Search found 14 matches

by nschoot
Friday 21 September 2018 0:19
Forum: Other questions and discussions
Topic: https://www.domoticz.com certificate broken?
Replies: 2
Views: 219

Re: https://www.domoticz.com certificate broken?

Ah thanks... Didn't see that one... Glad to see it's all sorted now though.
by nschoot
Thursday 20 September 2018 16:00
Forum: Other questions and discussions
Topic: https://www.domoticz.com certificate broken?
Replies: 2
Views: 219

https://www.domoticz.com certificate broken?

I'm getting errors in Chrome and Firefox that the wrong SSL certificate is installed for https://www.domoticz.com. Apparently the certificate is for *.flexwebhosting.nl ... Maybe this was already going on for a while, but my Chrome seems to automatically switch to the https:// version of a site by d...
by nschoot
Wednesday 19 September 2018 11:24
Forum: Other questions and discussions
Topic: Next beta (or stable)?
Replies: 7
Views: 625

Re: Next beta (or stable)?

I'm curious about the same thing... What's happening? Anything I (we) could contribute to?
by nschoot
Friday 14 September 2018 17:45
Forum: Installation, Compiling, Permissions, Security and Starting
Topic: Can't start domoticz service. Error domoticz.sh
Replies: 7
Views: 574

Re: Can't start domoticz service. Error domoticz.sh

Depends what you mean by "strange text"... They don't have to be the same, but it does not make sense if one of them does not make sense :) Strange text could indicate sd card corruption. My SD card just died without warning the other day and I heard it is definitely not uncommon... So I would consi...
by nschoot
Sunday 09 September 2018 23:49
Forum: Z-Wave
Topic: Problem adding Hank 4 button scene selector HKZW-SCN04
Replies: 0
Views: 245

Problem adding Hank 4 button scene selector HKZW-SCN04

Version: 4.9999 Platform: Rasp Pi 3 Hardware: Aeonstick + Hank HKZW-SCN04 This device model was reported to be working by others. It should add four buttons, but something goes wrong in the inclusion. The include procedure takes longer than other devices... but it does complete in the end. I am miss...
by nschoot
Sunday 09 September 2018 10:25
Forum: Bugs and Problems
Topic: Include Z-Wave Node procedure broken
Replies: 2
Views: 171

Re: Include Z-Wave Node procedure broken

Ok, there must be something node hardware specific going on, because I just included another device without problems.

I factory resetted the problematic device and fiddled with it a bit more and it now includes/shows up correctly in the zwave node list
by nschoot
Sunday 09 September 2018 1:07
Forum: Bugs and Problems
Topic: Include Z-Wave Node procedure broken
Replies: 2
Views: 171

Include Z-Wave Node procedure broken

Version: 4.9992 Platform: Raspberry Pi Plugin/Hardware: Aeon Z-Wave stick + adding a "HANK hkzw-scn04" scene selector switch. Description: When I start the Include Node procedure and the "Press the include button on your device" dialog shows up, things go different than they went before. When I trip...
by nschoot
Tuesday 04 September 2018 23:51
Forum: Other questions and discussions
Topic: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem
Replies: 20
Views: 3644

Re: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem

Ok, so what goes wrong is that I have 4 home-connect devices, of which one is the dishwasher (not the last) - see attached json. The function gethaID iterates over all the devices and uses the haId of the last device in the set.... Which is not the dishwasher in my case. I did a quick hack to make i...
by nschoot
Tuesday 04 September 2018 15:48
Forum: Other questions and discussions
Topic: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem
Replies: 20
Views: 3644

Re: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem

This project's explanation was very useful (it's for openhab) and made me realize I need my own personal client-id https://github.com/bruestel/org.openhab.binding.homeconnect/tree/master/addons/binding/org.openhab.binding.homeconnect So I now got a bit further yet... I do get a token now, but now ap...
by nschoot
Tuesday 04 September 2018 14:59
Forum: Other questions and discussions
Topic: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem
Replies: 20
Views: 3644

Re: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem

Ok, I got a bit closer to a solution by finding out what the underlying authorization problem seems to be. Result getting from the home-connect API is: "The authorization request is still pending as the end-user hasn't yet completed the user interaction steps" Not sure what that means... Do I need t...
by nschoot
Tuesday 04 September 2018 9:55
Forum: Other questions and discussions
Topic: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem
Replies: 20
Views: 3644

Re: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem

Slightly more elaborate log lines... I don't get any debug message in the log though... Also, note that "self.access_token" is empty... 2018-09-04 09:47:27.602 (Dishwasher) 2018-09-04 09:47:27.601913 onHeartbeat called 2018-09-04 09:47:29.371 (Dishwasher) Device "14916875-b74c-43e4-b954-43b1a5c3d600...
by nschoot
Monday 03 September 2018 23:59
Forum: Other questions and discussions
Topic: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem
Replies: 20
Views: 3644

Re: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem

Unfortunately it's not working for me... do i need specific python packages to be installed? Error: 2018-09-03 23:57:01.613 Error: (Home-Connect) failed to load 'plugin.py', Python Path used was '/home/pi/domoticz/plugins/Domoticz-Home-Connect-Plugin/:/usr/lib/python35.zip:/usr/lib/python3.5:/usr/l...
by nschoot
Monday 03 September 2018 16:27
Forum: Other questions and discussions
Topic: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem
Replies: 20
Views: 3644

Re: Siemens/Bosch Home Connect Ecosystem

Very nice initiative! I'll try this out somewhere this week. I have a HomeConnect dishwasher, two ovens and a furnace (all Siemens)... So I'll be happy to do some experimenting and possibly even some tweaking of the code to make them work... I
by nschoot
Thursday 23 August 2018 23:30
Forum: Bugs and Problems
Topic: hue added lights not showing up in domoticz
Replies: 5
Views: 658

Re: hue added lights not showing up in domoticz

Which version are you using? Hue support is not working well in the latest stable release, but is fixed in the latest beta.