on iPad2 iOS 9.3.4

Hello

Same here : latest beta

On my iPhone (iOS 11.3) safari mobile I got an empty screen with only one empty drop down list

I tried
- nocache on domoticz startup
- empty html5.appchache
- clear safari mobile cache

With no succès

Please help !
by multinet
Monday 09 April 2018 9:12
Forum: Bugs and Problems
Topic: openzwave sometime empty
Replies: 2
Views: 164

Re: openzwave sometime empty

Hello

I’ve a Z-Wave.Me ZME UZB1 plugged into a radio 2 running last beta domoticz on Jessie (update and upgrade up to date)
by multinet
Sunday 08 April 2018 23:53
Forum: Bugs and Problems
Topic: openzwave sometime empty
Replies: 2
Views: 164

openzwave sometime empty

Hello Sometime on reboot openzwave hardware is empty of device. I've to desactivate it, stop domoticz (because it freeze domoticz), restart domoticz and the reactivate it. I have the bug on last stable release and now i switch to last beta release 3.9208 and it is the same Any help ? Thank you Multi...
by multinet
Thursday 05 April 2018 13:28
Forum: Heating/cooling
Topic: AIRZONE and DOMOTICZ (poll)
Replies: 0
Views: 254

AIRZONE and DOMOTICZ (poll)

Hello After many search & try I succeed in linking my airzone system (2007 - not cloud - no webserver - with TACTO remote) to my AIR/AIR air conditionner with domoticz I can now completly control my heater/cooler via domiticz (multiple scenario using temp sensor,presence sensor etc) Let me know here...
by multinet
Tuesday 03 April 2018 16:43
Forum: Others
Topic: KNX interface
Replies: 13
Views: 2280

Re: KNX interface

Hello
I found a solution without Knx and just a relay board

Just making some tests before describing it

Are you still interested ?
by multinet
Sunday 01 April 2018 12:45
Forum: Raspberry Pi GPIO ( WiringPi )
Topic: how to detect when a small motor is powered
Replies: 0
Views: 234

how to detect when a small motor is powered

Hello I've a flap with a motor so that only my cat can enter it. I want to detect when the motor is powered by the flap (when the cat enter or exit) The motor is powered by 4 batteries of 1,5v so about 6v Is there a possibility to connect the flap to my gpio so that I can detect when the motor is po...
by multinet
Friday 30 March 2018 18:21
Forum: Other questions and discussions
Topic: how to transfert data
Replies: 1
Views: 204

how to transfert data

Hello I accidentally delete a device and I lost all my history (wind device) I just face up the delete today So, recreate my device and I want to know if it is possible to transfert all date from my backup from this wind device to the new I created today (and I don't want to reuse all my backup beca...