Search found 144 matches

by guantolento
Wednesday 30 May 2018 0:06
Forum: Bugs and Problems
Topic: Slave devices not visible
Replies: 12
Views: 1192

Re: Slave devices not visible

some admin can solved the problem ? in the fw 9530 the problem already exist ...
by guantolento
Monday 09 April 2018 22:45
Forum: Z-Wave
Topic: Fibaro Switch FGS-213 and FGS-223 causing double events
Replies: 22
Views: 3102

Re: Fibaro Switch FGS-213 and FGS-223 causing double events

the problem is solvedd or not ???
by guantolento
Monday 09 April 2018 22:16
Forum: Bugs and Problems
Topic: Slave devices not visible
Replies: 12
Views: 1192

Re: Slave devices not visible

for admin.
fw 3.9208 i take some test.
i think the problem are with the virtual sensor percentage and virtual sensor custom sensor.
the type virtual sensor lighting 1 work correctly.
by guantolento
Friday 30 March 2018 22:19
Forum: Bugs and Problems
Topic: Slave devices not visible
Replies: 12
Views: 1192

Re: Slave devices not visible

FW 3.9138 same problem .....
by guantolento
Monday 26 March 2018 19:22
Forum: Bugs and Problems
Topic: Slave devices not visible
Replies: 12
Views: 1192

Re: Slave devices not visible

in the fw 3.9056 the problem persist . any idea ?????
by guantolento
Wednesday 21 March 2018 11:57
Forum: Bugs and Problems
Topic: Slave devices not visible
Replies: 12
Views: 1192

Re: Slave devices not visible

guantolento wrote:i have the same problem. some sensor on the slave don't update on the master server. but not all, only 5 and i don't know why ...

and last update is 13/03/2018 where i upgrade to a beta as usually
Some admin can help us to this problem ???

Inviato dal mio GT-I9301I utilizzando Tapatalk

by guantolento
Wednesday 21 March 2018 1:14
Forum: Bugs and Problems
Topic: Slave devices not visible
Replies: 12
Views: 1192

Re: Slave devices not visible

i have the same problem. some sensor on the slave don't update on the master server. but not all, only 5 and i don't know why ...

and last update is 13/03/2018 where i upgrade to a beta as usually
by guantolento
Wednesday 21 March 2018 1:01
Forum: Bugs and Problems
Topic: Server Master - Slave don't upgrade state
Replies: 0
Views: 209

Server Master - Slave don't upgrade state

fw 3.9052
hw pi3

hi, after upgrade i have a problem. some device on the slave server don't upgrade the state on the master server. the device are custom sensor or percentage. but not all, only someone. anyone can help me ?
by guantolento
Wednesday 14 February 2018 18:41
Forum: dzVents
Topic: suggestion for .checkFirst()
Replies: 5
Views: 570

Re: suggestion for .checkFirst()

very good ...
by guantolento
Saturday 27 January 2018 14:58
Forum: Third party and supplementary tools
Topic: Control UPS with Nut
Replies: 0
Views: 1008

Control UPS with Nut

Hi, actually i connect an apc ups to a pi3 (server domoticz slave) with usb cable. i install nut on the same machine in standalone configuration and i can look in domoticz the sensor of ups. if i try to send the sensor to a server domoticz master (another pi3) with che condivision user built in domo...
by guantolento
Tuesday 07 November 2017 17:50
Forum: Raspberry Pi GPIO ( WiringPi )
Topic: setting a gio pin as input and export in domoticz
Replies: 8
Views: 2401

Re: setting a gio pin as input and export in domoticz

but only to make a test. can i give 3.3v directly to the gpio pin? connect directly the button (NO) between the gpio and 3.3v ?
by guantolento
Saturday 04 November 2017 17:34
Forum: Raspberry Pi GPIO ( WiringPi )
Topic: setting a gio pin as input and export in domoticz
Replies: 8
Views: 2401

Re: setting a gio pin as input and export in domoticz

i find this 2 type of connection of the gpio. how i need to use ? pullup or pulldown ?
by guantolento
Saturday 04 November 2017 17:12
Forum: Raspberry Pi GPIO ( WiringPi )
Topic: setting a gio pin as input and export in domoticz
Replies: 8
Views: 2401

Re: setting a gio pin as input and export in domoticz

SweetPants wrote:
Saturday 04 November 2017 17:10
Did you use a pull-up resistor?
actually i don't use nothing. tell me how restitor i must use .
by guantolento
Saturday 04 November 2017 16:43
Forum: Raspberry Pi GPIO ( WiringPi )
Topic: setting a gio pin as input and export in domoticz
Replies: 8
Views: 2401

setting a gio pin as input and export in domoticz

hi to all, iam testing to use a pin on the gpio to use as an input in domoticz. i connect a button (normally open) betwenn the physical pin 34 (ov) and the physycal pin 32 (name GPIO.26 and BCM 12). in this mode when the button is unpressed, on the pin 32 i have nothing, when the buttun is pressed i...
by guantolento
Sunday 22 October 2017 12:49
Forum: General Discussion
Topic: Generic sysfs GPIO update
Replies: 24
Views: 9885

Re: Generic sysfs GPIO update

Issue when start Sysfs GPIO on Raspbery. Old version (WiringPI) is working fine. But I have 2 raspberry and on one is fine. First Raspberry when fail: root@LEDEpiPoddasze:~# gpio -v gpio version: 2.36 Copyright (c) 2012-2015 Gordon Henderson This is free software with ABSOLUTELY NO WARRANTY. For de...
by guantolento
Thursday 05 October 2017 23:40
Forum: Switches and Scenes
Topic: New device to control your blinds
Replies: 32
Views: 8724

Re: New device to control your blinds

sorry, so the movez is connected with ble and not zwave ? it's correct ?
by guantolento
Tuesday 26 September 2017 15:46
Forum: dzVents
Topic: Dzvents error eventsystem Utils.lua
Replies: 5
Views: 883

Re: Dzvents error eventsystem Utils.lua

Hi iam in the same situation. Any issue for this error log?

Inviato dal mio GT-I9301I utilizzando Tapatalk

by guantolento
Tuesday 05 September 2017 23:45
Forum: Third party and supplementary tools
Topic: How to monitor your internet connection with virtual custom sensors
Replies: 189
Views: 37343

Re: How to monitor your internet connection with virtual custom sensors

Hi, it is possible send the result of the test with telegram in a bot ?
by guantolento
Tuesday 05 September 2017 23:40
Forum: Other questions and discussions
Topic: How to check presence of Beacon ?
Replies: 321
Views: 49148

Re: How to check presence of Beacon ?

Hello to everyone, this script works great.. but I have two questions: I have a nut 3 Beacon, when the Beacon is associated iphone's app this script doesn't see beacon, is it correct? There's no way to works both ? Otherwise, can not you run this script even to detect iphone? (I try to add my iphon...