Search found 80 matches

by CaptainSlow
Sunday 09 April 2017 15:03
Forum: Bugs and Problems
Topic: Sensor Notifications Ignoring "Notification Interval"
Replies: 3
Views: 672

Re: Sensor Notifications Ignoring "Notification Interval"

Yep same here. On my room temp I goit a http (telegram bot) notification. Working perfectly the last couple of months untill the upgrade from yesterday and today.
It keeps sending messages every 30 seconds or so.

w.
by CaptainSlow
Sunday 09 April 2017 9:45
Forum: General Discussion
Topic: Notifications
Replies: 2
Views: 442

Re: Notifications

Im having the same problem. This morning updated to latetest beta and my temperature notifications keep on notify me without chaing in temps. When I click the notification button on the sensor I got a popup telling me I have database error. I removed the notifications for now but apparently there's ...
by CaptainSlow
Friday 03 March 2017 16:26
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

CaptainSlow wrote:Milight commands are fire and forget so no updates to other clients.
by CaptainSlow
Friday 03 March 2017 12:30
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Milight commands are fire and forget so no updates to other clients.
by CaptainSlow
Thursday 02 March 2017 12:08
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Bare in mind that for instance the 25%, 50% etc..buttons are NOT on/off buttons. In other words when the lights are off these buttons do nothing.

w
by CaptainSlow
Wednesday 01 March 2017 13:43
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Basic spec in signature and here the milight stuff with IBOX2(V6) box without bulb and mode set to RGBWW.
switches.PNG
switches.PNG (306.86 KiB) Viewed 1054 times
by CaptainSlow
Wednesday 01 March 2017 12:20
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Disco mode, night light and set white confirmed working. Setting to warm white is not an option yet so I use either the physical remote or the strontvlieg scripts to achieve that...

GOOD WORK....

w.
by CaptainSlow
Tuesday 21 February 2017 17:55
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

You should be able to get the both working in RGBWW mode. Did you link them to the same zone in the milight app using the newest remote controller? Having said that...I've read somewhere in this threa that if you use older bulbs it might not work as the older bulbs work differently. In my setup whic...
by CaptainSlow
Thursday 09 February 2017 21:33
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Well, beats me, changing the hardware mode to V6/RGBW indeed did the trick! But then both the RGBW and the RGBWW devices work for the same bulb, so i'm completely lost now in the RGBW(W) forrest :lol: But it works in Domoticz so I'm a happy man, now find an alternative for the 'Strontvlieg' git scr...
by CaptainSlow
Thursday 09 February 2017 19:43
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Im pretty sure i selected the newest remote in the milight 3 app as this is the only remote i have. Ive got 1 rgbww bulb and 2 rgbw bulbs. All in the same group/zone and they all work.
Im starting to think itd the remote and remote you choose in the app when linking your bulbs.
by CaptainSlow
Thursday 09 February 2017 15:33
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Not sure....I would try unlink everything except the remote. Reset the bridge and then link all bulbs with the app....I'm pretty sure thats what I did....

w.
by CaptainSlow
Thursday 09 February 2017 15:10
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

did you set it to rgbww?...does your remote work properly?....did you link all bulbs with e milight 3.0 app?

w.
by CaptainSlow
Thursday 09 February 2017 12:50
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Nice...does it work?

w.
by CaptainSlow
Thursday 09 February 2017 12:31
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Hello Mat,...

does this help?....
selector.PNG
selector.PNG (184.37 KiB) Viewed 934 times
by CaptainSlow
Wednesday 08 February 2017 13:36
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

May I ask how you added the first 3 switches? I only managed to get the 'AppLamp Group 1' switch with the colored cubes icon. sure...just create 1 "dummy hardware does nothing" and then add as many virtual sensors you want. I use a basic working python script for which I posted the github link in a...
by CaptainSlow
Tuesday 07 February 2017 17:37
Forum: Camera's
Topic: Wifi IP Camera moving detection > snapshot
Replies: 14
Views: 1889

Re: Wifi IP Camera moving detection > snapshot

Bit of a late reply....THX for good info. Hadn't thought about the timing thing and the delay of processing the movement request to domoticz and then sending the on action result for the snapshot to be taken by the camera. There must be a simpler way to achieve this. Can the firmware of such camera'...
by CaptainSlow
Sunday 05 February 2017 19:41
Forum: General Discussion
Topic: Domoticz on android is popular :)
Replies: 13
Views: 2024

Re: Domoticz on android is popular :)

Done...34%
by CaptainSlow
Sunday 05 February 2017 13:17
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Hello Pete,

Have you read this page?....you don't need a remote to work milight and domoticz.....If you already read this page and it still doesn't work then I'm afraid I don't know what the problem is.
http://www.milight.com/support/

regards

w.
by CaptainSlow
Saturday 04 February 2017 21:44
Forum: Domoboard
Topic: Remove / Uninstall domoboard
Replies: 1
Views: 1403

Remove / Uninstall domoboard

Gents,

How do you uninstall domoboard? Or do you only have to remove the domoboard directory?

thx for any advice

willem
by CaptainSlow
Saturday 04 February 2017 18:20
Forum: Bugs and Problems
Topic: Mi_light Ibox v6 (API) not working
Replies: 297
Views: 26964

Re: Mi_light Ibox v6 (API) not working

Hello Pete, If you keep saying it doesn't work without sharing the exact steps you are executing it's kinda difficult to help you out....catch my drift? As said...unlink the lot and start from scratch. Reset the box > configure the box > start the right milight app > connect to the box with a direct...