Search found 41 matches

by brommetje
Friday 23 November 2018 17:44
Forum: Bugs and Problems
Topic: No Lights/Switches found or added in the system...
Replies: 9
Views: 620

[Solved] Re: No Lights/Switches found or added in the system...

Solved after restoring backup.
by brommetje
Friday 23 November 2018 17:35
Forum: Z-Wave
Topic: new zwave plus thermostat valves
Replies: 64
Views: 12262

Re: new zwave plus thermostat valves

@knielen not yet,I tried several xml files but it’s not stable. setpoint not availble in Domoticz or Level not reliable. Still not know which xml to use I should say what comes with latest Domoticz beta’s same as openzwave 1.4 master. But we still have to change something but what we also some code ...
by brommetje
Friday 16 November 2018 17:23
Forum: Z-Wave
Topic: new zwave plus thermostat valves
Replies: 64
Views: 12262

Re: new zwave plus thermostat valves

Hi all, I am using now the latest beta v4.10203 and try to make the Spirit Z work no results yet. As of 27 October the Spirit Z is added to the OpenZwave MASTER 1.4 and a few days later is in the Config op Domoticz. The problem is now and is really confusing that we have a lot of eur_spiritz.xml fil...
by brommetje
Tuesday 02 October 2018 18:03
Forum: Bugs and Problems
Topic: No Lights/Switches found or added in the system...
Replies: 9
Views: 620

Re: No Lights/Switches found or added in the system...

Maybe a stupid question but how can you mark your topic as solved?
by brommetje
Wednesday 20 June 2018 17:29
Forum: Bugs and Problems
Topic: No Lights/Switches found or added in the system...
Replies: 9
Views: 620

Re: No Lights/Switches found or added in the system...

Problem solved by restoring backup.
by brommetje
Tuesday 19 June 2018 20:54
Forum: Bugs and Problems
Topic: No Lights/Switches found or added in the system...
Replies: 9
Views: 620

Re: No Lights/Switches found or added in the system...

Made a copy of my domoticz.db and zwave stuff, restored old backup v3.9573 and copied domoticz.db back again.
Everything is working fine again, light switches are back, is it a bug in v3.9641?
by brommetje
Tuesday 19 June 2018 20:30
Forum: Bugs and Problems
Topic: No Lights/Switches found or added in the system...
Replies: 9
Views: 620

No Lights/Switches found or added in the system...

Version: 3.9651
Platform: PI3

Help after an crash i decided to upgrade (./updatebeta) to 3.9651 but now I have the problem "No Lights/Switches found or added in the system ...".
ZWave devices are still there, restored already domoticz.db same problem.
Any one a idea?
by brommetje
Thursday 31 May 2018 23:16
Forum: General Discussion
Topic: Free GiveAway (Domoticz starter set, Raspberry Pi3b)
Replies: 81
Views: 10530

Re: Free GiveAway (Domoticz starter set, Raspberry Pi3b)

A PI is really welcome count me in and it is the last day.
by brommetje
Sunday 08 April 2018 12:32
Forum: Bugs and Problems
Topic: OpenZWave dev branch support
Replies: 8
Views: 1295

Re: OpenZWave dev branch support

Hi I'm trying to compile domoticz from source 4.9202 / openzwave with the patch of @w1||14m on a PI2 installed with Stretch. I installed Boost 1.62 because otherwise it stopped early with compiling on a boost error. Now it stopped on the following error. ... [ 80%] Building CXX object CMakeFiles/dom...
by brommetje
Saturday 07 April 2018 12:59
Forum: Bugs and Problems
Topic: OpenZWave dev branch support
Replies: 8
Views: 1295

Re: OpenZWave dev branch support

@w1||14m thanks, I will try this weekend I will let you know ASAP if it works.
by brommetje
Monday 02 April 2018 16:13
Forum: Heating/cooling
Topic: Keeping Toon hacked
Replies: 1
Views: 814

Re: Keeping Toon hacked

Useful script, thanks.
by brommetje
Saturday 31 March 2018 14:07
Forum: Bugs and Problems
Topic: Eventsystem not working
Replies: 9
Views: 851

Re: Eventsystem not working

Thanks @jvandenbroek "clear browser cache" solved the problem with notifications.
by brommetje
Saturday 31 March 2018 13:54
Forum: Bugs and Problems
Topic: Eventsystem not working
Replies: 9
Views: 851

Re: Eventsystem not working

Can this be a problem related with pull request #2248?

@Gizmocuz do you know if this is the problem?
by brommetje
Saturday 31 March 2018 13:12
Forum: Bugs and Problems
Topic: Eventsystem not working
Replies: 9
Views: 851

Re: Eventsystem not working

This happens when I try to add an notification.
by brommetje
Saturday 31 March 2018 13:11
Forum: Bugs and Problems
Topic: Eventsystem not working
Replies: 9
Views: 851

Re: Eventsystem not working

Notification/Event not working

Version: v3.9138 and v3.9139
Platform: PI3B
notification.jpg
notification.jpg (16.02 KiB) Viewed 745 times
How can I solve this or is it an bug in 9138 and 9139?
by brommetje
Saturday 31 March 2018 5:57
Forum: Switches and Scenes
Topic: Switch with Off Delay > 30 doesn't trigger
Replies: 4
Views: 912

Re: Switch with Off Delay > 30 doesn't trigger

Same problem over here with blocky and version 3.9138
by brommetje
Friday 16 March 2018 19:06
Forum: Bugs and Problems
Topic: OpenZWave dev branch support
Replies: 8
Views: 1295

Re: OpenZWave dev branch support

@gizmocuz is it already possible to compile againt the dev branch 1.5?
maybe the problems are solved for the Spirit thermostat then.
by brommetje
Saturday 10 March 2018 19:50
Forum: Z-Wave
Topic: Thermostat "Spirit Z-Wave Plus"
Replies: 17
Views: 4095

Re: Thermostat "Spirit Z-Wave Plus"

Hi still problems with my Spirit, using Domoticz v3.8989 and OpenZWave version 1.4-2888-g54682370-dirty If have seen that if you try to compile (but this is to difficult for me) then you get "Version 1.4-2968-g30d9f38-dirty " this include path #1387 for the Spirit. When will be this available in a n...
by brommetje
Saturday 17 February 2018 20:47
Forum: Z-Wave
Topic: Thermostat "Spirit Z-Wave Plus"
Replies: 17
Views: 4095

Re: Thermostat "Spirit Z-Wave Plus"

@mattsjo I have the same problemen also time-outs or sometimes a dead node. I think we have to wait for an update of openzwave.
Or has someone a idea how to recompile openzwave?
by brommetje
Saturday 20 January 2018 17:13
Forum: RFLink Transceiver
Topic: Wifi RFLink
Replies: 69
Views: 28442

Re: Wifi RFLink

Thanks @Bladerer for your help.